omghi2u Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 ενδιαφερον και πολυ ευχαριστο το πρωτο επεισοδιο του tokyo ghoul , για να δουμε σε τι επιπεδα θα συνεχισει. 1
evabb Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Είδα σήμερα ένα συμπαθητικό Μικι μαους το "Tokyo Ghoul". Για να περνά η ώρα είναι ότι πρέπει...τουλάχιστον αυτό είδα από τον πιλότο.Το 2ο Μικι Μαους που περιμένω είναι το "akame ga kill"...από αυτά που έχω δει και έχω διαβάσει θα είναι δυνατό. Kissanime για οποιοδήποτε μικι μαους σε HD 720/1080p για να μην κατεβάζετε....είναι και παράνομα. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ενδιαφερον και πολυ ευχαριστο το πρωτο επεισοδιο του tokyo ghoul , για να δουμε σε τι επιπεδα θα συνεχισει. Το καταβασα κι εγω αλλα ακομα δεν το εχω δει. 1
revolver1990 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Το καταβασα κι εγω αλλα ακομα δεν το εχω δει. Είδες όμως...αφιέρωσα λίγο χρόνο να το δουλέψω...Γραφή 17χρονου +μικι μαους....τώρα μένει να το δει ο ikaruga,, 1
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 τελιωσα το pluto τι τιτανομεγιστο πραγμα ηταν αυτο. 3
evabb Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 ειδα και το πρωτο επεισοδιο tokyo ghoul. ωραια ξεκινησε, περιμενω το δευτερο. τι ειναι αυτο το pluto που λετε εδω ωρε κοπέλια;
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 το tokyo ghoul θα κανει κοιλια μετα ή μαλλον θα το παει πιο χαλαρα. 1
epipolaios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 ειδα το zetman τζαμπα χρονος,το περιμενα σκοτεινο αλλα δεν...σε ψηνει οτι τουλαχιστον θα χει δυνατες μαχες παλι δεν,τους χαρακτηρες δεν τους γνωριζεις κ ειδιετερα,ενταξει 13 επεισοδια ειναι επισης μιας και δεν ειμαι fun των mecha,μου προτειναν το gundam seed,ηταν αρκετα ωραιο με αμεσο μηνυμα βαθος στους χαρακτηρες ωραιες μαχες το μονο οτι ειχε 4 επεισοδια review ,επισης πολυ ωραια μουσικη πραγμα που αναδεικνυει ενα anime ή ταινια etc
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 διάβασε το manga του Zetman...
revolver1990 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 1ο επεισόδιο agame ga kill! .Δυνατό, με κράτησε παραπάνω από το tokyo ghoul.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Είδα σήμερα ένα συμπαθητικό Μικι μαους το "Tokyo Ghoul". Για να περνά η ώρα είναι ότι πρέπει...τουλάχιστον αυτό είδα από τον πιλότο.Το 2ο Μικι Μαους που περιμένω είναι το "akame ga kill"...από αυτά που έχω δει και έχω διαβάσει θα είναι δυνατό. Kissanime για οποιοδήποτε μικι μαους σε HD 720/1080p για να μην κατεβάζετε....είναι και παράνομα. Ikaruga is not amused... 1
viper2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Akame ga kill: edgy shounen and not for me Aldnoah.Zero - 01: goddammit that ending was glorious. Get hype. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2014 από viper2005 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Πολύ καλό το No Game No Life. Έχει μερικές φανφαριές για τα βυζγιά και τα σχετικά, αλλά είναι ένα πολύ καλό anime με mind games. Need more! Why only 12 episodes, whyyyy? Βασικά, why start a series που κλασσικά τα novels δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Ελπίζω να μην γίνει φάση Suzumiya... Τρέμω στην ιδέα...
tombraider Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 ξερει κανεις που μπορώ να βρω τα επεισοδια 81-96 του hunter x hunter ?? κυριως με ελληνικους υποτιτλους, εχω φαει τον κοσμο αλλα.. :/
revolver1990 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Αρχίζουμε και Steins;Gate σιγά σιγά....Υψηλές προσδοκίες.
silmarien Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Το steins gate ήταν τρελό mind fuck. Στην φάση που είμαι τώρα αν το έβλεπα θα κατέληγα φυτό να μου τρέχουν τα σάλια. Too much effort.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα