Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερώτηση

To psycho pass extended edition το σπάσανε σε επεισόδια;

Δεν παίζει να το βλέπει κανένας :Ρ Είδαμε το ορίτζιναλ δεν θέλουμε τις σάλτσες...!

Το Αμπντουλάχ 0 από την άλλη έχει γίνει αρκετά προβλέψιμο. Όχι ότι δεν μου αρέσει. Αλλά το ρομπότ/πρωταγωνιστής πρώτα θα γνωρίσει τον επόμενο εχθρό, στο επόμενο επεισόδιο analyze την μάχη και μετά το καλό θα υπερνικήσει το κακό.  Lesson? Stay in school and study  maths and physics και θα σωθείτε σε εισβολή εξωγήινων. 

• Like 3
Δημοσ.

Το Αμπντουλάχ 0 από την άλλη έχει γίνει αρκετά προβλέψιμο. Όχι ότι δεν μου αρέσει. Αλλά το ρομπότ/πρωταγωνιστής πρώτα θα γνωρίσει τον επόμενο εχθρό, στο επόμενο επεισόδιο analyze την μάχη και μετά το καλό θα υπερνικήσει το κακό.  Lesson? Stay in school and study  maths and physics και θα σωθείτε σε εισβολή εξωγήινων.

"But if it does absorb light then why is it still visible"

Cool ost though

=]

• Like 1
Δημοσ.

Έχει να μου αρέσει τόσο κάποιο OST από του Loveless. Ίδιο συνθέτη με το Attack on Titan αν δεν κάνω λάθος.

Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει.

• Like 2
Δημοσ.

αυτό δεν το ήξερα 

10610802_10152758579909059_1159482140889

Robin Williams died today it is said Neon Genesis was his favorite anime. He enjoyed it so much he made the producers of this movie put the reference in it. He also enjoyed Legend of zelda games and Miyazaki's work as well truly he was a great man.
-Sinlin

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...