Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Sonam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ αυτή την περίοδο έχω κολλήσει άσχημα με το Melancholy of Haruhi Suzumiya!

Το monster το έχετε δει? Όλοι μου λένε τα καλύτερα λόγια για αυτή την σειρά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ρε guys εχω μια ερωτηση,βασικα 2...εχω αρχισει να βλεπω deathnote και στο τελος του επεισοδιου 17 δε καταλαβα τι εγινε...αυτοι οι ακυροι π καθοντουσαν στο τραπεζι ποιοι ηταν?και γτ ενας απ αυτους ειναι ο kira???:confused:

επισης...αφου επειτα απο 50 μερες που ειχε τον light στη φυλακη γτ ακομα να πειστει ο L οτι δεν ειναι ο kira....η βοηθεια σας θα ναι ανεκτιμητη,thanks:-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εγώ έχω να προτείνω το BECK: Mongolian Chop Squad.

Η ιστορία έχει ως εξής:

Tanaka Yukio, better known by his nickname Koyuki is a 14 year old who feels disconnected from life in general. Through the act of saving a mismatched dog, he meets guitarist Minami Ryuusuke, and becomes involved in Ryuusuke's new band BECK. Koyuki's life starts to change as the band struggles towards fame.

Αν σας αρέσει η μουσική και ιδιαίτερα η ροκ αυτό το anime ειναι must. Βασίζεται σε manga

το οποίο είναι ongoing. Και φυσικά όπως -σχεδόν- πάντα manga>anime.

Ξεκινησα Naruto,επειδη μου τα χαν κανει ολοι ναα....επειδη δεν διαβασα προηγ. σελιδες ιδιαιτερα,σας αρεσει γενικα?εγω βασικα μεχρι το 20 π εχω δει,μεχρι 15 εβλεπα σχεδον αγγαρεια...μετα εστρωσε λιγο...

anime βλέπεις ή το manga αν βλέπεις το anime μετά το 135 (κάπου εκεί) συνέχισε απο το αντίστοιχο του manga το anime καταντάει τρισάθλιο με τα fillers ιδικά το shipuuden

Δεν ξέρω αν έχει ξαναπροταθεί, αλλά πραγματικά αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο Blade of the Immortal. Έχω διαβάσει τους 2 τόμους που έχει βγάλει η Anubis και το σχέδιο είναι πραγματικά εκπληκτικό ενώ και η ιστορία είναι πάρα πολύ καλή:

Ο Μάντζι είναι ένας ρόνιν πολεμιστής στην φεουδαρχική Ιαπωνία, ο οποίος φέρει την κατάρα της αθανασίας. Για να λυθεί η κατάρα, για να γίνει πάλι θνητός και να δώσει τέλος στη μίζερη ζωή του, ο Μάντζι πρέπει να σκοτώσει χίλιους κακούς ανθρώπους!

Το ταξίδι του ξεκινάει όταν μια νεαρή κοπέλα ζητάει τη βοήθειά του για να εκδικηθεί τους δολοφόνους των γονιών της.

Το ταξίδι του θα τελειώσει μόνο όταν θα έχει χύσει το αίμα χιλίων ανθρώπων!

Παρεπιμπτόντως τα manga που έχει κυκλοφορήσει η Anubis είναι πολύ καλής ποιότητας. Το χαρτί είναι ανώτερης ποιότητας από τα manga της TokyoPop(μόνο από αυτή έχω μόνο μέχρι στιγμης) και η μετάφραση είναι πολή καλή. Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει και το Death Note σύντομα!!1!!111

Κ γω το blade of the immortal,απο ανουμπις το διαβαζω τωρα,μλκια που δεν το ειχα αρχισει παλιοτερα,που διαβαζα ολες τις π@π@ριες...αλλα κ παλι,καλλιο αργα παρα ποτε....τα 2 πρωτα γ@μ@νε,κ αν σκεφτεις πως τα πιο πολλα μανκγα που εχω διαβασει,περναγε καποιο διαστημα για να αρχισουν να με ιντριγκαρουν(φαντασου one piece επρεπε να φτασω στην στρατολογηση του σαντζι να να γουσταρω),αυτο μαλλον θα εξελιχθει σε ενα απο τα favourite...κ ναι,πολυ καλη μεταφραση....one piece τους κοβω να βγαζουν συντομα(shit,εχω ηδη 18 τομακια,κ με κοβω να θελω να περνω κ το ελληνικο μετα....)

• 1 μήνα μετά...
Εμένα τα αγαπημένα μου anime είναι:

1)One Piece

2)Fullmetal Alchemist

3)Elfen Lied

4)Kabamaru

5)School Rumble

6)Dragonball

7)Plawres

8)Yura Tripper

Αν θυμηθώ κι άλλα θα τα γράψω.

εχεις ολα τα επεισοδια του yura tripper ????:shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...