evabb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 ναι ξερω τι ειναι οι καρτες απλος δεν της εχω σαν deck αν δεν κανω λαθος που νομιζω δεν κανω τα xyz ειναι στην ουσια fusion monters που ομως δεν θελει polymerization και τα pendalum τερατα που μπαινουν σε ειδικη θεση και ειναι μαζι τερατα και spell cards ωχ με πεθανες λιγο. τα xyz ΔΕΝ ειναι fusion, καμια σχεση, θελουν τουλαχιστον 2 ή παραπανω τερατα του ιδιου level για να ερθουν. τα περισσοτερα εχουν effects και για να παιξουν τα effects τους πρεπει να τους βγαλεις καποιο/α απο τα xyz materials οποτε δεν παιζουν αιωνιως τα effects τους, επισης μπορεις να τα αναβαθμισεις κανωντας τους rank up, ειτε αυτοματα ειτε με καποια spell rank-up. ειναι απειρως δυνατοτερα απο οποιοδηποτε fusion που υπαρχει μεχρι στιγμης. πχ ο cyber dragon nova αν παει για οποιοδηποτε λογο νεκροταφειο σου φερνει αυτοματα οποιοδητε cyber fusion ακομα και τον 4000 cyber end dragon. χωρις να κανεις εσυ τπτ. οποτε καταλαβαινεις για τι πραμα μιλαμε
Anorymous Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 ωχ με πεθανες λιγο. τα xyz ΔΕΝ ειναι fusion, καμια σχεση, θελουν τουλαχιστον 2 ή παραπανω τερατα του ιδιου level για να ερθουν. τα περισσοτερα εχουν effects και για να παιξουν τα effects τους πρεπει να τους βγαλεις καποιο/α απο τα xyz materials οποτε δεν παιζουν αιωνιως τα effects τους, επισης μπορεις να τα αναβαθμισεις κανωντας τους rank up, ειτε αυτοματα ειτε με καποια spell rank-up. ειναι απειρως δυνατοτερα απο οποιοδηποτε fusion που υπαρχει μεχρι στιγμης. πχ ο cyber dragon nova αν παει για οποιοδηποτε λογο νεκροταφειο σου φερνει αυτοματα οποιοδητε cyber fusion ακομα και τον 4000 cyber end dragon. χωρις να κανεις εσυ τπτ. οποτε καταλαβαινεις για τι πραμα μιλαμε ναι ρε ειπα σαν φουσιον εχω δει βαζεις και καλα την μια καρτα πανω στην αλλη
viper2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 ακομα δεν το εχω δει http://imgur.com/gallery/lVO8p 1
viper2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ygopro ειναι η ονομασια? offtopic επαιξα λιγο και εχασα. It's on /offtopic 1
silmarien Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Τι θα κάνω χωρίς το Νyaa στη ζωή μου?
viper2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Τι θα κάνω χωρίς το Νyaa στη ζωή μου? dem rss feeds
silmarien Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Τώρα θυμήθηκα το horriblesubs. Η ζωή μου έχει νόημα ξανά! 1
viper2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 θεωρητικα τα καλυτερα sub groups ειναι τα damedesuyo & commie.
silmarien Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Commie αργούν. Το θέλω να σπαρταράει!
Tenshi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Tate no yuusha no nariagari Re:Monster Mushoku Tensei - Isekai Ittara Honki Dasu Γουστάρω antihero κατάσταση. Δέν γουστάρω που θα γίνει trend και θα αρχίσουν να βγαίνουν κλώνοι. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2014 από Tenshi
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 offtopic επαιξα λιγο και εχασα. It's on /offtopic Με το ΑΙ επαιξε ή με παιχτες;
viper2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Με το ΑΙ επαιξε ή με παιχτες; AI, επισης ειναι δυσκολο να δεις πραγματα στις τοσες λιγες ίντσες του κινητου...
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 AI, επισης ειναι δυσκολο να δεις πραγματα στις τοσες λιγες ίντσες του κινητου... ισχυει. κουραγιο, τι ντεκ εχεις εσυ;
viper2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 ισχυει. κουραγιο, τι ντεκ εχεις εσυ; Ενα deck που έγραφε "deck". Σε απλά ελληνικα δεν ξερω. On that note, έχουν πολλούς κανόνες και πολλά effects μεςα. The learning curve is gonna be massive... =] 1
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ενα deck που έγραφε "deck". Σε απλά ελληνικα δεν ξερω. On that note, έχουν πολλούς κανόνες και πολλά effects μεςα. The learning curve is gonna be massive... =] α το ετοιμο που σου δινει μονο του. πηγαινε deck edit να φτιαξεις εσυ οτι ντεκ θελεις. αυτο που σου δινει δεν ειναι και πολυ καλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα