Stavrakas13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Το AoT για εμένα δεν είναι κατώτερο του Code Geass για κανένα λόγο. Προσωπική μου άποψη βέβαια.
silmarien Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 κατ' αρχάς το original είναι το brotherhood, και όχι δεν κερδίζεις τίποτα Υπέθεσα ότι επειδή βγήκε 5 χρόνια μετά, το πρώτο ήταν το original.
vag10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Υπέθεσα ότι επειδή βγήκε 5 χρόνια μετά, το πρώτο ήταν το original. όχι, στο fma κάποια επεισόδια είναι σωστά, τα πρώτα μισά περίπου. τα άλλα μισά είναι κάτι σαν filler. το brotherhood ακολουθεί ακριβώς το manga 1
ikaruga24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ που δεν είδα το brotherhood γιατί δεν με ενθουσίασε το original τι κερδίζω? Καμια σχεση το brotherhood με το original. Το BH ειναι πολλα σκαλοπατια πανω και ανιμε κατηγοριας stardome. 1
Dimitris1948 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ που δεν είδα το brotherhood γιατί δεν με ενθουσίασε το original τι κερδίζω? Υπέθεσα ότι επειδή βγήκε 5 χρόνια μετά, το πρώτο ήταν το original. is dis nigga serious? 1
evabb Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Οπα fma brotherhood >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> attack on titan ελα ηρεμισε δεν στο εριξα. ειναι και θεμα γουστου λιγου. παντως το FMAB κερδιζει σιγουρα γτ στην τελικη ολοκληρωθηκε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Semi off-topic αφιερωμένο στην Evabb πάλι. Edit: Επίσης είπα να δω κανένα κάφρικο anime για να πάνε τα φαρμάκια κάτω και βλέπω το Yurumates 3D. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2014 από GhostRiderLSOV 1
evabb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 το 148 θα ειναι το τελευταιο επισοδειο του hunter x hunter ;
evabb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 ρε σεις ειπα προχθες εκει που βαριομουν να διαβασω κανα μανγκα στην τυχη, ε και επιασα το bakuman. Δεν μπορω να το αφησω κατω ουτε δευτερολεπτο, εχω γινει ζομπι, ειναι απιθανο!!!! τετοιο πραμα εχω να το παθω απο το Harry Potter
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 έχει βγει κι anime αν ενδιαφέρεσαι...
evabb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 έχει βγει κι anime αν ενδιαφέρεσαι... το ξερω, στην αρχη σκεφτηκα ωραια να δω το ανιμε αλλα μετα λεω κατσε, ειναι η ιστορια για δυο τυπακια που προσπαθουν να γινουν μανγκακα και να καταφερουν να γινει το μανγκα τους ανιμε δεν ειναι πιο ταιριαστο να διαβασω το μανγκα; και ετσι πηρα την αποφαση να μην δω το ανιμε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχουμε Naruto, αλλά έχουμε Χλωρίνη σήμερα... Μκίες. Τουλάχιστον πάει και ο χοντρός. Τώρα μας βγήκε η άλλη αηδία με τις 2 γλώσσες...
evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 βασανιστειτε πουτανακια. ενα αρθρακι με μπολικες φωτος και βιντεο απο το φετινο Tokyo Game Show http://en.rocketnews24.com/2014/09/19/a-quick-look-around-this-years-tokyo-game-show/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα