Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Macross Frontier = Macross Musical. :P

Οκ, και τα άλλα είχαν μουσική, κλπ, αλλά όχι τόσο νομίζω.

.

Τρομάξαμε να δούμε mecha...

=]

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

διαβασα και το πρικουελ του ατακ ον ταιταν (ποναν τα ματια σας εεεεε ;) ενταξει ενδιαφερον αλλα δεν κοβω και τα βυζια μου.

δλδ σε καμια δεκαπενταρια επισοδεια θα φτασει το μανγκα; και τοτε τι θα γινει; θα βαλουν φιλλερ;

Δεν νομίζω να βάλουνε filler, με το τέλος αυτού του arc λογικά θα σταματήσει προσωρινά το anime για να δώσει χρόνο στο manga.

Δημοσ.

Πολύ καλό φαίνεται:

http://www.imdb.com/title/tt3544556/
http://en.wikipedia.org/wiki/Aldnoah.Zero

In 1972, an ancient alien hypergate was discovered on the surface of the moon. Using this technology, humanity began migrating to Mars and settling there. After settlers discovered additional advanced technology, the Vers Empire was founded, which claimed Mars and its secrets for themselves.

Δημοσ.

Άρχισα κι εγώ το Aldnoah.Zero αφού μου το έδειξε ο John2gr.

Συμπαθητικό, αλλά έχω βαρεθεί πια το (κακό) CGI. Μας κακόμαθε ο Harlock.

Και τι καταλάβετε που είδα 3 επεισόδια aldnoah και τώρα μπάλες; Σε όποιον έχει σκοπό να το ξεκινήσει άς περιμένει τουλάχιστον τέλος season -.-

ειμαστε κολασμενοι αχορταγοι, πρεζακια κανονικα. δεν μπορουμε να περιμενουμε μεχρι να τελειωσει.

Άντε,βγήκε η δόση μας το ep. 4

Πόσα επεισόδια είπαμε θα έχει??? Δεν παίζει να την βγάλω την σειρά. Θα έχω πεθάνει μέχρι τότε.

btw

το human weakling πολύ maso δεν την έχει δει? ψηφίζω ότι γουστάρει τις καμουτσικιές και ότι πρέπει να κάνει cameo σε άλλου είδους anime... :P 

Δεν διαφωνούμε.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Naruto

Kind of mind fucked με το "ναι οκ, I'm dead, αλλά μπορώ να πάω πάλι πίσω και να δώσω το μάτι and stuff". Αλλά πια, έχω πάψει να εκπλήσσομαι με ό,τι βλέπω στο Naruto. :P

Άντε να τελειώσει και αυτή η μάχη όμως...

PS. Badass Kakashi-sensei is always badass Kakashi-sensei. :P

Χλωρίνη

RIP Ikkaku (if he stays dead). Κατά τ'άλλα, zzzzzzzzz...

Πού είναι η κοπελιά που γουστάρει ο Hitsugaya για να τον "ξυπνήσει"; :P

• Like 1
Δημοσ.

Naruto

Kind of mind fucked με το "ναι οκ, I'm dead, αλλά μπορώ να πάω πάλι πίσω και να δώσω το μάτι and stuff". Αλλά πια, έχω πάψει να εκπλήσσομαι με ό,τι βλέπω στο Naruto. :P

Άντε να τελειώσει και αυτή η μάχη όμως...

PS. Badass Kakashi-sensei is always badass Kakashi-sensei. :P

Χλωρίνη

RIP Ikkaku (if he stays dead). Κατά τ'άλλα, zzzzzzzzz...

Πού είναι η κοπελιά που γουστάρει ο Hitsugaya για να τον "ξυπνήσει"; :P

naruto

τι σκατα εγινε εκει; το γαμησε. ψοφησα αλλα εχω μια δουλιτσα οποτε ας γυρισω πισω δυο λεπτα να κανω τον κακασι τουμπανο με σαρινγκαν κι απ'ολα (ενα με γυρο απ΄ολα). δεν θελω να γινει ο κακασι χοκαγκε. οχι οχι οχι. ωραιο παντως αυτο που εκανε ο ναρουτο που εφτιαξε παλι το τζιουμπι.

χλωριν

γιατι να εισαι ζομπιιιιι αγορι μου;;; ο σαδιστης ομως τα σπαει. αντε να παιξει λιγο ξυλο. ο πορτοκαλομαλλιας κανει μπαφους και παιζει προ; 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

naruto

τι σκατα εγινε εκει; το γαμησε. ψοφησα αλλα εχω μια δουλιτσα οποτε ας γυρισω πισω δυο λεπτα να κανω τον κακασι τουμπανο με σαρινγκαν κι απ'ολα (ενα με γυρο απ΄ολα). δεν θελω να γινει ο κακασι χοκαγκε. οχι οχι οχι. ωραιο παντως αυτο που εκανε ο ναρουτο που εφτιαξε παλι το τζιουμπι.

Naruto

Ναι, ξέχασα να γράψω για αυτήν τη φάση. Naruto: Master of MAKING UP JUTSU ON THE SPOT! :P

Καλά πάντως ναι, "κάτσε να βοηθήσω τον Kakashi, γιατί αν ψοφήσουν όλοι και μας έρθει εδώ πάνω, θα έχουμε cock-block. :P

• Like 1
Δημοσ.

Naruto

Ναι, ξέχασα να γράψω για αυτήν τη φάση. Naruto: Master of MAKING UP JUTSU ON THE SPOT! :P

Καλά πάντως ναι, "κάτσε να βοηθήσω τον Kakashi, γιατί αν ψοφήσουν όλοι και μας έρθει εδώ πάνω, θα έχουμε cock-block. :P

την ριν την ρωτησε κανεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...