evabb Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Naruto Να πώ την αλήθεια,περίμενα το Rinnegan του Obito να φτάσει στα χέρια του Kakashi,βολικά,μετά την απώλεια του Sharingan eye.Το πώς είναι μια άλλη ιστορία,άλλα δέν θα κωλώσουμε σε κάτι τόσο ποταπό.Εδώ φυτρώνουν μάτια απο το πουθενά... Η evabb ας αρχίσει απο τώρα να φορτώνει,γιατί δέν υπάρχει περίπτωση να τελειώσει το manga χωρίς rematch. Χλωρίνη Κλάστερφακ απο τα λίγα.Πραγματικά το manga έπρεπε να τελειώσει με την ήττα του Aizen.Μέσα σε ένα arc έχουμε τόσα loose ends, όσα σχεδόν σε ολη τη σειρά. Ντάξ,καλή φάση το shikai του Kenpachi,σχεδόν έκοψε το ηλιακό σύστημα στην μέση,άλλα κάποιος πρέπει να τραβήξει την πρίζα και να βγάλει το series απο την μιζέρια του. γιατι ρε sasuke; γιατι;; γιατι να εισαι τοσο μαλακας; το ηλιακο συστημα λεει. σωστοοοοος. Το αρκ τελιώνει στο επισόδειο 136, συμφωνα με την σελίδα wiki της σειρας. αντε γαμω το κερατο μου. βαρεθηκα. θελω να δω Kurapika asap!
BrollyFX Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 αντε γαμω το κερατο μου. βαρεθηκα. θελω να δω Kurapika asap! Καλώς να ορίσει ο Kurapica, μέχρι τότε όμως το anime μας χρωστάει τη μεταφορά της πιο επικής στιγμής του manga 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Evabb, με εκπλήσσει πώς εκφράζεσαι έτσι. 1
evabb Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλώς να ορίσει ο Kurapica, μέχρι τότε όμως το anime μας χρωστάει τη μεταφορά της πιο επικής στιγμής του manga σοβαρα; δεν διαβαζω το μανγκα. χαιρομαι που εχει επικη στιγμη στα προσεχη επισοδεια. περι ναρουτο ανιμε, σημερα ηταν το τελευταιο φιλερ. το επομενο επισοδειο θα ειναι κανονικο. Evabb, με εκπλήσσει πώς εκφράζεσαι έτσι. του αξιζει το βρισιμο.
Pankar95 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Εντάξει μπορεί να κρατάει πολύ και να είναι ένα furry-fest αλλά από όταν μπαίνουν στο παιχνίδι οι Royal Guards και ο Βασιλιάς γίνεται τρομερό αρκ. 1
Dimitris1948 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 αντε γαμω το κερατο μου. βαρεθηκα. θελω να δω Kurapika asap! Δεν θα τον δεις, ο Kurapika δεν είναι μέσα στο επόμενο arc
evabb Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δεν θα τον δεις, ο Kurapika δεν είναι μέσα στο επόμενο arc :cry: :cry: :cry: σε μισωωωωωωω
Haris San Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ξεκινησα το Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 δεν εχω δει πολλα επισοδεια (7) αλλα φαινεται αρκετα καλη! Πολλοι λενε οτι ειναι και καλυτερο απο το Deathnote
evabb Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ξεκινησα το Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 δεν εχω δει πολλα επισοδεια (7) αλλα φαινεται αρκετα καλη! Πολλοι λενε οτι ειναι και καλυτερο απο το Deathnote ξεκινησες απο την δευτερη σεζον βασικα. btw ξεκινησα το log horizon, αλλα νιωθω οτι κατι δεν παει καλα. εχω χασει καμια σεζον πιο πριν; γιατι δεν εχω καταλαβει πως εφτασαν να ειναι ζωντανο παιχνιδι.
silmarien Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Πολλοι λενε οτι ειναι και καλυτερο απο το Deathnote Όχι. On another note, με ψιλοκούρασε το Fairy Tail. Too much humour - Too little action 1
evabb Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Όχι. On another note, με ψιλοκούρασε το Fairy Tail. Too much humour - Too little action μιλας για το μανγκα ή το ανιμε; κατεβαζω τωρα το 6ο επισοδειο. κι εγω νιωθω οτι με εχει κουρασει το μανγκα.
viper2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Λογικά θα εχει δει την πρώτη σεζόν. Στο log horizon οι τύποι ήταν ήδη μέσα οταν κατάλαβαν οτι δεν μπορούν να ξεlogαρουν ξεκινησες απο την δευτερη σεζον βασικα.btw ξεκινησα το log horizon, αλλα νιωθω οτι κατι δεν παει καλα. εχω χασει καμια σεζον πιο πριν; γιατι δεν εχω καταλαβει πως εφτασαν να ειναι ζωντανο παιχνιδι. Όχι. Ναι. In other news Είδα το higurashi outbreak. Δεν έλεγε και πολλά σε σχέση με την σειρα εκτός απο το κομμάτι με την επιστημονική ανάλυση...
evabb Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 πολυ ωραιο το log horizon μεχρι τωρα. τελειως διαφορετικος προβληματισμος απο το sword art online. το καθενα εχει την αξια του και δεν νομιζω οτι εχει νοημα να τα συγκρινουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα