Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Για τα δεδομένα μου είναι πάρα πολλές Και οι ώρες είναι τέσσερις, το πρώτο επεισόδιο είναι διπλό.
nickarmy Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 logh 90/110 τελειώνω σε λίγο και με τρώει η αγωνία ... , σίγουρα απο τα καλύτερα ανιμε
Pankar95 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 <p>logh 90/110 τελειώνω σε λίγο και με τρώει η αγωνία ... , σίγουρα απο τα καλύτερα ανιμε </p> Που το έχεις βρει και το βλέπεις; Και κάτι άλλο. Πείτε μου ένα λόγο που συνεχίζω και βλεπω One Piece.
evabb Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Για τα δεδομένα μου είναι πάρα πολλές Και οι ώρες είναι τέσσερις, το πρώτο επεισόδιο είναι διπλό. ξεκινα ναρουτο να δεις τι σημαινει μαραθωνιος
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 ξεκινα ναρουτο να δεις τι σημαινει μαραθωνιος Damn, και νόμιζα ότι το Dragonball είχε περισσότερα. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_anime_series_by_episode_count Το Naruto είναι κάτω από Bleach και το One Piece έχει 641 μέχρι στιγμής;
evabb Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Damn, και νόμιζα ότι το Dragonball είχε περισσότερα. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_anime_series_by_episode_count Το Naruto είναι κάτω από Bleach και το One Piece έχει 641 μέχρι στιγμής; 361+220 απο την πρωτη σειρα για κανε την σουμα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δεν πρόσεξα ότι τα είχε ξεχωριστά. Ορίστε πάντως, μαραθώνιος DB/DBZ (DBGT/Movies απέξω, αλλά why not? ) 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 ξεκινα ναρουτο να δεις τι σημαινει μαραθωνιος Έχω καεί πολύ με OP και Bleach ήδη, απλώς αυτά είναι και μεγάλα. Τα βλέπεις πιο εύκολα γιατί ξέρεις ότι έχεις και πολλά. Αυτό αν και μικρό σε κερδίζει και θέλεις κι άλλο. Naruto ίσως κάποτε πάρω απόφαση να δω.. Δεν ψήνομαι για την ώρα. Μετά το Fate/Zero θα δω Full Metal Alchemist. Και για τον παραπάνω που αναρωτιέται γιατί βλέπει OP: Enies Lobby, Marineford Είναι σοβαροί λόγοι για να περιμένεις κάτι από αυτό το ανιμέ αν και προσωπικά το έχω αφήσει να δω τα επεισόδια μαζεμένα. Ένα ένα δεν τα ευχαριστιέμαι γιατί είναι αργό... 2
evabb Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Έχω καεί πολύ με OP και Bleach ήδη, απλώς αυτά είναι και μεγάλα. Τα βλέπεις πιο εύκολα γιατί ξέρεις ότι έχεις και πολλά. Αυτό αν και μικρό σε κερδίζει και θέλεις κι άλλο. Naruto ίσως κάποτε πάρω απόφαση να δω.. Δεν ψήνομαι για την ώρα. Μετά το Fate/Zero θα δω Full Metal Alchemist. Και για τον παραπάνω που αναρωτιέται γιατί βλέπει OP: Enies Lobby, Marineford Είναι σοβαροί λόγοι για να περιμένεις κάτι από αυτό το ανιμέ αν και προσωπικά το έχω αφήσει να δω τα επεισόδια μαζεμένα. Ένα ένα δεν τα ευχαριστιέμαι γιατί είναι αργό... σε νιωθω. παντως το ναρουτο (το μανγκα) τελειωνει φετος οποτε και το ανιμε το κοβω να τελειωνει του χρονου.
Pankar95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Έχω καεί πολύ με OP και Bleach ήδη, απλώς αυτά είναι και μεγάλα. Τα βλέπεις πιο εύκολα γιατί ξέρεις ότι έχεις και πολλά. Αυτό αν και μικρό σε κερδίζει και θέλεις κι άλλο. Naruto ίσως κάποτε πάρω απόφαση να δω.. Δεν ψήνομαι για την ώρα. Μετά το Fate/Zero θα δω Full Metal Alchemist. Και για τον παραπάνω που αναρωτιέται γιατί βλέπει OP: Enies Lobby, Marineford Είναι σοβαροί λόγοι για να περιμένεις κάτι από αυτό το ανιμέ αν και προσωπικά το έχω αφήσει να δω τα επεισόδια μαζεμένα. Ένα ένα δεν τα ευχαριστιέμαι γιατί είναι αργό... Έλα όμως που αυτά τα αρκ έγιναν πριν από τόσα χρόνια... Από το τάιμσκιπ και μετά έχει γίνει μάπα το άνιμε και σαν να μην φτάνει το πόσο αργά πάει, αφιερώνει και άπειρο χρόνο σε sidestories για τις οποίες κανένας δεν ενδιαφέρεται. Όπως τα κ*λόπαιδα στο προηγουμενο αρκ και τώρα οι καλικάντζαροι, μου κανα 20λεπτο τουλάχιστον έδειχνε τον Ζόρο να κυνηγάει έναν. 1
omghi2u Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 την πρωτη season του naruto παιζει να την ειδα σε μια βδομαδα max. talking about marathons 2
vag10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Έλα όμως που αυτά τα αρκ έγιναν πριν από τόσα χρόνια... Από το τάιμσκιπ και μετά έχει γίνει μάπα το άνιμε και σαν να μην φτάνει το πόσο αργά πάει, αφιερώνει και άπειρο χρόνο σε sidestories για τις οποίες κανένας δεν ενδιαφέρεται. Όπως τα κ*λόπαιδα στο προηγουμενο αρκ και τώρα οι καλικάντζαροι, μου κανα 20λεπτο τουλάχιστον έδειχνε τον Ζόρο να κυνηγάει έναν. Δεν ξέρω πόσο αργά πάει το anime αλλά η dressrosa είναι φοβερό ark
Pankar95 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Έλα όμως που αυτά τα αρκ έγιναν πριν από τόσα χρόνια... Από το τάιμσκιπ και μετά έχει γίνει μάπα το άνιμε και σαν να μην φτάνει το πόσο αργά πάει, αφιερώνει και άπειρο χρόνο σε sidestories για τις οποίες κανένας δεν ενδιαφέρεται. Όπως τα κ*λόπαιδα στο προηγουμενο αρκ και τώρα οι καλικάντζαροι, μου κανα 20λεπτο τουλάχιστον έδειχνε τον Ζόρο να κυνηγάει έναν. Δεν ξέρω πόσο αργά πάει το anime αλλά η dressrosa είναι φοβερό arkΤι να σου πω, μακάρι να πάρει τα πάνω του το άνιμε σε αυτό το αρκ.Και για το Punk Harardo αρκ λέγανε οι αναγνώστες του μάνγκα πως θα είναι επικό αλλά δεν με τρέλανε κιόλας τελικά.
SokinLyg Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Έλα όμως που αυτά τα αρκ έγιναν πριν από τόσα χρόνια... Από το τάιμσκιπ και μετά έχει γίνει μάπα το άνιμε και σαν να μην φτάνει το πόσο αργά πάει, αφιερώνει και άπειρο χρόνο σε sidestories για τις οποίες κανένας δεν ενδιαφέρεται. Όπως τα κ*λόπαιδα στο προηγουμενο αρκ και τώρα οι καλικάντζαροι, μου κανα 20λεπτο τουλάχιστον έδειχνε τον Ζόρο να κυνηγάει έναν. Δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Από την στιγμή που το anime έφτασε το manga η μόνη επιλογή ήταν ή να γεμίσει fillers ή ένα επεισόδιο να αντιστοιχεί σε ένα κεφάλαιο με τα αποτελέσματα που αναφέρεις. Εγώ γι αυτό το ψιλοπαράτησα το anime και άρχισα το manga.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 σε νιωθω. παντως το ναρουτο (το μανγκα) τελειωνει φετος οποτε και το ανιμε το κοβω να τελειωνει του χρονου. Έτσι για να λέμε ότι τελειώνει σύντομα, αν δεν σπρωχτεί κι άλλο. (κυρίως το anime με τα fillers) Άσχετο, αλλά πρέπει να τελειώνει σίγουρα το Claymore ε; Τώρα που Μπήκε κανονικά η Teresa ξανά στο κόλπο και θα κόψει κώλους. . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα