evabb Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 επειδη μου λεγατε για σπαθια. αυτην την φορα εβγαλα φωτογραφια μονο ενα σπαθι χωρις spoiler και δειτε καλα τι λεει το ταμπελακι στην δευτερη φωτογραφια καντε ποστ 4
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Πράσινες kitkat? All of my wat In other news Διαβάζω Pluto και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλο (ακομα και με αυτές τις μύτες)
evabb Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Πράσινες kitkat? All of my wat In other news Διαβάζω Pluto και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλο (ακομα και με αυτές τις μύτες) πρασινο τσαι κιτ κατ. νοστιμη ηταν 1
silmarien Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Πρώτα απ'όλα... HENTAI!! Και εγώ ήθελα να σχολιάσω το κιτκατ και την τιμή(!!) του Frankie αλλά με προλάβανε. Επίσης μετά που είδα την τιμή του σπαθιού έχασα κάθε ελπίδα. Kawaii Hatsune Miku. Επίσης thanks for the yummy eye-candy Πολύ League of legends έπεσε. Μια κυρία με μπέρδεψε οπότε αν μπορεί κάποιος να διαφωτίσει. p.s. Θα σκάσω αν δεν μάθω τι είχε εδώ!
evabb Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Πρώτα απ'όλα... HENTAI!! Και εγώ ήθελα να σχολιάσω το κιτκατ και την τιμή(!!) του Frankie αλλά με προλάβανε. Επίσης μετά που είδα την τιμή του σπαθιού έχασα κάθε ελπίδα. Kawaii Hatsune Miku. Επίσης thanks for the yummy eye-candy Πολύ League of legends έπεσε. Μια κυρία με μπέρδεψε οπότε αν μπορεί κάποιος να διαφωτίσει. p.s. Θα σκάσω αν δεν μάθω τι είχε εδώ! αυτη σαν σκυλος ειναι απο το League of legends ειχε δικο του event cosplay και γινονταν της πουτανας, αυτο το kawai το φωτογραφισα κι απο μεσα απλα εχουν μπερδευτει οι φωτογραφιες. σε γενικες γραμμες ομως δεν ειχε κατι το τρομερο μεσα, τωρα που τις ξανακοιταξα το εσωτερικο ειναι η ακριβως απο πανω φωτογραφια.
silmarien Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 αυτη σαν σκυλος ειναι απο το League of legends ειχε δικο του event cosplay και γινονταν της πουτανας, Μπας και ήταν ξέμπαρκη? Δεν μου θυμίζει κανέναν χαρακτήρα. Το σπαθί μοιάζει με ενός άλλου αλλά θα 'θελε.
evabb Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 τι να σου πω, μπορει να κανω και λαθος. πολλες φορες κανουν διαφορα ετσι μιξ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα