kalidor Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Το ergo proxy ειναι ιδιαιτερο...με βαθυ νοημα στο τελος...anyway δεν ελκυει και πολλους....
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 naruto εχουν παρει περιεργη τροπη τα πραματα, πραγματικα δεν ξερω πως σκατα θα ξεμπλεξουν, ειναι ωραιο ομως Καθόλου περίεργη. Απλά ξαφνιαστήκαμε όλοι από αυτό. Τώρα προφανώς θα διεξαχθούν μάχες και με τους 4 παλαιούς kazekage που θα βοηθήσουν τον naruto. Αυτός ο kishi θα μας τρελάνει ποιά! 1
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Το ergo proxy ειναι ιδιαιτερο...με βαθυ νοημα στο τελος...anyway δεν ελκυει και πολλους.... Λιγο ακομα και θα ειχε το τέλος του lost... =]
silmarien Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Λιγο ακομα και θα ειχε το τέλος του lost... =] Μην ξαναναφερθεί αυτό παρακαλώ. Ακόμη να ανακάμψω από το πλήγμα.
christos_0b Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ναι αμε , μου αρεσε αρκετα , του Lost απο την αλλη οχι , ητανε απλα ενα ευκολο way out για να δικαιολογησουν τα παντα.
tds2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Παιδια, μπορείτε να μου προτείνετε αστεία anime? και αν γίνεται χωρις ρομποτ και μαχες, γιατι αυτά τα έχω φαει με το κουταλι. Ευχαριστω!!! ΥΓ: μια χαρα ηταν το τελος του Lost. Ηταν πολύ περιπλοκη η σειρα για να δικαιλογηθεί αλλίως. και πάλι καλά που δεν έιπαν "ζησανε αυτοι καλά και εμεις καλύτερα", όπως έχουν πει σε άλλες σειρές...
nickarmy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 και μόλις συνειδητοποίησα πως απο τα καμια 45 ανιμε που έχω δει κανένα δεν είναι αστείο 1
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Παιδια, μπορείτε να μου προτείνετε αστεία anime? και αν γίνεται χωρις ρομποτ και μαχες, γιατι αυτά τα έχω φαει με το κουταλι. Ευχαριστω!!! φουμουφου, genshinken, plastic nee san, school rumble. Τα κλασσικα δλδς επισης KLK 1
Pankar95 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Θέλω να αρχίσω κάτι καινούργιο και σκέφτομαι το Gintama. Τι λέτε, αξίζει;
Prospector8 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παιδια, μπορείτε να μου προτείνετε αστεία anime? και αν γίνεται χωρις ρομποτ και μαχες, γιατι αυτά τα έχω φαει με το κουταλι. Ευχαριστω!!! ΥΓ: μια χαρα ηταν το τελος του Lost. Ηταν πολύ περιπλοκη η σειρα για να δικαιλογηθεί αλλίως. και πάλι καλά που δεν έιπαν "ζησανε αυτοι καλά και εμεις καλύτερα", όπως έχουν πει σε άλλες σειρές... Great Teacher Onizuka ειναι αυτο που ψαχνεις. Νομιζω εχει τις καλυτερες εκφρασεις προσωπων που εχω δει σε anime xD Τρελό γέλιο. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 yeah GTO ftw! 2
epipolaios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Darker Than Black ειχε συνεχη ροη χωρις "fillers" ωραια ατμοσφαιρα καπως σκοτεινη (που μ αρεσει) βαθος στους χαρακτηρες και ωραιες μαχες γενικα πολυ ωραιο
kalidor Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Darker Than Black ειχε συνεχη ροη χωρις "fillers" ωραια ατμοσφαιρα καπως σκοτεινη (που μ αρεσει) βαθος στους χαρακτηρες και ωραιες μαχες γενικα πολυ ωραιο Αμα σου πω οτι το σταματησα στο 3ο....αξιζει η συνεχεια???
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Great Teacher Onizuka ειναι αυτο που ψαχνεις. Νομιζω εχει τις καλυτερες εκφρασεις προσωπων που εχω δει σε anime xD Τρελό γέλιο. yeah GTO ftw! 2
evabb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 πω πω φιλε gto τι ειπες τωρα. εγω το διαβασα κανονικα αγοραζοντας εναν εναν τους τομους. απιστευτο μανγκα. btw εχω φτασει στο 23ο επισοδει του future diary. απιστευτο! το redial ειναι δευτερη σεζον σαν συνεχεια; αξιζει να το δω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα