kostetos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Death note και final fantasy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 anime: samurai champloo, ο χαρακτηρισμός του όταν το σκέφτομαι είναι "άψογο", όχι καλό γαμάτο και χαζομάρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaiowas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Death Note αν και δεν καταφερα να το τελειωσω ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becausE Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Soul Eater διάβασα όλους τους τόμους μέχρι στιγμής και είναι άψογο αλλά είπαν ότι το anime θα είναι 51 επεισόδια ενώ το manga έχει βγάλει υλικό για παραπάνω το βλέπω να γίνετε FMA είναι και από την ίδια εταιρία ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Έχουμε και λέμε... 1)Neon Genesis Evangelion 2)Saber Rider 3)Kabamaru 4)Plawres 5)Berserk 6)Aoki Densetsu Shoot! 7)Arrow Emblem Grand Prix no Taka 8)Captain Harlock 9)Car Transformers 10)Cho Denji Machine Voltes V 11)Cowboy Beebop 12)Hellsing 13)Dragon Ball 14)Gundam Wing 15)Fullmetal Alchemist 16)Howl no Ugoku Shiro 17)Jura Tripper 18)Kazeno Tanino Nausicaa 19)One Piece 20)Rurouni Kenshin 21)SDF-1 Macross 22)Sennen Jouo 23)Uchu Kubo Blue Noah 24)Yu-Gi-Oh 25)Soul Eater 26)Tekken (Movie) 27)Ghost in the shell 28)Golden Boy 29)Keroro Gunso 30)Bleach .... Δεν μου έρχονται άλλα τώρα σίγουρα θα μου έχουν ξεφύγει αρκετά.... Που να έβαζα και Hentai.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathinaikara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 πάντως αμα σου άρεσε το Hajime no Ippo διάβασε όπως και δήποτε το manga, γίνονται τα απίστευτα. Μάλλον η καλύτερη shounen σειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becausE Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Έχουμε και λέμε...1)Neon Genesis Evangelion 2)Saber Rider 3)Kabamaru 4)Plawres 5)Berserk 6)Aoki Densetsu Shoot! 7)Arrow Emblem Grand Prix no Taka 8)Captain Harlock 9)Car Transformers 10)Cho Denji Machine Voltes V 11)Cowboy Beebop 12)Hellsing 13)Dragon Ball 14)Gundam Wing 15)Fullmetal Alchemist 16)Howl no Ugoku Shiro 17)Jura Tripper 18)Kazeno Tanino Nausicaa 19)One Piece 20)Rurouni Kenshin 21)SDF-1 Macross 22)Sennen Jouo 23)Uchu Kubo Blue Noah 24)Yu-Gi-Oh 25)Soul Eater 26)Tekken (Movie) 27)Ghost in the shell 28)Golden Boy 29)Keroro Gunso 30)Bleach .... Δεν μου έρχονται άλλα τώρα σίγουρα θα μου έχουν ξεφύγει αρκετά.... Που να έβαζα και Hentai.... γράφεις τα αγαπημένα σου ή όσα έχεις δει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 γράφεις τα αγαπημένα σου ή όσα έχεις δει? Αυτά είναι τα αγαπημένα μου .... Άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο.... Αλλά είναι από αυτά που μπορώ να κάτσω να ξανά δω οποτεδήποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becausE Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Το tekken αγαπημένο; μια βλακεία και μιάμιση είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μία ψήφος στο Shin Angyo Onshi (manga) από μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 trigun fullmetal alchemist paranoia agent(ακυρο ηταν αλλα ειχε πλακα) last exile Gunslinger Girl -Il Teatrino- bamboo blade D.C. Da capo hunter x hunter bleach nge αχ....δεν θειμαμε τα αλλα που εχω δει κατα καιρους... απο ταινιες ολες απο τα στουντιο της Ghibli και το 5 Centimeters Per Second Αυτα οταν παω σπιτι και ανοιξω τον εξοτερικο σκληρο μου δισκο θα σας πω τα υπολιπα(γυρο στα 30 ακομα εχω δει νομιζω..) Τεσπα τα λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 λοιπον εχουμε και λεμε: anime naruto(αν και με τα τελευταια fillers αρχιζει και μου την δινει) cowboy bepop samurai champloo hellsing full metal alchemist claymore death note berserk bleach και απο manga: berserk-απλα respect το καλυτερο manga για μενα naruto bleach claymore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 είμαι πολύ συγκινημένος, πριν λίγο διάβασα το τελευταίο chapter (95) του manga Hellsing!!! (να δω πότε θα συμβεί αυτό με το Berserk) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sleepless_007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Kabamaru και Saber Rider! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 one outs Plot Summary: Hiromichi Kojima, the star batter of the Lycaons, heads to Okinawa to train and bring himself out of a slump. There, he meets Toua Tokuchi, a 134-kmph/83 mph pitcher and the undisputed king of a gambling form of baseball called "One Out." At Kojima's urging, Tokuchi signs up with the Lycaons. His contract differs form the usual, though, in that he gets 5,000,000 yen for every out he pitches, but loses 50,000,000 yen for every point he gives up. με αρκετη ψυχολογια μεσα, θυμιζει λιγο kaiji Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα