Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...όσο πατάει η γάτα

f015.jpg

μαλιστα-μαλιστα. 

Ας σβησω το torrent γιατι κατι μου λεει οτι το 80% της οθονης θα μαυρισει ξαφνικα...

• Like 1
Δημοσ.

:fear: :fear: :fear: :fear: :fear:  κεφαλαιο;

ichi yon zero...

Απο τα τελευταία δλδ.

Btw...το manga τελείωσε στο κεφάλαιο 143.Τόσο απότομα που μου πήρε μια βδομάδα να καταλάβω οτι ήταν το τελευταίο κεφάλαιο.

Btw2,στην ερώτηση που έκανες για το επεισόδιο 12,είναι nitpick απο κεφάλαια ~100 και ~140 (okasan flash backs).

• Like 1
Δημοσ.

bakuman :-D

Τόσο καλό είναι? δεν με τραβάει και πολύ η περιγραφή του

Vagabond και μετά το χάος...

το έχω διαβάσει

Δημοσ.

Είδα το Tokyo ghoul και μπορω να πω οτι το πήγαν πολυ γρήγορα. Σε φάση που σου έχουν ήδη δείξει το μισό manga...

πείτε μου 3-4 επιλογές για manga να διαβάσω

Shounen?

Δημοσ.

σήμερα είδα το aldnoah

πιστεύω οτι η πριγκίπισσα τελείωσε (καμιά 4αρια σφαίρες και έπεσε και το φυλακτό ,αν ο ιναχο έφυγε απο την σκηνή δεν μπορώ να βρω κάποιον που να πάρει την θέση του ως πρωταγονιστής και να βάλουν καινούργιο για 12 επεισόδια δεν νομίζω να ε΄ναι ωραίο βέβαια απο την άλλη το να πέθαναν μαζί θα ήταν ποιο ωραίο .. προφανώς θα δούμε .

Πώς και κανένας δεν σχολίασε πως ο άλλος κατάφερε να ανάψει το adnoah ... ,έχω μια εντύπωση πως στην επόμενη season οι χαρακτήρες θα έχουν μεγαλύτερη ηλικία - δηλαδή θα μας δείξουν τι γίνετε ποιο μελλοντικά

το ghoul καλό ήταν αλλά δεν με ενθουσιάζει τόσο (αυτό πότε θα συνεχίσει ? ) 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σήμερα είδα το aldnoah

πιστεύω οτι η πριγκίπισσα τελείωσε (καμιά 4αρια σφαίρες και έπεσε και το φυλακτό ,αν ο ιναχο έφυγε απο την σκηνή δεν μπορώ να βρω κάποιον που να πάρει την θέση του ως πρωταγονιστής και να βάλουν καινούργιο για 12 επεισόδια δεν νομίζω να ε΄ναι ωραίο βέβαια απο την άλλη το να πέθαναν μαζί θα ήταν ποιο ωραίο .. προφανώς θα δούμε .

Πώς και κανένας δεν σχολίασε πως ο άλλος κατάφερε να ανάψει το adnoah ... ,έχω μια εντύπωση πως στην επόμενη season οι χαρακτήρες θα έχουν μεγαλύτερη ηλικία - δηλαδή θα μας δείξουν τι γίνετε ποιο μελλοντικά

Έλα ντε, είχα ξεχάσει με όλα τα περίεργα ότι άναψε ο Slaine το Tharsis, αλλά μπορεί να παίχτηκε κάτι επειδή είναι συγγενής του Professor Troyard.

Πάντως η ιστορία της εξιλέωσης του Lt. Marito ακόμα δεν έχει τελειώσει (αν ζει :P). Γενικά πρέπει να δούμε στο επόμενο πόσο ήταν το τελικό bodycount.

Edit:

Τσέκαρε κανείς (το βλέπω από online stream οπότε πρέπει να βρω κάποια καλή έκδοση για να τσεκάρω frame-by-frame) αν τελικά η πριγκίπισσα έφαγε headshot ή απλά έσκασε δίπλα της η σφαίρα και άνοιξε ο "αερόσακος"; 

Και οκ, έχασε αρκετό αίμα (ίσως ένας λόγος παραπάνω να έχουμε την βολή πισώπλατα, ώστε να έχουμε το αίμα στο πάτωμα), αλλά "body not found" πιθανό να την γλύτωσε τελικά;

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

Gantz, Berserk?

Gantz καλό φαίνεται, berserk προφανώς και το έχω διαβάσει

Είδα το Tokyo ghoul και μπορω να πω οτι το πήγαν πολυ γρήγορα. Σε φάση που σου έχουν ήδη δείξει το μισό manga...

Shounen?

και seinen

Δημοσ.

Τόσο καλό είναι? δεν με τραβάει και πολύ η περιγραφή του

το έχω διαβάσει

κι εμενα δεν μου γεμιζε το ματι στην αρχη αλλα κολλησα ασχημα. 

σήμερα είδα το aldnoah

το ghoul καλό ήταν αλλά δεν με ενθουσιάζει τόσο (αυτό πότε θα συνεχίσει ? ) 

αυτο που αναψε το πετουμενο κι εμενα μου εκανε εντυπωση εκτος κι αν πηρε μπρος γτ ηταν εκει γυρω η πριγκιπισσα. εγω παντως το εχω πει οτι αυτος ο ξανθομπαμπουρας θα παιξει μεγαλο ρολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...