revolver1990 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Νέα season. Τα καινούργια είναι: Parasyte:Φαίνεται δυνατό μάλλον θα είναι το καλύτερο φέτος. Shingeki no Bahamut - Genesis : Δεν ξέρω ακόμα αν μου άρεσε.Σαν στόρυ είναι υποσχόμενο,στο animation ανάμεικτα συναισθήματα. Garο:Honoo no Kokuin: Δεν είναι κακό.Όχι κάτι που θα σε ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή.Θα δω και το επόμενο και βλέπουμε. Fate Stay Night - Unlimited Blade Works : Δεν το χω αρχίσει ακόμα αλλά ακούω καλά λόγια οπότε soon. Έλεγα και Terra formars αλλά έχω ξενερώσει με αυτό το scifi τουλάχιστον έτσι όπως το πλασάρει.
viper2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 So, τωρα που εφυγε το production I.G., τι λετε να γινει με το PP 2? http://youtu.be/wcuSCKsplbM
rwmi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 ειδα το attack on titan σε 2 μερες απλα τοπ oποιος εχει να μου προτεινει αλλο επικο ανιμε να μου πει οχι με απειρα episodes εχω δει elfed lied death note attack on titan 1
viper2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 ειδα το attack on titan σε 2 μερες απλα τοπ oποιος εχει να μου προτεινει αλλο επικο ανιμε να μου πει οχι με απειρα episodes εχω δει elfed lied death note attack on titan http://myanimelist.net/anime/16498/Shingeki_no_Kyojin/userrecs 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Και Full Metal Alchemist! Ίσως το Brotherhood του 2009 που είναι πιστό στο manga... 1
rwmi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 http://myanimelist.net/anime/16498/Shingeki_no_Kyojin/userrecs εδω εχει 200 ρε μαν 2-3 που να εχουν greek subs δεν μπορεις να πεις?
revolver1990 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Greek subs....OMG. Είναι πολύ περιορισμένες οι μεταφράσεις anime....κυρίως τα λίγα και άκρως δημοφιλή. Τσέκαρε τα sickfansubs και animeclipse. Μεταγλωτισμένα μόνο μην ζητήσεις. 2
silmarien Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Για μεταγλωτισμενα τσεκαρε στο Star καθε Σαββατοκυριακο πρωι. 1
rwmi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 παιδιά sorry που σας χάλασα την ιαπωνική κουλτούρα ρε
viper2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 εδω εχει 200 ρε μαν 2-3 που να εχουν greek subs δεν μπορεις να πεις? παιδιά sorry που σας χάλασα την ιαπωνική κουλτούρα ρε Κοιτά να δεις που αυτός θα ζητήσει ελληνικούς υποτιτλους για αγγλικές ταινίες... 1
evabb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Attack on Titan manga κεφαλαιο 62! Κατεβασα το κεφαλαιο πριν μερικες μερες και με απειρη βαρεμαρα αρχισα να το διαβαζω, μας εχει πηξει στο μπλα μπλα εδω και κανα χρονο. Το αφηνω στην μεση, Το ξαναπιανω σημερα το πρωι..... Φτανω σελιδα 25 ή 26 αναλογως απο που το διαβαζεται και κανει επιτελους ενας ανθρωπος την ερωτηση που ολοι σκεφτομαστε εδω και καιρο. Πώς σκατα εγινε ο ερεν τιτανας; στις σελιδες που ακολουθησαν εμεινα μαλακας. δεν πιστευα αυτο που διαβαζα, πρωτον πηραμε την απαντηση που περιμεναμε τοσα χρονια και μας ανοιξε αλλες 10000! θα πεθανω σας λεω. δεν μπορω να περιμενω ενα μηνα για το επομενο κεφαλαιο!!!! ααααααααααααααααααα!
viper2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Attack on Titan manga κεφαλαιο 62! Κατεβασα το κεφαλαιο πριν μερικες μερες και με απειρη βαρεμαρα αρχισα να το διαβαζω, μας εχει πηξει στο μπλα μπλα εδω και κανα χρονο. Το αφηνω στην μεση, Το ξαναπιανω σημερα το πρωι..... Φτανω σελιδα 25 ή 26 αναλογως απο που το διαβαζεται και κανει επιτελους ενας ανθρωπος την ερωτηση που ολοι σκεφτομαστε εδω και καιρο. Πώς σκατα εγινε ο ερεν τιτανας; στις σελιδες που ακολουθησαν εμεινα μαλακας. δεν πιστευα αυτο που διαβαζα, πρωτον πηραμε την απαντηση που περιμεναμε τοσα χρονια και μας ανοιξε αλλες 10000! θα πεθανω σας λεω. δεν μπορω να περιμενω ενα μηνα για το επομενο κεφαλαιο!!!! ααααααααααααααααααα! Έλα νταξει, όλοι ξέρανε οτι ειχε κανει κατι ο πατέρας του. On that note Εχουν πει τπτ για το origin του gorilla? 1
evabb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Έλα νταξει, όλοι ξέρανε οτι ειχε κανει κατι ο πατέρας του. On that note Εχουν πει τπτ για το origin του gorilla? spoiler ρε αδερφε δεν το διαβαζουν ολοι. οχι δεν εχουν πει τπτ και δεν τον εχει δειξει ξανα. ελπιζω να τελειωσαμε με τα μπλα μπλα και τα πραξικοπηματα και να πιασουμε παλι τους τιτανες
viper2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 spoiler ρε αδερφε δεν το διαβαζουν ολοι. σχεδον το λεει, ακομα και στο anime, (flashbacks) =]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα