Tenshi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 τι δεν μου άρεσε στο aldnoah Τα κανόνια πάντως στο battleship, ήταν για εφέ...
evabb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 όχι και game of thrones των ανιμε μάλλον έχεις δει λίγα διάβασε και το Front Mission: Dog Life & Dog Style Fucking finally, someone said it. Δόξα τον μεγαλοδυναμο. In other news Διαβάζω το jojo και μπορω να πω οτι ειναι πραγματικά bizarre. θα συμφωνισω κι εγω. ναι παρα πολυ ωραιο το attack on titan ισως το καλυτερο ανιμε του 2013 αλλα μεχρι εκει. σιγουρα μπαινει στην λιστα με τα μεγαλα κλασσικα πλεον αλλα υπαρχουν και καλυτερα. Evangelion, Death note, Code Geass και αλλα. οποιος νομιζει οτι ειναι το καλυτερο που υπαρχει σιγουρα δεν εχει δει αρκετα ανιμε. 2
Tilemaxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Η αλήθεια είναι οτι αυτά που λες δεν τα έχω δει, αλλά γενικά και σαν ιδέα και σαν υπόθεση το Attack on Titan ήταν κάτι φρέσκο. Ίσως έχεις δίκιο γιατί και εγώ γενικά βλέπω πολύ επιλεγμένα anime, αλλά απ' όσα έχω δει μέχρι στιγμής μόνο αυτό ξεχώρισε έτσι ώστε να πώ "αυτό είναι κλασσικό".
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Η αλήθεια είναι οτι αυτά που λες δεν τα έχω δει, αλλά γενικά και σαν ιδέα και σαν υπόθεση το Attack on Titan ήταν κάτι φρέσκο. Ίσως έχεις δίκιο γιατί και εγώ γενικά βλέπω πολύ επιλεγμένα anime, αλλά απ' όσα έχω δει μέχρι στιγμής μόνο αυτό ξεχώρισε έτσι ώστε να πώ "αυτό είναι κλασσικό". Οπου αυτα που δεν εχεις δει ειναι τα κλασσικά... Επίσης Αν εξαιρέσεις τον γορίλα, Το aot ηταν προβλέψιμο. 1
Tilemaxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιό γορίλλα ρε συ; Είχε γορίλλα το anime; Εγώ δεν το βρήκα προβλέψιμο πάντως, με τίποτα.
silmarien Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Παίζει να λέει για το manga. Έκτος αν μιλάει με γρίφους ο γέροντας. P.S. Μισώ το Neon Genesis Evangelion
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ισχύει, στο manga τον έδειξε. Θα τον δείτε το 2015. =] 2
nickarmy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Παίζει να λέει για το manga. Έκτος αν μιλάει με γρίφους ο γέροντας. P.S. Μισώ το Neon Genesis Evangelion γιατίιι , είναι φοβερό (το έχω δει σχεδόν 3 φορές όπως και τις ταινιες απο 2 ..) την σειρά τόσες για να καταλάβω ποιο καλά κάποια πράγματα τιε ταινίες γιατί μου άρεσαν καθαρά 1
silmarien Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ο πρωταγωνιστής είναι τέρμα doormat. Όλοι είναι καθυστερημένοι. Δεν έχει storyline. Βαριέμαι. Το Freezing του φέρνει λίγο ή ιδέα μου?
nickarmy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 η αλήθεια οτι έχει πολλά κολήματα , δεν θα έλεγα καθυστερημένοι αλλά διαστροφικοί , έχει , γούστα 1
evabb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Η αλήθεια είναι οτι αυτά που λες δεν τα έχω δει, αλλά γενικά και σαν ιδέα και σαν υπόθεση το Attack on Titan ήταν κάτι φρέσκο. Ίσως έχεις δίκιο γιατί και εγώ γενικά βλέπω πολύ επιλεγμένα anime, αλλά απ' όσα έχω δει μέχρι στιγμής μόνο αυτό ξεχώρισε έτσι ώστε να πώ "αυτό είναι κλασσικό". αυτα τα 3 που σου εγραψα ειναι μεγαλα κλασσικα και πρεπει να τα δεις οσο το δυνατον γρηγοροτερα. αν μου συγκρινεις το attack on titan με animes τυπου pokemon, date a live, ακομα και bleach ε ναι σιγουρα ξεχωριζει, υπαρχουν ομως κι αλλα καλα στο ιδιο επιπεδο, full metal alchemist και fma brotherhood, soul eater, sword art online (το πρωτο) και πολλα αααλλα 1
vag10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 αυτα τα 3 που σου εγραψα ειναι μεγαλα κλασσικα και πρεπει να τα δεις οσο το δυνατον γρηγοροτερα. αν μου συγκρινεις το attack on titan με animes τυπου pokemon, date a live, ακομα και bleach ε ναι σιγουρα ξεχωριζει, υπαρχουν ομως κι αλλα καλα στο ιδιο επιπεδο, full metal alchemist και fma brotherhood, soul eater, sword art online (το πρωτο) και πολλα αααλλα Οπα fma brotherhood >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> attack on titan 1
Tilemaxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 αυτα τα 3 που σου εγραψα ειναι μεγαλα κλασσικα και πρεπει να τα δεις οσο το δυνατον γρηγοροτερα. αν μου συγκρινεις το attack on titan με animes τυπου pokemon, date a live, ακομα και bleach ε ναι σιγουρα ξεχωριζει, υπαρχουν ομως κι αλλα καλα στο ιδιο επιπεδο, full metal alchemist και fma brotherhood, soul eater, sword art online (το πρωτο) και πολλα αααλλα Εντάξει ναι δεν μιλάμε για παιδικά anime τύπου Πόκεμον και Bleach, αλλά δεν είπα οτι δεν υπάρχουν και άλλα anime σε αυτό το επίπεδο. Αλλά το συγκεκριμένο απ' οτι διαβάζω είναι το καλύτερο που έχει βγεί τα τελευταία χρόνια. Τέσπα όταν τελειώσω το Psycho Pass και το Aldnoah θα δω και αυτά που είπες.
silmarien Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ που δεν είδα το brotherhood γιατί δεν με ενθουσίασε το original τι κερδίζω?
vag10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 κατ' αρχάς το original είναι το brotherhood, και όχι δεν κερδίζεις τίποτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα