evabb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Το ναρουτο; δεν θα το λεγα. βεβαια ειναι και θεμα γουστου αυτά τα πραματα. σιγουρα βεβαια ειναι ολο μαχες και μαχες τον τελευταιο καιρο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ε κοιτα τα εχει δειξει ολα. αν το τραβηξει κι αλλο θα ειναι μαλακια. το θεμα ειναι να φυγει και να το θυμουνται ολοι σαν κατι γαματο οχι σαν μια πατατα που σερνεται οπως το bleach Μα τι λες; Το Bleach είναι γαμάτο γάμα το. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Naruto Έφερε λίγο στο παλιότερο Rasengan vs Chidori στο τέλος ε; Αλλά οκ, άντε να δούμε πώς θα τελειώσει και αυτή η μάχη. More Talk-No-Jutsu? 1
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Naruto Έφερε λίγο στο παλιότερο Rasengan vs Chidori στο τέλος ε; Αλλά οκ, άντε να δούμε πώς θα τελειώσει και αυτή η μάχη. More Talk-No-Jutsu? Naruto οντως κι εγω αυτο σκεφτηκα οταν ειδα την σκηνη. ελπιζω να μην το τραβηξει 4 κεφαλαια ακομα. πρεπει να δουμε πως θα σωθει και η χινατα 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Speaking of Naruto 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Χλωρίνη: Somewhat interesting chapter.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 wow, έχω ακούσει κλανιές μεγαλύτερης διάρκειας από το chapter του Bleach... 2
viper2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 το parasyte δειχνει αρκετα καλο για ενα ep αλλα εχω την νοσηρη υποψια οτι εχει manga...
vag10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 το parasyte δειχνει αρκετα καλο για ενα ep αλλα εχω την νοσηρη υποψια οτι εχει manga... τι εννοείς? προφανώς και έχει manga
Stavrakas13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Νέο Chapter SNK http://www.crunchyroll.com/comics_read/manga?volume_id=273&chapter_num=62.00
viper2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 τι εννοείς? προφανώς και έχει manga Προφανώς και δεν θελω να το διαβάσω γιατι μετά δεν θα εχω τι να δω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα