evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ερε πουστη μα γιατι; αφου την κοιταω αυτη την στιγμη κατσε να βαλω οτι μπορω εδω δοκιμαστε να μπειτε απο την αρχικη σελιδα κατευθειαν ειναι 2o στα feeds http://en.rocketnews24.com/ 1
silmarien Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά αν σβήσω από το λινκ ό,τι γράφει μετά την κάθετο παίζει κανονικά. Μην παιδεύεσαι! p.s. το κέρινο ομοίωμα...
viper2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 111.jpg Στάκα μία... Τι έγινε εδώ; The cow, it must be milked http://en.m.wikipedia.org/wiki/Aldnoah.Zero
Tenshi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ντάμν.Ενημέρωσαν το γουίκι και δέν το κατάλαβα...
viper2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 On that note Κοιτάω το RSS feed και βλέπω οτι δεν προκειται να κατέβει τπτ επειδη ολα έχουν τελειώσει... :sniff:
PC_MAGAS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πήρα το Bleach 55 σε hardcopy από το Ant Comics στην Λευκωσία. άνετα εκεί που σταματάει το anime συνεχίζει. Δε πιστεύω πως αξίζει περισότερο να έχεις κάποια manga σε hardcopy παρά να τα διαβάζεις σε οθόνη.
viper2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Αξίζει να εχεις το bleach σε hardcopy? 1
PC_MAGAS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Αξίζει να εχεις το bleach σε hardcopy? Ειναι αλλη αισθηση φιλε. Οπως και καποαι Διαμαντια οπως το Princess Ai.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Αξίζει να εχεις το bleach σε hardcopy? μόνο αν σταμάταγε στο finale με τον Aizen... 3
evabb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Αξίζει να εχεις το bleach σε hardcopy? το Blue Exorcist αξιζει παντως με τα χιλια. εχει κρυμενα σχεδια πισω απο το εξωφυλλο ή στο τελος, μικρες βιογραφιες για ολους του χαρακτηρες ή για μαγικα οντα και διαφορα αλλα τετοιου στυλ. περιληψη του προηγουμενου σε καθε καινουργιο τομο και λιστα με τους βασικους χαρακτηρες. το ιδιο το σχεδιο εχει τρομερες λεπτομεριες που πιθανως να μην φαινονται στο σκαναρισμενο. γενικως μου αρεσει τοσο πολυ που απαξιω να διαβασω τα σκαν και περιμενω στωικα να βγουν οι τομοι. γενικως λιγα μανγκα εχω δει να εχουν τοσο προσεγμενη δουλεια μεσα στην λεπτομερια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Aldnoah.Zero Wham episode. Combiner Super-Robot με τις δυνάμεις των άλλων (MegaMan ). Inaho, Princess, Count Saazbaum (πώς γράφεται) dead? Slaine... γιατί ρε παιδί μου πρέπει να τα γ@μάς όλα; 12 to go, eh? Original run [1st Half] July 5, 2014 – September 20, 2014[2nd Half] 2015 – Scheduled Όπως γράφει το Wikipedia. 1
viper2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 μόνο αν σταμάταγε στο finale με τον Aizen... και παλι/// Ειναι αλλη αισθηση φιλε. Οπως και καποαι Διαμαντια οπως το Princess Ai. λυσαξες ομως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα