kegre Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Claymore? Δεν το εχω ξανακουσει, θα κοιταξω να το βρω... Τι θεμα εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsalo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 "Η ιστορία λαμβάνει χώρα σε έναν φανταστικό κόσμο με πόλεις όπου οι άνθρωποι συνυπάρχουν με δαίμονες που λέγονται Yoma. Τα τέρατα αυτά έχουν σαν κύρια πηγή τροφής τους ανθρώπους, και όντας κρυμμένα στην ανθρώπινη κοινωνία περιμένουν μέχρι να βρουν το επόμενο θύμα τους. Έτσι, μια ομάδα ικανών πολεμιστών, δημιούργησαν έναν ανώνυμο οργανισμό για να προστατεύσουν τους ανθρώπους από αυτούς τους δαίμονες.Αυτοί οι πολεμιστές ονομάστηκαν Claymore, από το όνομα των σπαθιών τους." (πηγή animeclipse) ps. έχεις και τον majin vegeta ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kegre Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Καλη υποθεση φαινεται. Οσο για το majin Vegeta, ειμαι μεγαλο φαν του Dragon Ball. Εχω αγορασει απο το ΕΒΑΥ ολα τα DVD Dragon Ball,Z,GT και ολες οι ταινιες που εχουν βγει στα ιαπονεζικα με αγγλικους υποτιτλους. 69 DVD συνολο. Μου λειπει μονο ενα, ειναι η ταινια που ειχε βγει με αληθινους ηθοποιους ''Dragon Ball The Magic Begins''.Πολυ παλια ταινια αλλα πρεπει να μπει στην συλλογη μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 αν δεν έχεις τα manga/περιοδικά δεν είσαι fan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsalo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Ναι ρε συ,είναι πολύ μπροστά το dragonball,και γω τα έχω δει από τα επεισόδια όλα και 2-3 ταινίες,με broly κτλ. Κατέβασε το και το claymore αν δεν έχεις τι να κατεβάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kegre Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Τα manga τα ειχα ολα στα γαλλικα,λογο που ημουν στην Γαλλια μεχρι τα 18. Τα πουλησα και τα 42 γιατι ψαχνω στα αγγλικα για να μπορεσει και κανενα φιλο μου να τα διαβασει. Αλλα ειχα και καποια στα ιαπονεζικα και ειναι ολα τα λεφτα. Υπαρχουν και manga εγχρωμα απο της 15 ταινιες του Ζ και απο τα επισοδια του GT αλλα ειναι φοτογραφιες τραβηγμενες απο της ιδιες της ταινιες. Γι'αυτο πιστευω δεν υπαρχει λογος να τα παρω αυτα. Υπαρχουν και 7 artbook του Ζ και 2-3 του GT,τα οποια αυτα βιβλια συγκεντρωνουν εικονες, ιστοριες πανω στο Dragon Ball, βιογραφιες.... Αυτα τα ψαχνω ακομα,ειναι λιγο δυσκολο να τα βρω ολα. Δεν ειμαι φαν,ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kegre Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Θα κοιταξω παντος για το Claymore. Ευχαριστω kotsalo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becausE Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 "Η ιστορία λαμβάνει χώρα σε έναν φανταστικό κόσμο με πόλεις όπου οι άνθρωποι συνυπάρχουν με δαίμονες που λέγονται Yoma. Τα τέρατα αυτά έχουν σαν κύρια πηγή τροφής τους ανθρώπους, και όντας κρυμμένα στην ανθρώπινη κοινωνία περιμένουν μέχρι να βρουν το επόμενο θύμα τους. Έτσι, μια ομάδα ικανών πολεμιστών, δημιούργησαν έναν ανώνυμο οργανισμό για να προστατεύσουν τους ανθρώπους από αυτούς τους δαίμονες.Αυτοί οι πολεμιστές ονομάστηκαν Claymore, από το όνομα των σπαθιών τους." (πηγή animeclipse) ps. έχεις και τον majin vegeta ε? ένας φίλος μου είχε διαβάσει ένα βιβλίο και μου είπε πως η ιστορία του claymore είναι κλεμμένη από εκεί έχει πολλές ομοιότητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juliahna12 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Εκτός από το παλιά που σαν παιδιά μας άγγιζαν πιο έυκολα, γουστάρω τρέλα- Hellsing Vampire D Death Note Naruto Samurai champloo. Τώρα εχω ψηθεί να αρχίσω να διαβάζω τα Berserk. Μέχρι πιο τεύχος προτείνεται; η όλα μαμάνε; Λιώσιμο φουλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsalo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Καλά εντάξει,το Claymore ξεκίνησε να γίνεται εντελώς άρρωστο... Naruto δεν έχω δει ρε γμτ,δεν ξέρω γιατί,ίσως επειδή έχω ακούσει ότι η πλοκή του εξελίσσεται πιο αργά και από το dragonball death note απίστευτο για μένα και hellsing καλό αλλά μου φάνηκε μικρό (Κυριακή έχει συγκέντρωση Σύνταγμα ε?Να πάμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 ΕΤώρα εχω ψηθεί να αρχίσω να διαβάζω τα Berserk. Μέχρι πιο τεύχος προτείνεται; η όλα μαμάνε; τι νόημα έχεις να μην τα διαβάσεις όλα? 1-293 που είναι του προηγούμενου μήνα Naruto δεν έχω δει ρε γμτ,δεν ξέρω γιατί,ίσως επειδή έχω ακούσει ότι η πλοκή του εξελίσσεται πιο αργά και από το dragonball το Naruto στο manga έχει πλέον μετονομαστεί Sasuke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsalo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 το Naruto στο manga έχει πλέον μετονομαστεί Sasuke Α ναι,είναι αυτό που δείχνει ο ΣΚΑΙ στην τηλεόραση με τους ninja,χαχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Full metal alchemist... Το αγαπημένο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeoDaredevil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Το Naruto το έχουν κάνει σαν την Λάμψη του Φώσκωλου... Αλλά παραμένει να είναι ωραίο. Κατέβασα και είδα το Devil May Cry( βασισμένο στο παιχνίδι άμα το έχετε παίξει) ωραίο ήταν και Avatar: The Last Aibender επίσης ωραίο και περιμένω την συνέχεια. Κατέβασα και το Ninja Scroll δεν το έχω δει ακόμα, γράψατε τα καλύτερα λόγια πάντως. Θα ήθελα να ρωτήσω άμα έχετε να μου προτύνετε καμιά σειρά που να μην είναι μίας season μόνο και να έχει να κάνει με Ninja ή και ακόμα καλύτερα με δαίμονες. Υ.Γ. Το death note είναι πολύ ωραίο και έξυπνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lighter122 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω άμα έχετε να μου προτύνετε καμιά σειρά που να μην είναι μίας season μόνο και να έχει να κάνει με Ninja ή και ακόμα καλύτερα με δαίμονες. Samurai Champloo... Δεν θυμαμαι ποσα επισοδια ειναι αλλα εχει τελειωσει και ειναι και με ninja... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα