Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαλλον πρεπει να πατησω ενα pause στο Brynhildr in the Darkness και να το δω ολοκληρο.

Επισης το Mekakucity Actors is generic shaft production*

*visual pieces that happens to have anime on them  

Δημοσ.

ρε παιδια εχω μια εξομολογιση να κανω...

εδω και 2-3 μερες βλεπω το Kuroko no basket. Πιο shonen πεθαινεις, αλλα για εναν περιεργο λογο μου αρεσει  :fear: λες να φταιει το γεγονος οτι ολοι οι πρωταγωνιστες ειναι και καλα μπασκεμπολιστες 1,90++ (και καλα 15χρονα,πιο πολυ σε 25χρονους φερνουν ετσι οπως τους εχουν σχεδιασει) :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  χριστε μου νομιζω εχω προβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι και καλά μπασκεμπολίστες που παίζουν 100 φορές καλύτερα από τον Jordan, τι να λέμε τώρα :P

Δημοσ.

είναι και καλά μπασκεμπολίστες που παίζουν 100 φορές καλύτερα από τον Jordan, τι να λέμε τώρα :P

αυτο ενοειται. ανιμε ειναι :P :P :P :P

εδω στο ναρουτο ανασταινουν νεκρους στις μπασκετικες ικανοτητες εχεις προβλημα;

Δημοσ.

Καλύτερα ρίξε μια ματιά στο Slam Dunk που είναι πιο down to the ground όσον αφορά τον ρεαλισμό του αθλήματος τουλάχιστον (αν και τότε τα μέσα ήταν πενιχρά για το animation στην κίνηση) κι έχει μπόλικα στοιχεία comedy & school-life που είναι αγαπημένα στα sports anime. Συχνά μπορεί να σε εκνευρίσει αρκετά με το άρμεγμα σε διάφορα ματς και την ηλιθιότητα 2-3 χαρακτήρων αλλά σίγουρα θα το διασκεδάσεις πολύ περισσότερο από το άκυρο σε όλα Kuroko.

Δημοσ.

ρε παιδια εχω μια εξομολογιση να κανω...

εδω και 2-3 μερες βλεπω το Kuroko no basket. Πιο shonen πεθαινεις, αλλα για εναν περιεργο λογο μου αρεσει  :fear: λες να φταιει το γεγονος οτι ολοι οι πρωταγωνιστες ειναι και καλα μπασκεμπολιστες 1,90++ (και καλα 15χρονα,πιο πολυ σε 25χρονους φερνουν ετσι οπως τους εχουν σχεδιασει) :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  χριστε μου νομιζω εχω προβλημα.

να φανταστω οτι ετσι και δεις το FREE θα παρεις δουλεια για το σπιτι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...