soturin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 οι shinigami του bleach τι είναι? πάντως το bleach (ειδικά αν διαβάσετε την ιστορία πως εξελίσεται στο manga) κόβει κώλους
kotsalo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Τώρα θα ξεκινήσω το Full Metal Alchemist,και ειλικρινά δεν ξέρω γιατί δεν το έχω δει τόσο καιρό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 οι shinigami του bleach τι είναι? πάντως το bleach (ειδικά αν διαβάσετε την ιστορία πως εξελίσεται στο manga) κόβει κώλους One Piece>Naruto>Bleach για manga imho
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 One piece ftw...Thresh στείλε μου ένα pm άμα έχεις κάνα καλο client για One Piece γιατί το dc μου την σπάει...thanx.
soturin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 συμφωνώ αλλά το bleach κερδίζει πολύ στο anime, ενώ τώρα το χουν γαμήσει λίγο στο one piece στην ιστορία. Έχει 4-5 χρόνια ακόμα σίγουρα
isim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 D. Gray Man σκοτωνει, ειδικα τωρα που γινεται η μαχη στo Edo
becausE Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Λοιπόν έχουμε και λέμε 1 One Piece>D.gray man>Naruto>Bleach για manga imho fixed 2 πάντως το bleach (ειδικά αν διαβάσετε την ιστορία πως εξελίσεται στο manga) κόβει κώλους έχει αρχίσει όμος να γίνετε βαρετό στο ένα chapter βαράει ο ένας στο άλλο ο άλλος (και πολύ μπλα μπλα ρε αδερφέ) 3 συμφωνώ αλλά το bleach κερδίζει πολύ στο anime, εκεί έχει περισσότερο μπλα μπλα 4 D. Gray Man σκοτώνει, ειδικα τωρα που γινεται η μαχη στo Edo D.gray fan here πρέπει να διαβάσεις το manga εκεί σκοτώνει και για να μην έχουμε flames όλα αυτά είναι προσωπικές απόψεις
isim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δεν ξερω ρε φιλε becausE αλλα δεν την παλευω να διαβασω στον υπολογιστη manga. Προτιμω να το δω με κινηση και ηχο...Initial D βλεπει κανεις;;; Εχω δει τα 4 πρωτα και γουσταρω!!!Παντως ειμαστε κα πατριωτακια, χαρηκα
geor_23 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 καλισπέρα ....πωσ μπορώ να κατεβάσω όλα τα dragon balls?σε παρακαλώ να μου απαντίσει κάποιος δεν χέρω τι να κάνω είναι το αγαπιμένο μου....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 το forum απαγορεύει τέτοιου είδους βοήθεια...
Lighter122 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Αν το βρεις παντως, προσεξε γιατι εμενα μου το εστειλε ο "θειος" και ηταν ολο με "αμερικανικη" μεταγλωτιση...Εφυγε φυσικα αμεσως...
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Έτυχε σήμερα να δω μερικές σκηνές από το "Appleseed Saga Ex Machina" που είναι sequel στο original Appleseed -από το οποίο έχω σχετικά θετικές εντυπώσεις. (ομολογώ ότι σήμερα το έμαθα ότι υπήρχε και sequel). Λοιπόν, δείχνει αρκετά καλοφτιαγμένο και εντυπωσιακό. Το έχει δει κανείς όλόκληρο; Τι λέει σε σχέση με το πρώτο;
danny.solberg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Παιδιά αν μπορείτε να με βοηθείσετε ψάχνω ένα παιδικό που έπαιξε αρκετά παλιά στο star.Ο ήρωας λεγόταν blade,έπαιξε μόνο μια χρονιά στην ελλάδα.δεν έχει να κάνει με βρυκόλακες..ξέρω μόνο οτι χρισιμοποιούσε ένα κρύσταλλο κ ενεργοποιούσε μια στολή!!!
soturin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 επειδή το τέλειωσα τώρα, πόσο γαμάει το death note?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα