Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω το αφησα στο 4ο να μαζευτουν μερικα, τοσο ενδιαφερων εχει μετα? Να κατσω να τα δω σημερα αμα ειναι :P

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω το αφησα στο 4ο να μαζευτουν μερικα, τοσο ενδιαφερων εχει μετα? Να κατσω να τα δω σημερα αμα ειναι :P

κ εγω το ιδιο. μονο που το αφησα απο το 2ο. θελω να τα δω ολα μαζι οταν τελειωσει η season.

Δημοσ.

Μου τα χάλασαν.

΄Ολο αυτό γίνεται από έναν Aldnoah hater που χρησιμοποιεί την τεχνολογία αυτή για να καταστρέψει την γη για να τιμωρήσει την royal family επειδή του φάγαν το γκομενάκι. Makes sense. Επίσης η άλλη απλά ψόφησε? Τελείωσε η σειρά και δεν το κατάλαβα? Νταξ.

• Moderators
Δημοσ.

Μου τα χάλασαν.

΄Ολο αυτό γίνεται από έναν Aldnoah hater που χρησιμοποιεί την τεχνολογία αυτή για να καταστρέψει την γη για να τιμωρήσει την royal family επειδή του φάγαν το γκομενάκι. Makes sense. Επίσης η άλλη απλά ψόφησε? Τελείωσε η σειρά και δεν το κατάλαβα? Νταξ.

Θα έπεσε σε κώμα πιστεύω, δύσκολο να ψόφησε γιατί πώς θα λειτουργεί το Deucalion; Επίσης η Captain δεν ήταν στην γέφυρα εκείνη την ώρα ε;

Δημοσ.

Θα έπεσε σε κώμα πιστεύω, δύσκολο να ψόφησε γιατί πώς θα λειτουργεί το Deucalion; Επίσης η Captain δεν ήταν στην γέφυρα εκείνη την ώρα ε;

ρε μολις ψοθησε η πριγκιπεσα δεν τα εκλασε και το πετουμενο; αρα ψοθησε

Δημοσ.

Κι εγώ σου λέω πως κάπως θα σωθεί. :P

ενταξει ανιμε ειναι, η πιθανοτητα να συμβει κατι τετοιο ειναι 95%. λες να κανει την εκπληξη ομως;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...