Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρεσεις, το yamato ειναι, σε γενικες γραμμες, καλο.

Τελικά ηταν καλο.

Ps. Αν εξαιρέσεις τις ενδυματολογικές επιλογές...

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κι εγω που μαθαινω γιαπωνεζικα νομιζεις οτι βγαζω ακρη; μια κατοσταρα καντζι πρεπει να ξερω. δεν φτανουν ουτε με σφαιρες για να καταλαβω τι λεει το σαιτ

あきらめる

Δημοσ.

Παιδια οποιος ξερει, σκεφτομαι να ξεκινησω το Legend of the galactic heroes αλλα με εχουν μπερδεψει ως προς τη σειρα και τι να δω. Αλλοι μιλανε για 110 OVA, αλλοι λενε για 162 επεισοδια και 3 ταινιες και εχω μπερδευτει. Απο που ξεκιναω και με ποια σειρα? Οι ταινιες παιζουν ρολο στην βασικη ιστορια? Αν ναι ποτε πρεπει να δω την καθε μια? 

Δημοσ.

Πρώτα δες τις 2 ταινίες "my conquest is the sea of stars" & "overture to a new war". Καλύπτουν ένα μέρος του πρώτου arc της σειράς με καλύτερο animation και κάποιες πρόσθετες σκηνές. Έπειτα δες το κανονικό ova series των 110 επεισοδίων.

Τα υπόλοιπα είναι side stories και δεν παίζει τόσο ρόλο σε τι σειρά θα τα δεις. Π.χ κάποια αφορούν τα παιδικά χρόνια μερικών χαρακτήρων, οπότε είτε τα δεις πριν τη σειρά, είτε μετά, δεν έχει μεγάλη σημασία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά.Κάπως έτσι πάνε...

Movie:My Conquest is the Sea of Stars:Εδώ ξεκινάμε.H πρώτη "συνάντηση" των κεντρικών χαρακτήρων.Σε βάζει στο κλίμα της σείρας οπότε βλέπεις αν θές να συνεχίσεις στα βαθιά...

Movie:Overture to a New War:Βασίζεται πάνω στα 2 πρώτα επεισόδια του ova και πρακτικά τα αντικαθιστά(extended scenes,better production values).Οποτε τη βλέπεις και αρχίζεις το ova από το 3ο επεισόδιο.

OVA:Legend of the Galactic Heroes:H βασική σειρά(110 επεισόδια).Εννοείται must watch.

OVA:Spiral Labyrinth (28επ)>OVA Hundred Billion Stars (24επ):Δεν τα έχω δεί ακόμα,εμπεριέχουν αυτοτελείς ιστορίες και άλλα επεισόδια που έγιναν πριν την αρχή η κατα τη διάρκεια της σείρας,κάτι σαν extended origin/background stories.Χρονολογικά είναι τα πιο παλιά αλλά επείδη ίσως πηγάινουν κάπως αποσπασματικά και πηδάνε σε διάφορα σημεία της ιστορίας καλύτερα δές τα τελευταία.

Από κεί και πέρα υπάρχει το Legend of Galactic Heroes: Golden Wings(origin story ένος εκ τών κεντρικών ηρώων).Είναι μάπα,ανακυκλώνει τα ίδια πράγματα με τη σειρά,αλλοίωνει σε σημεία την ιστορία,ψιλοχάλια design(imo) κτλ...Μόνο για φανατικόυς.

Επεξ/σία από wakabanka
Δημοσ.

εγώ είδα πρώτα τα 110 επεισόδια και μετά επειδή ήθελα κιάλο είδα τα υπόλοιπα (που ουσιαστικά είναι τα ίδια ) -> φοβερό ανιμε απο τα αγαπημένα  

Δημοσ.

Dog life & dog style

Απο τα πιο depressing πραγματα που εχω διαβάσει. Ever...

Ah,πέρσι τέτοια εποχή...

Είχε βγεί το καλό update και προσπαθούσα να δώ καμια 20αρια επεισόδια με το σήμα να παίζει EDGE<>GSM<>3G.

99,9% κάλυψη και παπαγια μάντολες.

Δημοσ.

Ah,πέρσι τέτοια εποχή...

Είχε βγεί το καλό update και προσπαθούσα να δώ καμια 20αρια επεισόδια με το σήμα να παίζει EDGE<>GSM<>3G.

99,9% κάλυψη και παπαγια μάντολες.

Αγαπώ που το manga ειναι complete και το scanlation dropped.

http://www.mangaupdates.com/series.html?id=7449

#πρεπειναμαθωιαπωνικα;

• Like 2
Δημοσ.

για aldnoah zero 7 , 

μου φάνηκε λίγο βλακιούλα που ολόκληρο πλοίο βρέθηκε εκεί  στο πουθενά και αφύλακτο  επίσης το τέλος ήταν χάλια - αλλά μάλλον αναγκαστικό  

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

για aldnoah zero 7 , 

μου φάνηκε λίγο βλακιούλα που ολόκληρο πλοίο βρέθηκε εκεί  στο πουθενά και αφύλακτο  επίσης το τέλος ήταν χάλια - αλλά μάλλον αναγκαστικό  

Κι εγώ περίμενα ότι θα έπαιρναν το κόκκινο Kataphrakt, όχι ολόκληρο battleship...

Αλλά πώς θα είχαν τρόπο να αντεπιτεθούν οι γήινοι;

Το τέλος ναι... ήταν... χαζό. Άλλωστε, δεν έχει πουθενά να πάει o Slaine, οπότε κάπως θα κάτσει με το main group, αλλά έτσι για να έχουμε rivalry. -_-

ΥΓ. Hellas; Εκτός αν εννοούν κάτι με τα πολλά χέρια... :P

• Like 2
Δημοσ.

-_-

ΥΓ. Hellas; Εκτός αν εννοούν κάτι με τα πολλά χέρια... :P

Έτυχε :-D

Έχουν ξεσκιστεί με references απο Ελληνική μυθολογία

πχ το όνομα του battleship, Deucalion

Οχι τπτ άλλο,είχαν γίνει trend τα Φρίτσικα μια περίοδο και δέν υπήρχε anime ή manga χωρίς finisher super move/επώνυμο ήρωα/γουατέρβερ@άπταιστα Γερμανικά... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Dog life & dog style

Απο τα πιο depressing πραγματα που εχω διαβάσει. Ever...

φοβερό ! εχθές το βράδυ το άρχισα σήμερα τέλος ! 

έχει να βγει απο τον προηγούμενο αύγουστο  :shock:

Επεξ/σία από nickarmy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...