evabb Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 χμμμμ δεν ειμαι ουτε στην μεση καν. το βλεπω οτι ειναι τρελη και σφαζει κοσμο αλλα γι αυτο μ αρεσει.
viper2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Oh, you are in for a surprise... In other news Ορκίζομαι οτι το broken blade θα μπορούσε να μετονομαστεί σε "η σφαγή ενός βασιλειου" 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) yay, twist στο Naruto... κι άλλο ένα τραγικό Bleach... Επεξ/σία 28 Μαΐου 2014 από ThReSh 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Indeed Naruto Alas, poor Madara. We knew you (not?) well. Για να δούμε Black Zetsu / Kaguya. Btw, dat NaruHina dream. Bleach zzzzzzIchigobeingOPagainzzzzzzzzz 1
Tenshi Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 κι άλλο ένα τραγικό Bleach... Ναι,ρε... καρδούλες! Σιριουσλι?Καρδούλες? 2
evabb Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 dat Naruto chapter οταν λεω οτι στα λεξικα διπλα στην λεξη ανατροπη πρεπει να γραφουν ναρουτο ενωω κατι κεφαλαια σαν το σημερινο. ενταξει δεν απογοητευει με τπτ. θα περιμενε κανεις οτι θα κανουν αλλο ενα power up και θα φανε τον μανταρα, αλλα οοοοοοοχι φιλε στο γυριζει τελειως. μεχρι το τελος καλο. γουσταρω απιστευτα. επισης national dog's day and dat naruhina bleach neeeeeext.....
Xero1991 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το naruto παίζει με την υπομονή μου.Το Pandora Hearts είχε ένα ανάπντεχο συμβάν. Μπράβο του !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 new chapter Hunter X Hunter! 2
evabb Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το naruto παίζει με την υπομονή μου. Το Pandora Hearts είχε ένα ανάπντεχο συμβάν. Μπράβο του ! το μανγκα; εγω νομιζω οτι παει πολυ ωραια.
Xero1991 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Yy το manga. Με έχει κουράσει αρκετά. Αυτό με τα όνειρα π.χ ήταν ξεκαθάρη προσπάθεια επιτηδευμένης στεναχώριας . Επειδή είναι άχριστος να σε κάνει να συγκινηθείς με αυτό που έπαθαν( κοιμούντε. oh ma gad the feels ) κάπως έπρεπε να σε κάνει να τους λυπηθείς . Σου πετάει και τον Neji μέσα να δέσει το γλυκό. Γεράσαμε και ακόμα συνεχίζει έτσι το naruto . Καλά το bleach ας κάνει μια χάρη στον εαυτό του και να τελειώσει επιτέλους.Το Op δεν είναι κακό, αλλα με κουράζει αρκετά αυτό το arc , δεν ξέρω. Ίσως επειδή ακόμα είναι στο πολύ μπλα-μπλα και σε λιγότερο μάχες. Θα προτιμούσα να γίνει σαν το CP9 arc και να αρχίσουν τα 1vs1.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 ε σιγά σιγά αρχίζουν... 1
evabb Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Yy το manga. Με έχει κουράσει αρκετά. Αυτό με τα όνειρα π.χ ήταν ξεκαθάρη προσπάθεια επιτηδευμένης στεναχώριας . Επειδή είναι άχριστος να σε κάνει να συγκινηθείς με αυτό που έπαθαν( κοιμούντε. oh ma gad the feels ) κάπως έπρεπε να σε κάνει να τους λυπηθείς . Σου πετάει και τον Neji μέσα να δέσει το γλυκό. Γεράσαμε και ακόμα συνεχίζει έτσι το naruto . Καλά το bleach ας κάνει μια χάρη στον εαυτό του και να τελειώσει επιτέλους. Το Op δεν είναι κακό, αλλα με κουράζει αρκετά αυτό το arc , δεν ξέρω. Ίσως επειδή ακόμα είναι στο πολύ μπλα-μπλα και σε λιγότερο μάχες. Θα προτιμούσα να γίνει σαν το CP9 arc και να αρχίσουν τα 1vs1. δεν μου φανηκε ετσι. δεν μπορω να πω οτι συγκινηθηκα ιδιαιτερα.
Xero1991 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 δεν μου φανηκε ετσι. δεν μπορω να πω οτι συγκινηθηκα ιδιαιτερα. Ούτε εγώ .Απλά σου λέω πως μου φάνηκε. Δηλαδή καθαρά προσωπική άποψη .
BrollyFX Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μεγάλη μέρα πάντως για τους φίλους του Hunter x Hunter.Μετά την κυκλοφορία του πιο πολυαναμενόμενου επεισοδίου στο anime,σκάει την ίδια μέρα και νέο chapter μετά από δύο χρόνια. Πόση συγκίνηση να αντέξουμε; 1
evabb Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ok τελικα η τυπισα στο future diary ειναι τελειως ψυχωτικη και ανωμαλη. στην αρχη νομιζα οτι ηταν λιγο stalker και υπερπροστατευτικη απλα αλλα εδω πλεον εχει κανει level up. ο χανιμπαλ μοιαζει με πεχνιδιαρικο μπιγκλ μπροστα της. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα