tds2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 παιδιά το code geass αξίζει να το τελειώσω ; είμαι στο 6 επεισόδιο και δεν με έχει τρελάνει. . αμα σου αρέσουν τα mecha, δες το. Ειναι καλό! να δεις και το psycho pass....
john2gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 το monster kai οne outs πολυ καλα ? μου αρεσε και εμενα το death note ( σε ολους αρεσει.. ) Τα σπάνε και τα δύο. Και δυστυχώς φέτος έχω φάει ήττα σοκ με τα animes μιας και δεν έχω βρει κάτι καλό (εννοείται αν παίζει κάποιο παρόμοιο με αυτά πείτε το ρεμάλια ). Τώρα βλέπω το No Game No Life αλλά και πάλι, δεν πιάνει μία μπροστά σε Death Note, Monster, Psycho Pass.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Θα σου προτεινω κατι πολυ περιεργο John. Πιασε Youtube και δες την ιστορια του Xenosaga (των παιχνιδιων) σαν μια ιστορια. Κανενα 20ωρο ειναι και τα τρια παιχνιδια μαζι. Η ιστορια απλα δεν υπαρχει αν και θα υπαρξουν ορισμενα σημεια που ισως "χασεις" γιατι θα συμπληρωνονται μεσα στο gameplay αλλα γενικα δεν ειναι η πρωτη φορα που θα δεις "anime" με διαφορα plot holes οποτε δεν χανεις τιποτα. Κανε το και θα με θυμηθεις. Απλα ετοιμασου για μπολικο μπλα μπλα και αρκετη space opera. Ισως (ισως ομως) σε χαλασει λιγο το artwork του πρωτου αλλα δευτερο και ειδικα τριτο παιχνιδι το artwork ειναι μια χαρα. Μουσικη επισης εξαιρετικη εκτος απο το δευτερο μερος που ειναι υπερβολικα "χριστουγεννιατικη" αν και δεν του λειπουν ορισμενα γαματα κομματια.
silmarien Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 μα βγηκε η δευτερη σεζον του free σημερα γιατι εισαι κατσουφης; Έκανα το λάθος και το κατέβασα νομίζοντας ότι είναι καινούργια σειρά. In other news το Tokyo Ghoul φαίνεται promising.
tds2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 είδα το nichijou!! πολύ αστείο, το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!! , χαρακτηριστικό παράδειγμα του χιουμορ του-->
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Βρήκα ενα χαλαρό manga να διαβάσω http://www.mangaupdates.com/series.html?id=41165 Και βγάζει chapters κάθε 40 ημερες. #μα γιατι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 πράγματι, δεν είναι κι άσχημο, αλλά όπως είπες κι εσυ αργό release...
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Shirogane no Ishi: Argevollen + Bakumatsu Rock = φλομπες
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Psycho Pass μαμαει ? arent you a little late to the party? =] 1
silmarien Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 arent you a little late to the party? =] I'm last to the party I guess. Το κατέβασα το πρωί.
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 I'm last to the party I guess. Το κατέβασα το πρωί. 3
evabb Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Λοιπον χθες πηγα στην Japan Expo στο Παρισι. Σας εχω φωτογραφιες εδω. Επειδη ειναι πολλες ειναι σε spoiler (πανω απο 200) προσεχως καντε κανα ποστ γτ δεν αφηνει να βαλω αλλες 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα