Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

αυτο που αναψε το πετουμενο κι εμενα μου εκανε εντυπωση εκτος κι αν πηρε μπρος γτ ηταν εκει γυρω η πριγκιπισσα. εγω παντως το εχω πει οτι αυτος ο ξανθομπαμπουρας θα παιξει μεγαλο ρολο.

Μέχρι στιγμής πάντως, τα έχει κάνει σκ@τά. :P

• Like 2
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ιδανικότερο season finale για το Aldnoah.

Η πριγκίπισσα έφαγε την πρώτη σφαίρα στην ωμοπλάτη και την δεύτερη στο κεφάλι, αλλά άνοιξε ο αερόσακος πρώτα. Έφαγε πιο πολλές σφαίρες αλλά φαινομενικά μόνο μια την τρύπησε. Το αίμα όταν ήταν στο έδαφος δεν είναι απαιραίτητο οτι ήταν απ' το κεφάλι της, οπότε υπάρχουν πιθανότητες να επέζησε (αν υποθέσουμε οτι δεν βρέθηκε σώμα σύμφωνα με τα credits). Ο Ινάχο απ' οτι φαίνεται πέθανε, αλλά λέτε το όλο Aldnoah σύστημα να έχει τίποτα healing abilities; :P

Και αυτό το μενταγιόν που έπεσε λογικά θα παίξει ρόλο, δεν είναι τυχαίο οτι το έδειξε πλάνο. Μην ξεχνάτε οτι επίσης στα credits δεν επιβεβαιώθηκε οτι σκοτώθηκε ο Ινάχο. (Θεωρώ οτι δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν νεκρούς τους 2 κύριους χαρακτήρες του anime). Με λίγα λόγια ακόμη δεν είμαστε σίγουροι 100% οτι και οι 2 χαρακτήρες είναι νεκροί, ιδιαίτερα για την Seylum.

Μυστήριο επίσης το πως ο Σλεϊν ενεργοποίησε το Aldnoah drive του σκάφους. Λογικά ο πατέρας του μπορεί να του έδωσε αυτή την δυνατότητα. 

.

Άντε και απο Οκτώβρη Psycho Pass Season 2.

• Like 1
Δημοσ.

>implying οτι δεν υπαρχουν anime που να έχουν σκοτώσει main characters midseason...

On that note

Ορκίζομαι οτι το σχέδιο του inaho και της αδερφής του μου θυμίζει ενα άλλο war-military anime.

In other news

Η 4η ταινία του gits ηταν κάπως περίεργη για χριστουγιενιατικη

=]

• Like 1
Δημοσ.

>implying οτι δεν υπαρχουν anime που να έχουν σκοτώσει main characters midseason...

On that note

Ορκίζομαι οτι το σχέδιο του inaho και της αδερφής του μου θυμίζει ενα άλλο war-military anime.

Attack on Titan; Έχουν πάντως κάποιες ομοιότητες τα 2. Το μενταγιόν/κλειδί, τους δύο πατεράδες που κρύβουν μυστικά και τα έχουν μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά τους, κτλ...

• Like 1
Δημοσ.

Attack on Titan; Έχουν πάντως κάποιες ομοιότητες τα 2. Το μενταγιόν/κλειδί, τους δύο πατεράδες που κρύβουν μυστικά και τα έχουν μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά τους, κτλ...

ηταν καπως πιο παλαιο αυτο που λεω...

Δημοσ.

9/10?

dont know

το εχω ηδη βαλει στο rss downloader

=]

ρε παιδια ειναι πια τοσο καλο αυτο το psycho pass? αν ειναι να το δω

για μενα ηταν καλο αλλα και προβλεψιμο.

Εχω μια υποψια οτι θα σου πεσει καπως 'βαρυ' σε καποια σημεια...

in other news

chart with countdown

http://livechart.me/fall

• Like 1
Δημοσ.

To Psycho Pass μαζί με το Aldnoah και το AoT είναι τα καλύτερα anime των τελευταίων ετών για εμένα. Φρόντισε όμως Έυα να δείς τα 11 extended επεισόδια που στην ουσία είναι τα 22 του πρώτου κύκλου συμπιεσμένα σε 11 και με έξτρα footage.

Δημοσ.

τελειωσε το hunter x hunter και ειμαι συντετριμενη. απο πιο κεφαλαιο του μανγκα πρεπει να αρχισω για την συνεχεια της ιστοριας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...