evabb Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δεν υπάρχει αρκετός χώρος για όλο το plot development απλά αρχιδια μαντολες. ολο τα ιδια και τα ιδια ειναι αυτο το μανγκα. σε λιγο θα τραβαει δυο γραμμες και θα τις ονομαζει καινουργιο κεφαλαιο.
Stavrakas13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ε πιστεύω πως όλοι συνεχίζουμε να το διαβάζουμε απλά για το γαμώτο, να δούμε το τέλος και να τελειώνουμε. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ε πιστεύω πως όλοι συνεχίζουμε να το διαβάζουμε απλά για το γαμώτο, να δούμε το τέλος και να τελειώνουμε. Εγώ αυτό κάνω. Ευτυχώς δεν έχει Ichigo τελευταία και δεν πρήζω τον John2gr με "ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ICHIGOOOO!!" Λέει ότι τόσες φορές που το έχω πει, έπρεπε να είχε πάρει ό,τι θηλυκό υπάρχει εκεί. 1
viper2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Πολυ electronica έπεσε στο αλντολαχ0. On that note, best op Tokyo ghoul + best ep aldnoah0 #καλατοπανε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 For evabb. Μετά το τέλος του manga και τα σχετικά σε timeline. Πόσο canon, μάλλον movie-canon. 2
evabb Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 χαχ σε προλαβα. το εχω δει ηδη το τραιλερ. θενκς παντως μια ερωτησουλα περι hunter x hunter. το τρεχον επισοδειο του ανιμε σε ποιο κεφαλαιο του μανγκα αντιστοιχει;
ikaruga24 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μολις τελειωσα το Soul Eater. Πολυ καλο, σιγουρα καλυτερο απο οτι το περιμενα. Ειναι λιγο παιδικο και εχει διαφορα κλισεδακια απο shounen αλλα γενικα διαφερει παρα πολυ απο τα περισσοτερα του ειδους. Στα 51 επεισοδια του ειναι χορταστικο αν και μπορουσε με ανεση να ειναι τα μισα απο αυτα και να εχει περισσοτερο focus. Επισης ειναι πολυ κριμα που δεν εδωσαν μεσα σε τοσα επεισοδια μεγαλυτερη προσοχη στο character development του κεντρικου κακου ενω εδωσαν αρκετη στους δυο sidekicks του. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 χαχ σε προλαβα. το εχω δει ηδη το τραιλερ. θενκς παντως Εγώ περίμενα αυτό που και καλά θα ήταν full, αλλά... κάπου μ' έπιασαν κότσο, γιατί σιγά την διαφορά με το teaser.
Dimitris1948 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 χαχ σε προλαβα. το εχω δει ηδη το τραιλερ. θενκς παντως μια ερωτησουλα περι hunter x hunter. το τρεχον επισοδειο του ανιμε σε ποιο κεφαλαιο του μανγκα αντιστοιχει; Αρχίζει από την μέση του 324 και τελειώνει στο τέλος του 325 1
evabb Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 διαβασα και το πρικουελ του ατακ ον ταιταν (ποναν τα ματια σας εεεεε ενταξει ενδιαφερον αλλα δεν κοβω και τα βυζια μου. Αρχίζει από την μέση του 324 και τελειώνει στο τέλος του 325 δλδ σε καμια δεκαπενταρια επισοδεια θα φτασει το μανγκα; και τοτε τι θα γινει; θα βαλουν φιλλερ;
viper2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Είδα λιγο macross frontier. Σαν πολυ μικρόφωνο να έπεσε... =]
omghi2u Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 DRAMAtical murder , ειδα 2 επς και το dropαρα με την μια. ποιο random πεθαινει. fan service full , κακο animation.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Είδα λιγο macross frontier. Σαν πολυ μικρόφωνο να έπεσε... =] Macross Frontier = Macross Musical. Οκ, και τα άλλα είχαν μουσική, κλπ, αλλά όχι τόσο νομίζω. Eπίσης η ιστορία είναι διαφορετική στα 2 OVAs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα