Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι shinigami του bleach τι είναι? :mrgreen:

πάντως το bleach (ειδικά αν διαβάσετε την ιστορία πως εξελίσεται στο manga) κόβει κώλους

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
οι shinigami του bleach τι είναι? :mrgreen:

πάντως το bleach (ειδικά αν διαβάσετε την ιστορία πως εξελίσεται στο manga) κόβει κώλους

One Piece>Naruto>Bleach για manga imho :P

Δημοσ.

συμφωνώ αλλά το bleach κερδίζει πολύ στο anime, ενώ τώρα το χουν γαμήσει λίγο στο one piece στην ιστορία. Έχει 4-5 χρόνια ακόμα σίγουρα

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε

1 One Piece>D.gray man>Naruto>Bleach για manga imho fixed

2 πάντως το bleach (ειδικά αν διαβάσετε την ιστορία πως εξελίσεται στο manga) κόβει κώλους έχει αρχίσει όμος να γίνετε βαρετό στο ένα chapter βαράει ο ένας στο άλλο ο άλλος (και πολύ μπλα μπλα ρε αδερφέ)

3 συμφωνώ αλλά το bleach κερδίζει πολύ στο anime, εκεί έχει περισσότερο μπλα μπλα

4 D. Gray Man σκοτώνει, ειδικα τωρα που γινεται η μαχη στo Edo D.gray fan here :P πρέπει να διαβάσεις το manga εκεί σκοτώνει :P

και για να μην έχουμε flames όλα αυτά είναι προσωπικές απόψεις

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε φιλε becausE αλλα δεν την παλευω να διαβασω στον υπολογιστη manga. Προτιμω να το δω με κινηση και ηχο...Initial D βλεπει κανεις;;; Εχω δει τα 4 πρωτα και γουσταρω!!!Παντως ειμαστε κα πατριωτακια, χαρηκα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλισπέρα ....πωσ μπορώ να κατεβάσω όλα τα dragon balls?σε παρακαλώ να μου απαντίσει κάποιος δεν χέρω τι να κάνω είναι το αγαπιμένο μου....

Δημοσ.

Αν το βρεις παντως, προσεξε γιατι εμενα μου το εστειλε ο "θειος" και ηταν ολο με "αμερικανικη" μεταγλωτιση...Εφυγε φυσικα αμεσως...

• Moderators
Δημοσ.

Έτυχε σήμερα να δω μερικές σκηνές από το "Appleseed Saga Ex Machina" που είναι sequel στο original Appleseed -από το οποίο έχω σχετικά θετικές εντυπώσεις. (ομολογώ ότι σήμερα το έμαθα ότι υπήρχε και sequel).

Λοιπόν, δείχνει αρκετά καλοφτιαγμένο και εντυπωσιακό. Το έχει δει κανείς όλόκληρο; Τι λέει σε σχέση με το πρώτο;

Δημοσ.

Παιδιά αν μπορείτε να με βοηθείσετε ψάχνω ένα παιδικό που έπαιξε αρκετά παλιά στο star.Ο ήρωας λεγόταν blade,έπαιξε μόνο μια χρονιά στην ελλάδα.δεν έχει να κάνει με βρυκόλακες..ξέρω μόνο οτι χρισιμοποιούσε ένα κρύσταλλο κ ενεργοποιούσε μια στολή!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...