evabb Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 μην ρωτησεις ποσοι εδωμεσα βλεπουν shonen. Επισης, μην ρωτησεις την ηλικια τους... =] 26 βλεπω shonen 2
Toxo <3 lover Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Έχει δει κανείς Kuroshitsuji; Παλεύω με τα πρώτα επεισόδια και δεν με έχει ενθουσιάσει. Δεν ξέρω τι να περιμένω. Θα το συνεχίσω βέβαια διότι δεν αφήνουμε τίποτε στη μέση, αλλά κουβέντα να γίνεται... 1
evabb Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Έχει δει κανείς Kuroshitsuji; Παλεύω με τα πρώτα επεισόδια και δεν με έχει ενθουσιάσει. Δεν ξέρω τι να περιμένω. Θα το συνεχίσω βέβαια διότι δεν αφήνουμε τίποτε στη μέση, αλλά κουβέντα να γίνεται... το εχω δει. λενε οτι το ανιμε δεν εχει καμια σχεση με το μανγκα. δεν ειναι κακο παντως. ειναι και ο Sebastian Michaelis που βοηθαει αρκετα στο να το δεις ακομα κι αν δεν σε τρελαινει σαν ιστορια 1
viper2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Σας το είπα οτι το captain harlock the movie ήταν εξαιρετικο; Σας το λέω τώρα. 1
viper2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 μας το εχουν πει κι αλλοι. Ομοφωνία δηλαδή. Εξαιρετικά. =] 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Σας το είπα οτι το captain harlock the movie ήταν εξαιρετικο; Σας το λέω τώρα. Είχε περίεργο σενάριο. Aλλά Arcadia = OP.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Σας το είπα οτι το captain harlock the movie ήταν εξαιρετικο; Σας το λέω τώρα. OH SHIT! Δεν ηξερα οτι βγηκε! Thanks for the heads up και κυριως για το οτι ειναι εξαιρετικη.
nickarmy Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ήταν ωραία ταινία , το ανίμε αξίζει δεν το έχω δει (αν είναι να το βάλλω στο πρόγραμμα για καλοκαίρι) βλέπω το legend of the galactic herores πολύ ωραίο και σε όσους άρεσε το code geass μάλλον θα αρέσει και αυτό
viper2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Είχε περίεργο σενάριο. Aλλά Arcadia = OP. Να φανταστω οτι ήταν reboot? δεν εχω δει το ανιμε OH SHIT! Δεν ηξερα οτι βγηκε! Thanks for the heads up και κυριως για το οτι ειναι εξαιρετικη. Τωωωωωωρα; Εδώ και μήνες. =] ήταν ωραία ταινία , το ανίμε αξίζει δεν το έχω δει (αν είναι να το βάλλω στο πρόγραμμα για καλοκαίρι) βλέπω το legend of the galactic herores πολύ ωραίο και σε όσους άρεσε το code geass μάλλον θα αρέσει και αυτό Ισχύει οτι ειναι εξαιρετικο το lotgh. Το πρόβλημα ειναι οτι εχει πολλά προβλήματα. Ενα απο αυτό ειναι οτι ειναι τεράστιο και γεμάτο διαλόγους. Ενα άλλο ειναι οτι δεν ειναι μόνο για anime fans. A, ναι, ειναι τόσο καλο που ετςι και τελειώσει δεν θα έχεις τι να δεις για δεκαετίες... 1
evabb Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Να φανταστω οτι ήταν reboot? δεν εχω δει το ανιμε Τωωωωωωρα; Εδώ και μήνες. =] Ισχύει οτι ειναι εξαιρετικο το lotgh. Το πρόβλημα ειναι οτι εχει πολλά προβλήματα. Ενα απο αυτό ειναι οτι ειναι τεράστιο και γεμάτο διαλόγους. Ενα άλλο ειναι οτι δεν ειναι μόνο για anime fans. A, ναι, ειναι τόσο καλο που ετςι και τελειώσει δεν θα έχεις τι να δεις για δεκαετίες... μα τοσο καλο πια; με μπριζονεις τωρα να το κατεβασω.
nickarmy Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 αυτό να λέγετε γενικότερα κάθε χρόνο βλέπω και λιγότερα καινούργια anime ( απο την ανοιξιάτικη βλέπω το gokuko no brynhildr για να περνά η ώρα και το
viper2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 μα τοσο καλο πια; με μπριζονεις τωρα να το κατεβασω. Δεν είμαι σίγουρος οτι ειναι ειναι για γυναίκες επειδη ειναι full of grand ideas και war βεβαίως βεβαιως... =] αυτό να λέγετε γενικότερα κάθε χρόνο βλέπω και λιγότερα καινούργια anime ( απο την ανοιξιάτικη βλέπω το gokuko no brynhildr για να περνά η ώρα και το Don't leave us hanging man =]
nickarmy Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 sidonia χαχχα και drop το Mahouka Koukou no Rettouse που στην αρχή μου φάνηκε υποσχόμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα