viper2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ερώτηση To psycho pass extended edition το σπάσανε σε επεισόδια;
silmarien Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ερώτηση To psycho pass extended edition το σπάσανε σε επεισόδια; Δεν παίζει να το βλέπει κανένας :Ρ Είδαμε το ορίτζιναλ δεν θέλουμε τις σάλτσες...! Το Αμπντουλάχ 0 από την άλλη έχει γίνει αρκετά προβλέψιμο. Όχι ότι δεν μου αρέσει. Αλλά το ρομπότ/πρωταγωνιστής πρώτα θα γνωρίσει τον επόμενο εχθρό, στο επόμενο επεισόδιο analyze την μάχη και μετά το καλό θα υπερνικήσει το κακό. Lesson? Stay in school and study maths and physics και θα σωθείτε σε εισβολή εξωγήινων. 3
viper2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Το Αμπντουλάχ 0 από την άλλη έχει γίνει αρκετά προβλέψιμο. Όχι ότι δεν μου αρέσει. Αλλά το ρομπότ/πρωταγωνιστής πρώτα θα γνωρίσει τον επόμενο εχθρό, στο επόμενο επεισόδιο analyze την μάχη και μετά το καλό θα υπερνικήσει το κακό. Lesson? Stay in school and study maths and physics και θα σωθείτε σε εισβολή εξωγήινων. "But if it does absorb light then why is it still visible" Cool ost though =] 1
silmarien Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Έχει να μου αρέσει τόσο κάποιο OST από του Loveless. Ίδιο συνθέτη με το Attack on Titan αν δεν κάνω λάθος.Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει. 2
nickarmy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 αυτό δεν το ήξερα Robin Williams died today it is said Neon Genesis was his favorite anime. He enjoyed it so much he made the producers of this movie put the reference in it. He also enjoyed Legend of zelda games and Miyazaki's work as well truly he was a great man.-Sinlin Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Κλασσικά, δεν έχω ακούσει / διαβάσει κάτι (αν και δεν είμαι γνώστης του "schedule").
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 μέσα στον Αύγουστο νομίζω ότι υπάρχει μια Golden Week...
viper2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 ρεσεις, το yamato ειναι, σε γενικες γραμμες, καλο.
evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 μέσα στον Αύγουστο νομίζω ότι υπάρχει μια Golden Week... δεν τους φτανει μια; θελουν και δευτερη;
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 δεν εχει ναρουτο και χλωριν σημερα; To naruto αύριο βγαίνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 κάθε Τετάρτη πρωί βγαίνουν συνήθως τα scanlations 2
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Χμμ, εγώ όσες φορές έχω ψάξει το βρίσκω από Πέμπτη πρωί στις ιστοσελίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα