Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τα δεδομένα μου είναι πάρα πολλές  :P Και οι ώρες είναι τέσσερις, το πρώτο επεισόδιο είναι διπλό. 

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>logh 90/110 τελειώνω σε λίγο και με τρώει η αγωνία ... , σίγουρα απο τα καλύτερα ανιμε  </p>

Που το έχεις βρει και το βλέπεις;

Και κάτι άλλο.

Πείτε μου ένα λόγο που συνεχίζω και βλεπω One Piece.

Δημοσ.

Για τα δεδομένα μου είναι πάρα πολλές  :P Και οι ώρες είναι τέσσερις, το πρώτο επεισόδιο είναι διπλό. 

ξεκινα ναρουτο να δεις τι σημαινει μαραθωνιος

Δημοσ.

ξεκινα ναρουτο να δεις τι σημαινει μαραθωνιος

Έχω καεί πολύ με OP και Bleach ήδη, απλώς αυτά είναι και μεγάλα. Τα βλέπεις πιο εύκολα γιατί ξέρεις ότι έχεις και πολλά. Αυτό αν και μικρό σε κερδίζει και θέλεις κι άλλο.  :D

Naruto ίσως κάποτε πάρω απόφαση να δω.. Δεν ψήνομαι για την ώρα. Μετά το Fate/Zero θα δω Full Metal Alchemist. 

Και για τον παραπάνω που αναρωτιέται γιατί βλέπει OP: Enies Lobby, Marineford  :P Είναι σοβαροί λόγοι για να περιμένεις κάτι από αυτό το ανιμέ αν και προσωπικά το έχω αφήσει να δω τα επεισόδια μαζεμένα. Ένα ένα δεν τα ευχαριστιέμαι γιατί είναι αργό...

• Like 2
Δημοσ.

Έχω καεί πολύ με OP και Bleach ήδη, απλώς αυτά είναι και μεγάλα. Τα βλέπεις πιο εύκολα γιατί ξέρεις ότι έχεις και πολλά. Αυτό αν και μικρό σε κερδίζει και θέλεις κι άλλο.  :D

Naruto ίσως κάποτε πάρω απόφαση να δω.. Δεν ψήνομαι για την ώρα. Μετά το Fate/Zero θα δω Full Metal Alchemist. 

Και για τον παραπάνω που αναρωτιέται γιατί βλέπει OP: Enies Lobby, Marineford  :P Είναι σοβαροί λόγοι για να περιμένεις κάτι από αυτό το ανιμέ αν και προσωπικά το έχω αφήσει να δω τα επεισόδια μαζεμένα. Ένα ένα δεν τα ευχαριστιέμαι γιατί είναι αργό...

σε νιωθω. παντως το ναρουτο (το μανγκα) τελειωνει φετος οποτε και το ανιμε το κοβω να τελειωνει του χρονου.

Δημοσ.

Έλα όμως που  αυτά  τα αρκ έγιναν πριν από τόσα χρόνια... Από το τάιμσκιπ και μετά έχει γίνει μάπα το άνιμε και σαν να μην φτάνει το πόσο αργά πάει, αφιερώνει και άπειρο χρόνο σε sidestories για τις οποίες κανένας δεν ενδιαφέρεται. Όπως τα κ*λόπαιδα στο προηγουμενο αρκ και τώρα οι καλικάντζαροι, μου κανα 20λεπτο τουλάχιστον έδειχνε τον Ζόρο να κυνηγάει έναν.

• Like 1
Δημοσ.

Έλα όμως που  αυτά  τα αρκ έγιναν πριν από τόσα χρόνια... Από το τάιμσκιπ και μετά έχει γίνει μάπα το άνιμε και σαν να μην φτάνει το πόσο αργά πάει, αφιερώνει και άπειρο χρόνο σε sidestories για τις οποίες κανένας δεν ενδιαφέρεται. Όπως τα κ*λόπαιδα στο προηγουμενο αρκ και τώρα οι καλικάντζαροι, μου κανα 20λεπτο τουλάχιστον έδειχνε τον Ζόρο να κυνηγάει έναν.

Δεν ξέρω πόσο αργά πάει το anime αλλά  η dressrosa είναι φοβερό ark

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο αργά πάει το anime αλλά  η dressrosa είναι φοβερό ark
Τι να σου πω, μακάρι να πάρει τα πάνω του το άνιμε σε αυτό το αρκ.Και για το Punk Harardo αρκ λέγανε οι αναγνώστες του μάνγκα πως θα είναι επικό αλλά δεν με τρέλανε κιόλας τελικά.
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Από την στιγμή που το anime έφτασε το manga η μόνη επιλογή ήταν ή να γεμίσει fillers ή ένα επεισόδιο να αντιστοιχεί σε ένα κεφάλαιο με τα αποτελέσματα που αναφέρεις. Εγώ γι αυτό το ψιλοπαράτησα το anime και άρχισα το manga.

• Moderators
Δημοσ.

σε νιωθω. παντως το ναρουτο (το μανγκα) τελειωνει φετος οποτε και το ανιμε το κοβω να τελειωνει του χρονου.

Έτσι για να λέμε ότι τελειώνει σύντομα, αν δεν σπρωχτεί κι άλλο. :P (κυρίως το anime με τα fillers)

Άσχετο, αλλά πρέπει να τελειώνει σίγουρα το Claymore ε;

Τώρα που

Μπήκε κανονικά η Teresa ξανά στο κόλπο και θα κόψει κώλους. :P

.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...