viper2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 μαλλον πρεπει να πατησω ενα pause στο Brynhildr in the Darkness και να το δω ολοκληρο. Επισης το Mekakucity Actors is generic shaft production* *visual pieces that happens to have anime on them
Dimitris1948 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Το πρώτο επ. του mahouka ήτανε οκ, τα υπόλοιπα δύο είναι από τα βαρετά πράγματα που έχω δει πότε. 1
viper2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Πολυ incest σε αυτη τη σεζόν ή ειναι η ιδέα μου;
silmarien Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 ΕΜΕΤΟΣΤ με όλα τα loli και brother/sister f*ckers 2
evabb Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 ρε παιδια εχω μια εξομολογιση να κανω... εδω και 2-3 μερες βλεπω το Kuroko no basket. Πιο shonen πεθαινεις, αλλα για εναν περιεργο λογο μου αρεσει λες να φταιει το γεγονος οτι ολοι οι πρωταγωνιστες ειναι και καλα μπασκεμπολιστες 1,90++ (και καλα 15χρονα,πιο πολυ σε 25χρονους φερνουν ετσι οπως τους εχουν σχεδιασει) χριστε μου νομιζω εχω προβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 είναι και καλά μπασκεμπολίστες που παίζουν 100 φορές καλύτερα από τον Jordan, τι να λέμε τώρα
evabb Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 είναι και καλά μπασκεμπολίστες που παίζουν 100 φορές καλύτερα από τον Jordan, τι να λέμε τώρα αυτο ενοειται. ανιμε ειναι :P :P εδω στο ναρουτο ανασταινουν νεκρους στις μπασκετικες ικανοτητες εχεις προβλημα;
Cloud_7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Καλύτερα ρίξε μια ματιά στο Slam Dunk που είναι πιο down to the ground όσον αφορά τον ρεαλισμό του αθλήματος τουλάχιστον (αν και τότε τα μέσα ήταν πενιχρά για το animation στην κίνηση) κι έχει μπόλικα στοιχεία comedy & school-life που είναι αγαπημένα στα sports anime. Συχνά μπορεί να σε εκνευρίσει αρκετά με το άρμεγμα σε διάφορα ματς και την ηλιθιότητα 2-3 χαρακτήρων αλλά σίγουρα θα το διασκεδάσεις πολύ περισσότερο από το άκυρο σε όλα Kuroko.
evabb Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 και τωρα θα κανω την ερωτηση που θα σας εκνευρισει ολους. εχει ωραια πιπινια το slam dunk? :-D :-D 1
viper2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 ρε παιδια εχω μια εξομολογιση να κανω... εδω και 2-3 μερες βλεπω το Kuroko no basket. Πιο shonen πεθαινεις, αλλα για εναν περιεργο λογο μου αρεσει λες να φταιει το γεγονος οτι ολοι οι πρωταγωνιστες ειναι και καλα μπασκεμπολιστες 1,90++ (και καλα 15χρονα,πιο πολυ σε 25χρονους φερνουν ετσι οπως τους εχουν σχεδιασει) χριστε μου νομιζω εχω προβλημα. να φανταστω οτι ετσι και δεις το FREE θα παρεις δουλεια για το σπιτι;
evabb Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 να φανταστω οτι ετσι και δεις το FREE θα παρεις δουλεια για το σπιτι; τι ειναι αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα