Darky Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Εγω το αφησα στο 4ο να μαζευτουν μερικα, τοσο ενδιαφερων εχει μετα? Να κατσω να τα δω σημερα αμα ειναι
evabb Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 εγω παντως σκαλωσα με τον φαση με τον μικρο και τον προδοτη. 1
omghi2u Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Εγω το αφησα στο 4ο να μαζευτουν μερικα, τοσο ενδιαφερων εχει μετα? Να κατσω να τα δω σημερα αμα ειναι κ εγω το ιδιο. μονο που το αφησα απο το 2ο. θελω να τα δω ολα μαζι οταν τελειωσει η season.
silmarien Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μου τα χάλασαν. ΄Ολο αυτό γίνεται από έναν Aldnoah hater που χρησιμοποιεί την τεχνολογία αυτή για να καταστρέψει την γη για να τιμωρήσει την royal family επειδή του φάγαν το γκομενάκι. Makes sense. Επίσης η άλλη απλά ψόφησε? Τελείωσε η σειρά και δεν το κατάλαβα? Νταξ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μου τα χάλασαν. ΄Ολο αυτό γίνεται από έναν Aldnoah hater που χρησιμοποιεί την τεχνολογία αυτή για να καταστρέψει την γη για να τιμωρήσει την royal family επειδή του φάγαν το γκομενάκι. Makes sense. Επίσης η άλλη απλά ψόφησε? Τελείωσε η σειρά και δεν το κατάλαβα? Νταξ. Θα έπεσε σε κώμα πιστεύω, δύσκολο να ψόφησε γιατί πώς θα λειτουργεί το Deucalion; Επίσης η Captain δεν ήταν στην γέφυρα εκείνη την ώρα ε;
evabb Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Θα έπεσε σε κώμα πιστεύω, δύσκολο να ψόφησε γιατί πώς θα λειτουργεί το Deucalion; Επίσης η Captain δεν ήταν στην γέφυρα εκείνη την ώρα ε; ρε μολις ψοθησε η πριγκιπεσα δεν τα εκλασε και το πετουμενο; αρα ψοθησε
omghi2u Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 μπορει ενας να μου στειλει π.μ απο που τα αγοραζετε? αν τα βλεπετε σε stream αγνοηστε με :Ρ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 ρε μολις ψοθησε η πριγκιπεσα δεν τα εκλασε και το πετουμενο; αρα ψοθησε Κι εγώ σου λέω πως κάπως θα σωθεί. 2
evabb Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγώ σου λέω πως κάπως θα σωθεί. ενταξει ανιμε ειναι, η πιθανοτητα να συμβει κατι τετοιο ειναι 95%. λες να κανει την εκπληξη ομως;
silmarien Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν παίζει να ψόφησε. Την δείχνουν και στην αρχή και στο τέλος Η Edderittuo θα κάνει τα μαγικά της.
viper2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 nyaa is down. και ελεγα που ειναι τα releases...
Nikos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ddos attack σε όλα τα anime sharing sites. Για να δουμε τι θα επιζήσει...
evabb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 το eye on anime ζει ακομα. το horribles subs παπαλα. για να δουμε
nickarmy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 μα γιατί ..... καλα στο Aldnoah Zero όντως δεν προβλέπεται τίποτα 1
epipolaios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καποια ωραια α Anime ταινια φαντασιας αν γινεται σκοτεινη και seinen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα