Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Επέτειο έπρεπε να έχουμε του Raoh.
viper2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Θα τελειώσει η εβδομαδα και δεν θα εχω δει τπτ καινούργιο. #need my fix
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Naruto Talk-no-jutsu round 1 failed (φυσικό), combat begins! (γιατί αν έχω μάθει κάτι από anime είναι πώς οι Ιάπωνες επικοινωνούν καλύτερα όταν μοιράζουν φάπες και μιλάνε ταυτόχρονα. ) 1
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Naruto Talk-no-jutsu round 1 failed (φυσικό), combat begins! (γιατί αν έχω μάθει κάτι από anime είναι πώς οι Ιάπωνες επικοινωνούν καλύτερα όταν μοιράζουν φάπες και μιλάνε ταυτόχρονα. ) Naruto αρε Ιτατσι ησουν και θα εισαι μεγαλη μορφη! ποσα κεφαλαια λετε να κρατησει η μαχη τωρα; θελω να δω τον ναρουτο χοκαγκε και τον σασουκε αρνακι. τοσα πολλα ζηταω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 τέλος το manga του Claymore... 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Πάει και το Claymore... Ώστε ζει ακόμα η Ilena ε; Nice. Χλωρίνη zzzzzzzzz... 1
viper2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 τέλος το manga του Claymore... Πάει και το Claymore... Ώστε ζει ακόμα η Ilena ε; Nice. αντε τωρα να ξαναβρω που ειχα αφησει το manga... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Naruto αρε Ιτατσι ησουν και θα εισαι μεγαλη μορφη! ποσα κεφαλαια λετε να κρατησει η μαχη τωρα; θελω να δω τον ναρουτο χοκαγκε και τον σασουκε αρνακι. τοσα πολλα ζηταω; Πάντως ξέρουμε πού βρίσκονται τώρα: 2
nickarmy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 α ωραία είδηση για το claymore το είχα αφήσει απο αρχές καλοκαιριού , ( δεν έχω διαβάσει και bleach κανα μήνα +) δεν υπάρχουν υποψίες οτι ο lelouch έζησε ... για terra αξίζει manga?
tds2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 παιδια.. ξερει κανεις ενα ανιμε με εναν τύπο που είχε μπει στον κυβερνοχώρο, και κατι έκανε, και είχε συναντήσει ενα κοριτσακι ηλεκτρονικο, χωρίς μύτη και ήθελε να τον κρατήσει εκεί, και μετα έβαλε μια μπριζα για μύτη γιατι πίστευε οτι γι αυτό δεν την αγαπάει και θέλει να φύγει; ε? ευχαριστώ! (ειχε παιχτεί καπου το 1996 στο juniors tv)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 wow, new chapter Berserk, δεν θα φάμε ψωμί σήμερα... 2
evabb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 πανω που μπηκα να γραψω ακριβως αυτο. επισης αρχιζει το Log Horizon 2 σημερις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα