Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει αρκετός χώρος για όλο το plot development απλά  :-D

αρχιδια μαντολες. ολο τα ιδια και τα ιδια ειναι αυτο το μανγκα. σε λιγο θα τραβαει δυο γραμμες και θα τις ονομαζει καινουργιο κεφαλαιο.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε πιστεύω πως όλοι συνεχίζουμε να το διαβάζουμε απλά για το γαμώτο, να δούμε το τέλος και να τελειώνουμε.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ε πιστεύω πως όλοι συνεχίζουμε να το διαβάζουμε απλά για το γαμώτο, να δούμε το τέλος και να τελειώνουμε.

Εγώ αυτό κάνω. :P

Ευτυχώς δεν έχει Ichigo τελευταία και δεν πρήζω τον John2gr με

"ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ICHIGOOOO!!"

Λέει ότι τόσες φορές που το έχω πει, έπρεπε να είχε πάρει ό,τι θηλυκό υπάρχει εκεί. :P

• Like 1
Δημοσ.

χαχ σε προλαβα. το εχω δει ηδη το τραιλερ. θενκς παντως  :-D

μια ερωτησουλα περι hunter x hunter. το τρεχον επισοδειο του ανιμε σε ποιο κεφαλαιο του μανγκα αντιστοιχει;

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το Soul Eater. Πολυ καλο, σιγουρα καλυτερο απο οτι το περιμενα. Ειναι λιγο παιδικο και εχει διαφορα κλισεδακια απο shounen αλλα γενικα διαφερει παρα πολυ απο τα περισσοτερα του ειδους. Στα 51 επεισοδια του ειναι χορταστικο αν και μπορουσε με ανεση να ειναι τα μισα απο αυτα και να εχει περισσοτερο focus. Επισης ειναι πολυ κριμα που δεν εδωσαν μεσα σε τοσα επεισοδια μεγαλυτερη προσοχη στο character development του κεντρικου κακου ενω εδωσαν αρκετη στους δυο sidekicks του. 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ περίμενα αυτό που και καλά θα ήταν full, αλλά... κάπου μ' έπιασαν κότσο, γιατί σιγά την διαφορά με το teaser. :P

Δημοσ.

μια ερωτησουλα περι hunter x hunter. το τρεχον επισοδειο του ανιμε σε ποιο κεφαλαιο του μανγκα αντιστοιχει;

Αρχίζει από την μέση του 324 και τελειώνει στο τέλος του 325

• Like 1
Δημοσ.

διαβασα και το πρικουελ του ατακ ον ταιταν (ποναν τα ματια σας εεεεε;) ενταξει ενδιαφερον αλλα δεν κοβω και τα βυζια μου.

Αρχίζει από την μέση του 324 και τελειώνει στο τέλος του 325

δλδ σε καμια δεκαπενταρια επισοδεια θα φτασει το μανγκα; και τοτε τι θα γινει; θα βαλουν φιλλερ;

• Moderators
Δημοσ.

Είδα λιγο macross frontier.

Σαν πολυ μικρόφωνο να έπεσε...

=]

Macross Frontier = Macross Musical. :P

Οκ, και τα άλλα είχαν μουσική, κλπ, αλλά όχι τόσο νομίζω.

Eπίσης η ιστορία είναι διαφορετική στα 2 OVAs.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...