Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok τελικα η τυπισα στο future diary ειναι τελειως ψυχωτικη και ανωμαλη. στην αρχη νομιζα οτι ηταν λιγο stalker και υπερπροστατευτικη απλα αλλα εδω πλεον εχει κανει level up. ο χανιμπαλ μοιαζει με πεχνιδιαρικο μπιγκλ μπροστα της.

κοιτα ενα παιχνιδιαρικο μπιγκλ μπορει και να κανει λαμπογιαλο ενα σπιτι (ετοιμο γι ανακαινηση) :P

• Like 1
  • Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες διαβάζω το I am hero. Μπορω να πω οτι εχει την πιο ρεαλιστική πτώση μιας κοινωνίας (japan σε αυτη την περίπτωση).

Επίσης, ειναι ώμο, άθλιο, άσχημο, disturbing και με τον πιο λυποψυχο MC evarr.

Αποφύγετε το, γιατι δεν ειναι για όλους...

ok τελικα η τυπισα στο future diary ειναι τελειως ψυχωτικη και ανωμαλη. στην αρχη νομιζα οτι ηταν λιγο stalker και υπερπροστατευτικη απλα αλλα εδω πλεον εχει κανει level up. ο χανιμπαλ μοιαζει με πεχνιδιαρικο μπιγκλ μπροστα της.

Γινεται ακομα χειρότερο...

=]

• Like 1
Δημοσ.

εγω να ρωτησω τι εγινε στο τελευταιο επισοδειο του Hunter x Hunter? πώς εγινε ετσι ο γκον; θα ξαναγινει νορμαλ;

Δημοσ.

Είδα το Porco Rosso και έχω να πω ότι βρήκα το καλύτερο anime όλων των εποχών!

Ποίημα και το μόνο anime(και από τις λίγες ταινίες)που πιάνουν έτσι το πνεύμα μιας ολόκληρης εποχής.

Ήταν σαν να διάβαζα κάτι ανάμεσα σε Εξπερύ(και τις περιπέτειες του στο Γαλλικό Ταχυδρομείο σαν ιπτάμενος)και άπαντα βιογραφιών από πιλότους του Α'ΠΠ-Μεσοπολέμου με αρκετή δόση Καζαμπλάνκας.

Τέτοια αίσθηση Ρομαντισμού και πάθους για την πτήση(και τα ιδεώδη αυτής όπως εκφράστηκαν μέχρι το 1917-18,και έπειτα από το 1918-1933)δεν έχω ξαναδεί σε ταινία,μόνο σε βιβλίο.

Φυσικά τα τοπία που απεικόνιζε ήταν στα στάνταρτ εξαιρετικής ποιότητας,όπως επίσης και η προσοχή στην λεπτομέρεια σε ότι αφορά τα αεροσκάφη,την πτήση αυτή καθεαυτή και τον χειρισμό από τους πιλότους.

Δεν ξέρω γιατί αυτή η ταινία δεν είναι τόσο διάσημη όπως τα άλλα του Μιγιαζάκι,την είδα τελείως τυχαία από bundle που έφερε ο θείος από το στούντιο του.

• Moderators
Δημοσ.

Βλέπω το Tonari no Seki-Kun, για να περνάει η ώρα μερικές φορές.

Damn, να μην κάναμε τέτοια κι εμείς στο μάθημα (και να μας έγραφαν έτσι οι καθηγητές).

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...