Stavrakas13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Νταξ εγώ γενικά δεν έχω παράπονο, καλό είναι συνολικά
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 τι σοι φιλερ ηταν συτο σημερα στο ναρυτο εστω ήταν διπλό επεισόδιο Εντελώς ακυράτζες αυτά τα extra episodes που έπαιξαν. Η παρουσία mecha δεν ταιριάζει σε ένα τέτοιο anime, θα μπορούσαν να επινοήσουν κάτι άλλο. Σε κάποια φάση θυμήθηκα λες και έβλεπα τα παλιά mecha anime του 80-90 μαζί με robocop..... Τουλάχιστον χάρηκα που από το επόμενο επισόδιο θα συνεχιστεί κανονικά η σειρά. 1
viper2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Nyaa is up για τα επόμενα 5 λεπτά Κακίες... 1
evabb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 έσπειρε το fairy tail ρε ανθρωπε πες οτι μιλας για το μανγκα και δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι εχει βγει. εσπειρε, θερισε και μετα πηγε και μαγειρεψε οτι θερισε, μου εφυγε λιγο η μαγκια. δεν το περιμενα αυτο που εγινε ουτε με σφαιρες. 1
Xero1991 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Πωπω, με την εξεταστική δεν πήρα χαμπάρι ότι τελειώνει το hxh. Όλα τα καλά έχουν ένα τέλος. Λέω να αρχίσω το manga από την αρχή. Το έχει διαβάσει κανείς? Λέει?
evabb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 εγω μαλλον θα το πιασω απο εκει που τελειωσε το ανιμε.
silmarien Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 To Aldnoah πόσα επεισόδια θα έχει? Σεζόν? Άνετα η καλύτερη σειρά που έχει βγει εδώ και καιρό.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ καλό όντως το Aldnoah αλλά έμεινα κυριολεκτικά μαλάκας με το Attack on Titan. Απλά αριστούργημα σε όλα τα επίπεδα. Θα το χαρακτήριζα το Game of Thrones των anime, δηλαδή το έβλεπα μαζί με το Aldnoah και το Psycho Pass και παράτησα αυτά τα δύο για να το δώ μονοκοπανιά. Οι άνθρωποι απλά έχουν φτιάξει ένα έπος. 1
nickarmy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 όχι και game of thrones των ανιμε μάλλον έχεις δει λίγα διάβασε και το Front Mission: Dog Life & Dog Style 1
user12 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι το attack on titan ειναι φοβερο περιμενω season 2 δεν μπορω να διαβασω το manga γιατι μετα δεν θα δω το anime. Btw επειδη τελειωσα το attack σε τετοιου στυλ anime ή σε στυλ death note ? 1
john2gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Πονεμένη ιστορία το 'παρόμοιο anime με το Death Note' :/
Tilemaxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ξέρουμε πότε θα αρχίσει η season 2 του Attack on the Titan; Έχει περάσει ένας χρόνος απο το τέλος της 1ης.Edit: Κάτι διαβάζω για 2015. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ANIME, EVER.http://io9.com/attack-on-titan-is-back-in-production-for-season-2-1634004925 Οχι το attack on titan ειναι φοβερο περιμενω season 2 δεν μπορω να διαβασω το manga γιατι μετα δεν θα δω το anime. Btw επειδη τελειωσα το attack σε τετοιου στυλ anime ή σε στυλ death note ? Aldnoah Zero και Psycho Pass. Αν δεν τα έχεις ήδη δει.
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 όχι και game of thrones των ανιμε μάλλον έχεις δει λίγα Fucking finally, someone said it. Δόξα τον μεγαλοδυναμο. In other news Διαβάζω το jojo και μπορω να πω οτι ειναι πραγματικά bizarre.
nickarmy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 τι δεν μου άρεσε στο aldnoah 1. ολόκληρη βάση της ανθρωπότητας τόσο αδύναμη , έστω κάτι για εφέ2.ένα κέντρο ελέγχου μόνο .....3.υποθετικά τόσο δυνατό σκάφος χάνει τόσο εύκολα την ισορροπία του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα