viper2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 We're gonna need a bigger bugspray. Χα Τα raw tell a different story... και οι γήινοι γίνανε κατσαρίδες Or so they say...
evabb Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 5) δεν ξερω τι θα δείξουν στα υπόλοιπα 22 eps του aldnoah.zero μιας και δεν εχει μείνει κτίριο για κτίριο και γι αυτο μας τρωει ολους η περιεργeια και θελουμε να δουμε την συνεχεια. ενιωθα λιγο λες και εβλεπα το attack on titan ετσι οπως οι αριανοι ξεπαστρευαν τους γηινους σαν κατσαριδες, so much epicness.
PC_MAGAS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Εγώ πάλι άρχισα το Initial D: First Stage έχω δει και το Wangan Midnight όσο σε Live Action όσο και το anime. Το Πρώτο επικεντρώνεται στον οδηγό δε το δεύτερ επικεντρώνεται στο αυτοκίνητο. Ποια από τα 2 Προτιμάτε. Ακόμη ας σας δόσω μια δόση childish Romance: http://www.youtube.com/watch?v=bEM1DkNn8xE
revolver1990 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 πείτε κανα καλό seinen manga Αφού το θέλεις το βυζάκι πήγαινε σε hentai να έχεις και πλοκάμι. https://www.youtube.com/results?search_query=plokami+tou+karxaria
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Seinen#hentai On that note Pluto, berserk, ouroboros, terra formars, I am hero, etc 1
revolver1990 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Seinen#hentai Ξέρω ξέρω αλλά αφού την κάνει την προσπάθεια ας το πάει πιο πέρα.
Dimitris1948 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ωπ Dragon Ball Z Gets New 2015 Film by Creator Toriyama
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 woot, βγήκαν νωρίτερα τα One Piece/Naruto/Bleach manga 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Naruto Black Zetsu finally saw what readers had said about the Original Naruto (τις μπάλες ).Sasuke, τι ήρωας. Χλωρίνη Blah blah, Orihime's boobs, blah blah, YORUICHI! (fav female character στο Bleach), blah blah Edit: Tώρα που το ξαναδιάβασα, τελικά έκανα λάθος στο Bleach. Damned grayscale. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2014 από GhostRiderLSOV
evabb Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Naruto ελα μωρε sasuke κανε το ψυχικο και κατσε στην σακουρα, κοντεψε να μεινει στον τοπο η γυναικα. μην εισαι μαλακας αγορι μου. αλλα οχι ειναι τοσο μαλακας που δεν θα της κατσει να το δειτε. περι ναρουτο, δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι ηταν κλωνος αυτος που ψοφεσε. χλωρινη δεν το γυριζουν σε χενται να εχει λιγο πιο ενδιαφερον; να κανει η οριχιμε κανα ισπανικο στον ιτσιγκο. θα εχει πιο πολυ ενδιαφερον.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Naruto ελα μωρε sasuke κανε το ψυχικο και κατσε στην σακουρα, κοντεψε να μεινει στον τοπο η γυναικα. μην εισαι μαλακας αγορι μου. αλλα οχι ειναι τοσο μαλακας που δεν θα της κατσει να το δειτε. περι ναρουτο, δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι ηταν κλωνος αυτος που ψοφεσε. χλωρινη δεν το γυριζουν σε χενται να εχει λιγο πιο ενδιαφερον; να κανει η οριχιμε κανα ισπανικο στον ιτσιγκο. θα εχει πιο πολυ ενδιαφερον. Naruto Να της κάτσει, ώστε να πάει ο Naruto με την Hinata. Bleach Ε καλά, από Bleach hentai βρίσκεις άπειρα... Huhuhuhu 1
evabb Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Naruto Να της κάτσει, ώστε να πάει ο Naruto με την Hinata. Bleach Ε καλά, από Bleach hentai βρίσκεις άπειρα... Huhuhuhu Naruto ναι ναι αντε να ξεστραβωθει κι αυτος λιγο, αν και σιγουρα δεν ειναι τοσο μαλακας οσο ο σασουκε οποτε διατηρω ακομα πολλες ελπιδες χλωρινη το ξερω (εχω διαβασει καμποσα ) εγω λεω να το κανουν και επισημως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα