Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε εταιρεία licensing σε κάθε χωρα κανει τις δικές τις μετατροπές στα αποπανω. Πχ. το yugioh που έπαιζε στο σταρ ήταν πετσοκομμενο σε σχέση με το original ιαπωνικό.

Τώρα είμαστε okay με την πειρατεία στα anime και έχουμε το original content. Βέβαια δεν έχουμε το original sub, αλλα τι να κανεις.

=]

In other news

Και στο Chaika, incest. Πρεπει να έφερε πολλά λεφτα το yosuga, δεν εξηγήται αλλιώς...

αααα ναι ρε. εννοειται αυτο. εχει τυχει κατι φορες να μην βρισκω επισοδειο με subs και καταληγω να το βλεπω ντουπλαρισμενο κι εχω την εντυπωση οτι βλεπω αλλο ανιμε. τραγικο τραγικο ειδικα με τα yu gi oh τα πηδηξαν οσο δεν παει αλλο.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νιιιαχ δεν ξερω. εχω βρει πολυ ωραια κομματια μεσα απο ανιμε. δεν νομιζω οτι κανενα αμερικανικο εχει το το πρωτο opening του soul eater πχ. :-D

Δημοσ.

Δεν ξερω πως και γιατι αλλα βγηκε αυτο στις προτασεις του youtube μου. 

αμα δεν ειχε το slang θα μπορουσα να πω οτι ειναι υψηλου επιπεδου review.

I am impressed. Πραγματικα.

• Like 1
Δημοσ.

ποιος μου ειπε απο εδω μεσα να δω το Free; ηταν μεγαλο λαθος για 2 λογους.

1. θελω θαλασσα γαμω το κερατο μου!!!

2. η σκεψη οτι η γαμημενη η πισινα του δημου εδω κλεινει στις 7 μολις το απογευμα και ειναι τιγκα στα κωλοπαιδα, στριφογυριζει ολη την ωρα στο μυαλο μου και μου ανεβαζει την πιεση.

Δημοσ.

ποιος μου ειπε απο εδω μεσα να δω το Free; ηταν μεγαλο λαθος για 2 λογους.

1. θελω θαλασσα γαμω το κερατο μου!!!

2. η σκεψη οτι η γαμημενη η πισινα του δημου εδω κλεινει στις 7 μολις το απογευμα και ειναι τιγκα στα κωλοπαιδα, στριφογυριζει ολη την ωρα στο μυαλο μου και μου ανεβαζει την πιεση.

1a7.png

• Like 1
Δημοσ.

1a7.png

κατα τ αλλα οι πρωταγωνιστες μου φαινονται λιγο πιτσιρικια. τουλαχιστον ειναι σχετικα αληθοφανεις για 17χρονους (ας δικιολογισουμε τις φετες απο το κολυμπι). εχει ωραιο animation παντως, πολυ μπλεεεεεε :wub:

Δημοσ.

the wind rises πολυ μελοδραμα, ας πουμε αντι στο μιγιαζακι μια και οι τελευταιες ταινιες του γκιμπλι δειχνουν να εχουν περασει οι καλες εποχες

Δημοσ.

Τρελή λογοκρισία στο bruhildr in the darkness. Είχα να δω τέτοια λογοκρισία απο τα τελευταια επεισόδια του blood...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...