Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οσοι περιμενετε το επομενο Naruto, Bleach ριξτε ενα βλεφαρο στο Kingdom. Μπορει να εχει τα κλισε των shounen αλλα ειναι τερμα επικο και κατα τη γνωμη μου πολυ καλυτερο απο τα δυο παραπανω. 

Δημοσ.

οσοι περιμενετε το επομενο Naruto, Bleach ριξτε ενα βλεφαρο στο Kingdom. Μπορει να εχει τα κλισε των shounen αλλα ειναι τερμα επικο και κατα τη γνωμη μου πολυ καλυτερο απο τα δυο παραπανω. 

ιεροσυλια.

χοχοχο

δειτε τι σας εχω.

Ρουρονι κεσιν ταινια

http://en.rocketnews24.com/2014/05/03/rurouni-kenshin-trailer-has-rocking-theme-gorgeous-sets-dudes-trying-to-stab-each-other/

• Like 1
Δημοσ.

ιεροσυλια.

χοχοχο

δειτε τι σας εχω.

Ρουρονι κεσιν ταινια

http://en.rocketnews24.com/2014/05/03/rurouni-kenshin-trailer-has-rocking-theme-gorgeous-sets-dudes-trying-to-stab-each-other/

Τωωωωωωωωωρα? Παιζει να εχει κανενα χρονο που βγηκε και ειναι επισης πολυ καλη αν και πρεπει να εχεις προηγουμενη γνωση του Samurai X για να την ευχαριστηθεις οπως πρεπει. Εχει μπολικο fan service μεσα και ειναι απολυτα καλογυρισμενη και χορταστικη σε διαρκεια. 

• Moderators
Δημοσ.

ιεροσυλια.

χοχοχο

δειτε τι σας εχω.

Ρουρονι κεσιν ταινια

Η πρώτη δεν ήταν άσχημη, πάντως η 2η μάλλον θα πάει (για να είναι και πιο γρήγορη) όπως ήταν το Shin Kyoto-hen που έκοψε πολλά πράγματα και το έκανε πιο "ρεαλιστικό".

Θα δείξει.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνησα στα χαζά να βλέπω Fate/Zero χθες το βράδυ και σήμερα έφτασα στο 10ο επεισόδιο.  :unsure: Τι ωραίο που είναι, δεν μου συμβαίνει συχνά να κάνω τέτοιους μαραθώνιους. 

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνησα στα χαζά να βλέπω Fate/Zero χθες το βράδυ και σήμερα έφτασα στο 10ο επεισόδιο.  :unsure: Τι ωραίο που είναι, δεν μου συμβαίνει συχνά να κάνω τέτοιους μαραθώνιους. 

η αλήθεια είναι πως 3 ώρες δεν τις λες και μαραθώνιο :Ρ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...