viper2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 ΤΟ Vampire Hunter D - Blood-lust τ οποιο παντα προσπερνουσα ειχε πολυ ωραια ατμοσφαιρα πειτε τπτ παραπλησιο Υπάρχει ενα ova που εχει κάπως πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα και ειναι πολύ πιο μυστήριο απο το bloodlust.Και φυσικά εχω μια δεκαετία που το εχω δει και δεν θυμάμαι όνομα. Tip Η τελευταια σκηνή ειναι στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού για να γλυτώσουν την γενοκτονια...
Prospector8 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Παιδες, ψαχνω απεγνωσμένα το πρωτο κυκλο του Hajime No-Ippo με ελληνικούς υπότιτλους. Γνωριζει καποιος κατι?? Ας μου στειλει σε pm. Ευχαριστώ προκαταβολικα!
Cloud_7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Παιδες, ψαχνω απεγνωσμένα το πρωτο κυκλο του Hajime No-Ippo με ελληνικούς υπότιτλους. Γνωριζει καποιος κατι?? Ας μου στειλει σε pm. Ευχαριστώ προκαταβολικα! Η AnimeClipse μόνο έχει κάνει μέχρι το επεισόδιο 22, αλλά το 'χει παρατήσει το project 5 χρόνια τώρα. Θα πρέπει να το συνεχίσεις στα αγγλικά από 'κεί. 1
epipolaios Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 ΣΕ λιγες μερες μετακομιζω και δεν θα χω ιντερνετ (για 1 μηνα +) προτεινετε καποια σειρα anime να κατεβασω shounen καταπροτιμηση
omghi2u Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 μμμμ εχει πολυ πραγμα. Δεν θα αναφερω την αγια τριαδα γιατι δεν ξερω αν θα προλαβεις να κατεβασεις ΤΟΣΑ 500-600+ επεισοδια:Ρ απο εκει και περα Full metal Alchemist - 51 eps , Full metal Alchemist : Brotherhood - 64 eps Fairy Tail - 175 eps Shingeki no kyojin - 25 eps Great Teacher Onizuka - 43 eps Hunter X Hunter - 62 eps Durarara!! - 24 eps Shamurai champloo - 26 eps Getbackers - 49 eps fate/zero - 25 eps sword art online - 25 eps trigun - 26 eps berserk - 25 eps (αν δεν σου κανει το "παλιο" animation του τοτε τσεκαρε τις 3 ταινιες.) darker than black - 25 eps d.gray-man - 103 eps historys strongest disciple kenichi - 50 eps + 9 OVAs αυτα ειναι καποια απο αυτα που εχω δει. μπορεις να πας στο myanimelist και να τα τσεκαρεις ωστε να δεις ποια σου κανουν και ποια οχι. 1
evabb Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 αρχισα προσφατα το future diary (Mirai Nikki). εχει κατι ενοχλητικες σκηνες ωρες ωρες αλλα φαινεται αρκετα καλο. http://www.imdb.com/title/tt2069441/ θεα η τυπισα, ταυτιζομαι απολυτα 1
evabb Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Η τύπισσα ήταν psycho από όσο θυμάμαι...? οσο δεν παει αλλο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Yandere smile and axe = seriously, I wasn't expecting that.
evabb Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Yandere smile and axe = seriously, I wasn't expecting that. σε αυτινης το χερι ολα ειναι πιθανα να βρεθουν.
Dimitris1948 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Η μονη διαφορα μεταξύ σας είναι ότι αυτή αντί για γαμώ λέει yuki
evabb Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Η μονη διαφορα μεταξύ σας είναι ότι αυτή αντί για γαμώ λέει yuki αρα ειμαι ενα τικ λιγοτερο τρελη;
viper2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 αρα ειμαι ενα τικ λιγοτερο τρελη; Δεν είμαι σίγουρος οτι θα σου αρέσει αυτο που θα δεις στα επόμενα επεισόδια... Υπάρχει ενα ova που εχει κάπως πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα και ειναι πολύ πιο μυστήριο απο το bloodlust. Και φυσικά εχω μια δεκαετία που το εχω δει και δεν θυμάμαι όνομα. Tip Η τελευταια σκηνή ειναι στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού για να γλυτώσουν την γενοκτονια... http://myanimelist.net/anime/1494/Darkside_Blues Και να φανταστείς οτι ήταν στα recommended... In other news Δεν μπορω να βρω τορρεντ για το sweat punch.
silmarien Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δεν είμαι σίγουρος οτι θα σου αρέσει αυτο που θα δεις στα επόμενα επεισόδια... ααα ε πείτε έτσι. Δεν τα έχει δει όλα. Τρόμαξα προς στιγμήν...
viper2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 ααα ε πείτε έτσι. Δεν τα έχει δει όλα. Τρόμαξα προς στιγμήν... Αυτο λέει απο κάτω. Ελπίζω να λέει την αλήθεια αλλιώς abandon thread... =] αρχισα προσφατα το future diary (Mirai Nikki). εχει κατι ενοχλητικες σκηνες ωρες ωρες αλλα φαινεται αρκετα καλο. http://www.imdb.com/title/tt2069441/ θεα η τυπισα, ταυτιζομαι απολυτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα