epipolaios Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ok τελικα η τυπισα στο future diary ειναι τελειως ψυχωτικη και ανωμαλη. στην αρχη νομιζα οτι ηταν λιγο stalker και υπερπροστατευτικη απλα αλλα εδω πλεον εχει κανει level up. ο χανιμπαλ μοιαζει με πεχνιδιαρικο μπιγκλ μπροστα της. κοιτα ενα παιχνιδιαρικο μπιγκλ μπορει και να κανει λαμπογιαλο ενα σπιτι (ετοιμο γι ανακαινηση) 1
omghi2u Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 αλλο λαμπογιαλο και αλλο να μην αφησει ουτε τα κοκκαλα :Ρ 2
viper2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Εδώ και μερικές μέρες διαβάζω το I am hero. Μπορω να πω οτι εχει την πιο ρεαλιστική πτώση μιας κοινωνίας (japan σε αυτη την περίπτωση). Επίσης, ειναι ώμο, άθλιο, άσχημο, disturbing και με τον πιο λυποψυχο MC evarr. Αποφύγετε το, γιατι δεν ειναι για όλους... ok τελικα η τυπισα στο future diary ειναι τελειως ψυχωτικη και ανωμαλη. στην αρχη νομιζα οτι ηταν λιγο stalker και υπερπροστατευτικη απλα αλλα εδω πλεον εχει κανει level up. ο χανιμπαλ μοιαζει με πεχνιδιαρικο μπιγκλ μπροστα της. Γινεται ακομα χειρότερο... =] 1
evabb Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 εγω να ρωτησω τι εγινε στο τελευταιο επισοδειο του Hunter x Hunter? πώς εγινε ετσι ο γκον; θα ξαναγινει νορμαλ;
LongTom Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Είδα το Porco Rosso και έχω να πω ότι βρήκα το καλύτερο anime όλων των εποχών! Ποίημα και το μόνο anime(και από τις λίγες ταινίες)που πιάνουν έτσι το πνεύμα μιας ολόκληρης εποχής. Ήταν σαν να διάβαζα κάτι ανάμεσα σε Εξπερύ(και τις περιπέτειες του στο Γαλλικό Ταχυδρομείο σαν ιπτάμενος)και άπαντα βιογραφιών από πιλότους του Α'ΠΠ-Μεσοπολέμου με αρκετή δόση Καζαμπλάνκας. Τέτοια αίσθηση Ρομαντισμού και πάθους για την πτήση(και τα ιδεώδη αυτής όπως εκφράστηκαν μέχρι το 1917-18,και έπειτα από το 1918-1933)δεν έχω ξαναδεί σε ταινία,μόνο σε βιβλίο. Φυσικά τα τοπία που απεικόνιζε ήταν στα στάνταρτ εξαιρετικής ποιότητας,όπως επίσης και η προσοχή στην λεπτομέρεια σε ότι αφορά τα αεροσκάφη,την πτήση αυτή καθεαυτή και τον χειρισμό από τους πιλότους. Δεν ξέρω γιατί αυτή η ταινία δεν είναι τόσο διάσημη όπως τα άλλα του Μιγιαζάκι,την είδα τελείως τυχαία από bundle που έφερε ο θείος από το στούντιο του.
CrazyManiac Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Που μας αρέσουν θέλεις να πεις One Piece Hunter x Hunter Attack on Titan Death Note
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 το Tokyo ESP δεν είναι κι άσχημο, αλλά ναι gtpk όλο το summer season...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Βλέπω το Tonari no Seki-Kun, για να περνάει η ώρα μερικές φορές. Damn, να μην κάναμε τέτοια κι εμείς στο μάθημα (και να μας έγραφαν έτσι οι καθηγητές). 1
evabb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 το Tokyo ESP δεν είναι κι άσχημο, αλλά ναι gtpk όλο το summer season... εγω παντως σταμπαρα 2 -3 για να δω
evabb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Bishounen? dramatical murder σιγουρακι το περιμενω εδω και μηνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα