Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

How so?

έχω σταματήσει να κατεβάζω και να βλέπω εδώ και 2-3 χρόνια, μιας και διαβάζω manga αποκλειστικά πλέον...

επίσης το quality αυτών ήταν ανάμικτο κι όχι το best possible (up to 720p) που μπορούσα να βρω οπότε είπα να κάνω μια εκκαθάριση...

θεωρητικά θα τα ξανακατεβάσω σε ότι καλύτερο μπορώ να βρω (up to 720p)...

αξίζει όμως από την στιγμή που έχω σταματήσει να βλέπω?

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω σταματήσει να κατεβάζω και να βλέπω εδώ και 2-3 χρόνια, μιας και διαβάζω manga αποκλειστικά πλέον...

επίσης το quality αυτών ήταν ανάμικτο κι όχι το best possible (up to 720p) που μπορούσα να βρω οπότε είπα να κάνω μια εκκαθάριση...

αξίζει όμως από την στιγμή που έχω σταματήσει να βλέπω vs the 2tb of free space?

cant argue wit dat

• Like 1
Δημοσ.

αξίζει όμως από την στιγμή που έχω σταματήσει να βλέπω?

απο την στιγμη που υπαρχουν στο ιντερνετ οχι δεν αξιζει να τα ξανακατεβασεις. εγω κραταω ελαχιστα πραματα, πχ το Evangelion

αυτο το γαμωλινκ λειτουργει; ειναι φωτος απο cosplay Tokyo Game Show

http://en.rocketnews24.com/2014/09/21/the-cosplay-of-tokyo-game-show-2014-%E3%80%90photos%E3%80%91/

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Technically, κανείς δεν είπε ότι πέθαναν...  :P 

Ναι, ο κόμης δεν έλεγε κάτι για το σώμα του; Επίσης έδειχνε στον Slaine με χαμόγελο να τον πυροβολήσει στο κεφάλι.

Princess/Inaho δεν είδαμε αν φυτεύτηκε η σφαίρα κέντρο κεφάλι (αν και με τόσο αίμα, δεν νομίζω να ήταν γρατζουνιές).

Θα μάθουμε του χρόνου. zzzzzzzzz

Ευτυχώς δεν είναι τόσο μακριά η 2η season τελικά, για Ιανουάριο.

http://www.otakutale.com/2014/aldnoah-zero-second-cour-airing-january-2015/

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, ο κόμης δεν έλεγε κάτι για το σώμα του; Επίσης έδειχνε στον Slaine με χαμόγελο να τον πυροβολήσει στο κεφάλι.

Princess/Inaho δεν είδαμε αν φυτεύτηκε η σφαίρα κέντρο κεφάλι (αν και με τόσο αίμα, δεν νομίζω να ήταν γρατζουνιές).

Θα μάθουμε του χρόνου. zzzzzzzzz

Ο Inaho έφαγε κανονικότατο headshot :P http://i.imgur.com/M1UqIKf.png

• Like 1
Δημοσ.

ποσοι συνεχιζετε να βλεπετε το tokyo ghoul? το 12ο επισοδειο ειναι ολα τα λεφτα. υπερβολικα σκληρο σε φαση 18+. γαμησε!!!!

• Like 2
Δημοσ.

ποσοι συνεχιζετε να βλεπετε το tokyo ghoul? το 12ο επισοδειο ειναι ολα τα λεφτα. υπερβολικα σκληρο σε φαση 18+. γαμησε!!!!

τι censorship επεσε;

Υγ φανταζομαι οτι μιλας για gore

Δημοσ.

τι censorship επεσε;

Υγ φανταζομαι οτι μιλας για gore

τελειως, ηταν στα ορια του ενοχλητικου. δεν ξερω αν επεσε λογοκρισια γτ δεν εχω διαβασει το μανγκα αλλα οπως το εδειξαν ηταν  σχεδον επωδυνο για τον θεατη γτ ειχε και το ψυχολογικο κομματι απο την μερια του πρωταγωνιστη. ειλικρινα οταν το εβαλα να το δω δεν περιμενα κατι τετοιο,

εδειχνε λεπτο λεπτο τον πρωταγωνιστη να τον βασανιζουν εντελως σαδιστικα και αναιτια

παλι απειρο ηταν το censorship

εχεις διαβασει το μανγκα; γτ αν μου λες οτι αυτο ειχε λογοκρισια σχεδον χαιρομαι. δεν θελω να φαντασω το original

Δημοσ.

τελειως, ηταν στα ορια του ενοχλητικου. δεν ξερω αν επεσε λογοκρισια γτ δεν εχω διαβασει το μανγκα αλλα οπως το εδειξαν ηταν  σχεδον επωδυνο για τον θεατη γτ ειχε και το ψυχολογικο κομματι απο την μερια του πρωταγωνιστη. ειλικρινα οταν το εβαλα να το δω δεν περιμενα κατι τετοιο,

εδειχνε λεπτο λεπτο τον πρωταγωνιστη να τον βασανιζουν εντελως σαδιστικα και αναιτια

εχεις διαβασει το μανγκα; γτ αν μου λες οτι αυτο ειχε λογοκρισια σχεδον χαιρομαι. δεν θελω να φαντασω το original

δεν εχουν λογοκρισια τα manga. να φανταστω ηταν κατι related me cult?

on that note

being kaneki is suffering

Δημοσ.

δεν εχουν λογοκρισια τα manga. να φανταστω ηταν κατι related me cult?

on that note

being kaneki is suffering

ενωω λογοκριδια το ανιμε σε σχεση με το μανγκα. το εχει διαβασει κανεις το μανγκα; σε ποια κεφαλαια αντιστοιχει το επισοδειο 12;

cult? τι σημανει αυτο; του εκοβε τα χερια και τα ποδια κι αυτα ξαναβγαιναν και του τα ξανακοβε, αλλα ευτυχως δεν εδειξε τα κομμενα μελη

Δημοσ.

...όσο πατάει η γάτα

f015.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...