Stavrakas13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 για attack on titan παιδια εχουμε ενημερωσει αν θα βγαλουν δευτερη season ? Θα βγεί ναι http://www.christianpost.com/news/attack-on-titan-season-2-release-date-official-premiere-still-unknown-ovas-and-theatrical-films-to-be-released-126000/
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραίο το κολπάκι με το teleporting στο naruto. Ο obito δεν ήξερε από που του ερχόταν.... επίθεση με την ταχύτητα του φωτός.
evabb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 ρεαλιστικο fan art του Madara ψιλοχεσμεντε ειναι ετσι οπως τον βλεπω 6
Tenshi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Anime series του Terraformars λοιπόν. Ήλπιζα σε συνέχεια απο το OAV, άλλα απ' ότι βλέπω προσπερνάνε τελείως τα γεγονότα του BUGS2.Oh whell. PS. The censorship is strong with this one...
viper2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Anime series του Terraformars λοιπόν. Ήλπιζα σε συνέχεια απο το OAV, άλλα απ' ότι βλέπω προσπερνάνε τελείως τα γεγονότα του BUGS2.Oh whell. PS. The censorship is strong with this one... ειδα το τορρεντ και ειπα να μπω να το ποσταρω αλλα με προλαβες. επισης, με καταστρεψες με το censorship 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 καλά είναι απορίας άξιο πως θα το κάνουν... θα μαυρίζει η οθόνη και θα skippάρει secs με τόσο gore?
viper2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 καλά είναι απορίας άξιο πως θα το κάνουν... θα μαυρίζει η οθόνη και θα skippάρει secs με τόσο gore? το αυτο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κατάλαβα, θα ξενερώσω κι εγώ με το anime του, ε; Edit: Μόλις είδα το OVA. Εκεί τουλάχιστον είχε την σωστή (αν και γρήγορη) brutal-ιά. Αύριο θα δω και το πρώτο επεισόδιο του anime. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2014 από GhostRiderLSOV
viper2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Anime series του Terraformars λοιπόν. Ήλπιζα σε συνέχεια απο το OAV, άλλα απ' ότι βλέπω προσπερνάνε τελείως τα γεγονότα του BUGS2.Oh whell. PS. The censorship is strong with this one... ειδα το τορρεντ και ειπα να μπω να το ποσταρω αλλα με προλαβες. επισης, με καταστρεψες με το censorship Έχει κόκκινο αίμα,οπότε ψιλοσώζεται καλά είναι απορίας άξιο πως θα το κάνουν...θα μαυρίζει η οθόνη και θα skippάρει secs με τόσο gore? το αυτο Μμμμναι Το censorship ειναι τόσο πολυ οπου το 80% της οθόνης μαυρίζει και το υπόλοιπο 20% εχει 5% transparency. Μπορω να πω οτι δεν εχω ξαναδεί κατι τετοιο και οτι θα περιμένω για τα bdrips. #αν το θυμηθώ
evabb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 αρχιζουν να τελειωνουν τα καλοκαιρινα ανιμια και αναρωτιεμαι τι να αρχισω τωρα το φθινόπωρο. περιμένω το log horizon σίγουρα αλλά πέρα απ'αυτό δεν ξέρω τι άλλο. τι έχετε να προτείνετε; 1
viper2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 αρχιζουν να τελειωνουν τα καλοκαιρινα ανιμια και αναρωτιεμαι τι να αρχισω τωρα το φθινόπωρο. περιμένω το log horizon σίγουρα αλλά πέρα απ'αυτό δεν ξέρω τι άλλο. τι έχετε να προτείνετε; in other news chart with countdown http://livechart.me/fall 1
evabb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι και το Psycho-Pass 2.0 δεν εχω δει το πρωτο.
silmarien Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ακόμα καλύτερα. +1 να δεις το φθινόπωρο βρε.Fate/Stay Night ίσως να λέει τίποτα αν πλησιάζει το Fate Zero. Αν είναι σαν το Fate/Kaleid φωτιά να το κάψει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα