viper2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 πω πω φιλε gto τι ειπες τωρα. εγω το διαβασα κανονικα αγοραζοντας εναν εναν τους τομους. απιστευτο μανγκα. btw εχω φτασει στο 23ο επισοδει του future diary. απιστευτο! το redial ειναι δευτερη σεζον σαν συνεχεια; αξιζει να το δω; ειναι ova και δεν το εχω δει ακομα. Σφαλμα βαση του αποκατω http://kotaku.com/the-future-diary-redial-is-the-ending-the-series-was-m-1206240998
epipolaios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Αμα σου πω οτι το σταματησα στο 3ο....αξιζει η συνεχεια??? Και γω το πρωτο επεισοδιο το χα δει ξανα μια φορα και δεν συνεχισα να δω αλλο Οταν ομως εκατσα να το δω παλι (και τα υπολοιπα επεισοδια)με διεψευσε με το παραπανω
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Είδα το Morai Nikki redial και μπορω να πω οτι δεν μου είπε και τπτ. 1
tds2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 εντάξει λοιπόν για αρχή gto και στην συνέχεια τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ! 1
Mendaman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 και μόλις συνειδητοποίησα πως απο τα καμια 45 ανιμε που έχω δει κανένα δεν είναι αστείο Οποιος θελει αστεια να παει να δει τσαρλι τσαπλιν οχι ανιμε.. Bleach,one piece και το καλυτερο..NARUTO <3 και μόλις συνειδητοποίησα πως απο τα καμια 45 ανιμε που έχω δει κανένα δεν είναι αστείο Οποιος θελει αστεια να παει να δει τσαρλι τσαπλιν οχι ανιμε.. Παιδια, μπορείτε να μου προτείνετε αστεία anime? και αν γίνεται χωρις ρομποτ και μαχες, γιατι αυτά τα έχω φαει με το κουταλι. Ευχαριστω!!! ΥΓ: μια χαρα ηταν το τελος του Lost. Ηταν πολύ περιπλοκη η σειρα για να δικαιλογηθεί αλλίως. και πάλι καλά που δεν έιπαν "ζησανε αυτοι καλά και εμεις καλύτερα", όπως έχουν πει σε άλλες σειρές... Φιλε δεν υπαρχει αστειο ανιμε..αν θες να σπασεις πλακα δες κομμωδια ή αν δεν σου κανει πες σε καποιον να σου καθαρισει αυγα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 τι εννοείς δεν υπάρχει αστείο anime? 1
Mendaman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 afta einai anime,oxi manga Οτι υπαρχει σε ανιμε εχει βγει πρωτα σε μαγνγκα φιλε μου.. τι εννοείς δεν υπάρχει αστείο anime?[/quoteοΟλα τα ανιμε εχουν ενα ειδος χιουμορ μεσα τους αλλα υπαρχουν τα κλασσικα..πολεμος,νιντζα,ρομποτ,σπαθια μπλα,μπλα,μπλα..ανιμε το οποιο εχει μονο αστεια και αγαπουλοιστοριες ειναι για πεταμα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Οτι υπαρχει σε ανιμε εχει βγει πρωτα σε μαγνγκα φιλε μου.. όχι απαραίτητα http://myanimelist.net/forum/?topicid=197476 btw quote από post του 2004, τι σαπίλα ήταν αυτή?
epipolaios Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Παιδια, μπορείτε να μου προτείνετε αστεία anime? και αν γίνεται χωρις ρομποτ και μαχες, γιατι αυτά τα έχω φαει με το κουταλι. Ευχαριστω!!! ΥΓ: μια χαρα ηταν το τελος του Lost. Ηταν πολύ περιπλοκη η σειρα για να δικαιλογηθεί αλλίως. και πάλι καλά που δεν έιπαν "ζησανε αυτοι καλά και εμεις καλύτερα", όπως έχουν πει σε άλλες σειρές... Bobobo-bo bo-bobo αστειο και καμμενο ξεκαθαρα κωμικο παντως υπαρχουν αρκετα anime καθε ειδους που εμπεριεχουν και κωμικα στοιχεια ας πουμε το one piece εχει τρομερα χιουμοριστικες φασεις Υ.Γ δεν ξερω αν πειραζει που βγηκε λινκ απο site
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Naruto Σιγά που δεν θα είχαμε flashback. Αν και δεν με τρέλανε. Πότε θα δούμε Hyuga backstory; Επίσης "we'll have to use that technique", περίμενα να εμφανιστεί ο Kamina και να πει "let's combine!". Edit: Χλωρίνη Κάτι έλεγε ο Renji και δεν το μετέφρασαν καν στο Mangapanda. Και τώρα πάλι μάχη πολλών vs πολλών. Να αρχίσουν να χάνουν οι Shinigami και να σηκωθεί ο Kenpachi, να κάνει bankai θέλω. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2014 από GhostRiderLSOV 1
evabb Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Naruto Σιγά που δεν θα είχαμε flashback. Αν και δεν με τρέλανε. Πότε θα δούμε Hyuga backstory; Επίσης "we'll have to use that technique", περίμενα να εμφανιστεί ο Kamina και να πει "let's combine!". Edit: Χλωρίνη Κάτι έλεγε ο Renji και δεν το μετέφρασαν καν στο Mangapanda. Και τώρα πάλι μάχη πολλών vs πολλών. Να αρχίσουν να χάνουν οι Shinigami και να σηκωθεί ο Kenpachi, να κάνει bankai θέλω. Naruto αμαν μωρη αρρωστια Κισιμοτο μας εχεις τρελανει!!!! Χλωρινη Ρεεεεεεεεεεεεντζιιιιιιι
Jimys2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Επιτελους το Νaruto αρχιζει να γινεται ενδιαφερον!!!
viper2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 persona 3 the movie 1... ναι, λοιπον... Ωραια τα γραφικα, τα χρώματα, το illustration του αιματος αλλα ηταν waste of time.
brotrainer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Dragonball, Thundercats, τότε τα άλλα νταξ. Δεν υπάρχει χρόνος για Anime, άσε που προτιμώ σειρές του BBC One, συνήθως.
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Επιτελους το Νaruto αρχιζει να γινεται ενδιαφερον!!! το anime ενοεις ετσι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα