Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Manga δεν έχω διαβάσει και δεν έχω δει ποτέ, αλλά για anime κάτι μπορώ να πω!

Το  anime που με ξε-παρθένεψε ήτανε το Kenich (50 επεισόδια) μια ιστορία ενός παιδιού που τον φωνάζανε "αδύναμα πόδια" (ο kenich) και γενικά ζούσε στον φόβο μην τον χτυπήσουν, ξαφνικά γνωρίζει μια κοπέλα που ζει σε ένα dojo και αποφασίζει να εκπεδευτή εκεί μαζί με 5-6 υπέρ-δασκάλους "αυθεντίες" τον πολεμικών τεχνών...  μην τα πολυλογώ γίνετε τούμπανο και ρίχνει κάτι επικές μάχες.... πολύ ωραίο anime!

Το 2ο και πολύ καλό, μπορώ να πω και να προτείνω άφοβα ήτανε το Death Note ( το οποίο αγόρασα αργότερα και το τετράδιο, νάνε καλά το ebay ) αν θυμάμαι γύρο στα 37 επεισόδια... για μένα ένα απο τα καλύτερα όλων τον εποχών, πολύ έξυπνο και μυστήριο όταν το έβλεπα αναρωτιόμουν πάντα "μα καλά WTF πως το σκέφτηκε...!" τέτοια φάση...

το 3ο και πραγματικά επικό anime είναι το One Piece ή αλλιώς στα Ελληνικά "Ντρέικ στο κυνήγι του θησαυρού" είμαι στο τελευταίο επεισόδιο, για μένα είναι πραγματικά κάψιμο ιδικά η μάχες που γίνονται... αν έχετε χρόνο για λιώσιμο δείτε το....643 επεισόδια και συνεχίζει.... 

παράλληλα έχει εδώ και μια βδομάδα που ξεκίνησα το Dragon balls, έχω δει 10 επεισόδια, καλό μου φαίνεται... :) 

Δημοσ.

Έτσι για να λέμε ότι τελειώνει σύντομα, αν δεν σπρωχτεί κι άλλο. :P (κυρίως το anime με τα fillers)

νομιζω εχει βγει ο μανγκακα και το ειπε οτι θα το τελειωσει. αλλωστε εκει που εχει φτασει η ιστορια τι αλλο να δειξουν ρε συ;

btw ειδα χθες το captain harlock. τι γαματοσυνη μαζεμενη ηταν αυτη; :-D  :-D  :-D  :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Kenichi, όχι Kenich...

καλά ο ελληνικός τίτλος του One Piece πρέπει να επιφέρει θανατική ποινή στον εμπνευστή...

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

νομιζω εχει βγει ο μανγκακα και το ειπε οτι θα το τελειωσει. αλλωστε εκει που εχει φτασει η ιστορια τι αλλο να δειξουν ρε συ;

btw ειδα χθες το captain harlock. τι γαματοσυνη μαζεμενη ηταν αυτη; :-D  :-D  :-D  :-D

Δεν έχω ψάξει συνέντευξη και ναι, είναι καιρός να το τελειώσουν και να βγάλουν νέο anime όπως με το FMA: Brotherhood.

Έπρεπε στο cast να προσθέσουν και την μπέρτα του Harlock. :P (επίσης love Arcadia)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω ψάξει συνέντευξη και ναι, είναι καιρός να το τελειώσουν και να βγάλουν νέο anime όπως με το FMA: Brotherhood.

Έπρεπε στο cast να προσθέσουν και την μπέρτα του Harlock. :P (επίσης love Arcadia)

ναιιιιιιι πως την ανεμιζε ετσι ρε παιδι μου!

Δημοσ.

Η γαματοσυνη στο harlock ήτανε στην ναυμαχία.

Εκεί ειναι που λες "please based god, καντο σειρα"

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Η γαματοσυνη στο harlock ήτανε στην ναυμαχία.

Εκεί ειναι που λες "please based god, καντο σειρα"

Arcadia OP όμως, regenerative armor, dark matter και Harlock στο τιμόνι. :P Και ωραίο γενικά το redesign

To μόνο που δεν μου άρεσε βασικά ήταν πώς πέθανε η κοπελιά με τα λουλούδια. Οκ, έπρεπε να ρίξουμε κι ένα κλαψ μέσα, αλλά why~~~~? :(

• Like 1
Δημοσ.

Arcadia OP όμως, regenerative armor, dark matter και Harlock στο τιμόνι. :P Και ωραίο γενικά το redesign

To μόνο που δεν μου άρεσε βασικά ήταν πώς πέθανε η κοπελιά με τα λουλούδια. Οκ, έπρεπε να ρίξουμε κι ένα κλαψ μέσα, αλλά why~~~~? :(

γιατι στα γιαπωνεζικα παντα

υπαρχει μια διαμαχη μεταξυ αδερφων και παντα θα γουσταρουν την ιδια γκομενα.  :-D

• Moderators
Δημοσ.

I know αλλά

Γιατί να πεθάνει; :( Και όχι τίποτα, "τώρα σε πριζώνω για να κάνεις την μκία" και μετά "ξέρεις, σου έλεγα ψέματα". $#%$#%$!!

Δημοσ.

I know αλλά

Γιατί να πεθάνει; :( Και όχι τίποτα, "τώρα σε πριζώνω για να κάνεις την μκία" και μετά "ξέρεις, σου έλεγα ψέματα". $#%$#%$!!

εγω εκει καταλαβα οτι 

η τυπισα ηθελε να πεθανει εν τελη γι αυτο του ειπε ψεματα, το οποιο το βρισκω λογικο αφου στην τελικη ηταν φυτο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

εγω εκει καταλαβα οτι 

η τυπισα ηθελε να πεθανει εν τελη γι αυτο του ειπε ψεματα, το οποιο το βρισκω λογικο αφου στην τελικη ηταν φυτο.

Και πάλι όμως = :( :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...