evabb Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 ευτυχως δεν εχω εξαντληση ακομη τα μεγαλα κλασσικα οποτε δεν νιωθω ακομα τον πονο σας. αρχισα χθες το cowboy Bebop 1
silmarien Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 επ ωπ Sidonia. Επισης, κυκλοφορησε Κατεβάζω!
vag10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 παίζει να βγήκε berserk? ή πάλι μούφες ήταν αυτά που ακούγονταν για 11 απριλίου?
omghi2u Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 για αυτο ελεγα (το ιδιο ειναι με αυτο που μου ειπες? ευτυχως δεν εχω εξαντληση ακομη τα μεγαλα κλασσικα οποτε δεν νιωθω ακομα τον πονο σας. αρχισα χθες το cowboy Bebop φοβερο το bebop ... προσφατα ειδα και το trigun (επικ) που το ειχα τοσο καιρο στους σκληρους μου και για καποιο λογο το εκανα skip συνεχεια!
viper2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 για αυτο ελεγα (το ιδιο ειναι με αυτο που μου ειπες? φοβερο το bebop ... προσφατα ειδα και το trigun (επικ) που το ειχα τοσο καιρο στους σκληρους μου και για καποιο λογο το εκανα skip συνεχεια! Ναι. Εχει παίξει και trailer εδώ μέσα...
ikaruga24 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Παιδια πριν αρκετα χρονια ειχα προσπαθησει να δω το Rahxephon αλλα δεν τα καταφερα...δεν μου καθησε σωστα. Βεβαια τα χρονια περασαν και μπορεσα να δω anime που τοτε δεν μπορουσα. Λετε να του δωσω μια ευκαιρια ή θα βαρεθω τα αντερα μου και τζαμπα τα 15 giga που πιανει στο δισκο μου?
viper2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Παιδια πριν αρκετα χρονια ειχα προσπαθησει να δω το Rahxephon αλλα δεν τα καταφερα...δεν μου καθησε σωστα. Βεβαια τα χρονια περασαν και μπορεσα να δω anime που τοτε δεν μπορουσα. Λετε να του δωσω μια ευκαιρια ή θα βαρεθω τα αντερα μου και τζαμπα τα 15 giga που πιανει στο δισκο μου? Το rahxephon ειναι απο τα best anime ever για εμένα. Επίσης εχει συγκεκριμένη zero sum game λογικη. Την ιδια την ειχε και το X, που εγω, σχεδόν, λατρεύω.
epipolaios Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Berserk (to manga) PAPRIKA ANIME MOVIE Βασικα ειναι παρα πολλα ....απο σειρες μια απ τις καλυτερες ειναι το full metal alchemistμια απ τις καλυτερες ταινιες το mononoke hime....
ikaruga24 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Το rahxephon ειναι απο τα best anime ever για εμένα. Επίσης εχει συγκεκριμένη zero sum game λογικη. Την ιδια την ειχε και το X, που εγω, σχεδόν, λατρεύω. Αρα προφανως και αξιζει να του δωσω μια ευκαιρια "σημερα". Δεν ξερω τι ηταν αυτο που δεν μου αρεσε τοτε (ενω και εγω γουσταρα τοσο το Χ οσο και το Evangelion) αλλα δεν καταφερα να το παρακολουθησω. Θα το τσεκαρω ομως μια απο αυτες τις μερες (μαλλον μολις τελειωσω το Persona 4 the animation) να δω αν φτουραει τιποτες.
viper2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Αρα προφανως και αξιζει να του δωσω μια ευκαιρια "σημερα". Δεν ξερω τι ηταν αυτο που δεν μου αρεσε τοτε (ενω και εγω γουσταρα τοσο το Χ οσο και το Evangelion) αλλα δεν καταφερα να το παρακολουθησω. Θα το τσεκαρω ομως μια απο αυτες τις μερες (μαλλον μολις τελειωσω το Persona 4 the animation) να δω αν φτουραει τιποτες. Ναι, που λες. Εγω δεν το είδα τώρα αλλα πριν απο καμία 10ετια. Τώρα δεν ξέρω τι μπορει να λέει αλλα η αλήθεια ειναι οτι κάποια κομμάτια του rah τα έχεις δει στο x the series, code geass 2nd season, evangelion και σε αλλα. Οποτε δεν ειναι εύκολο να ξαφνιαστεις και ίσως βαρεθείς. Επίσης, το οργισμένο debate Eva vs rah ακόμα κρατεί. =] Τώρα για το p4, είδα λιγο αλλα το έσβησα μιας και οτιδήποτε shounen μου ειναι αδιάφορο και επειδη είχα δει το persona trinity που ήταν, χαλαρά, πιο δραμα (σχεδόν καταθλιπτικό) In other news Είδα τις 2 ταινίες gunbuster... Καλο δραμα με αρκετα layers αλλα το κερασάκι στην τούρτα ήταν το ρολόι στο τέλος. Βασικά ήταν ενα πιο ώριμο makuros-makuros Το cg animation του sidonia με καταστρέφει... #απορωπωςμουξεφυγε
ikaruga24 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Ναι δεν περιμενω να ξαφνιαστω με το Rah αλλα αν καταφερει να με κρατησει για τους δικους του λογους τοτε σαφεστατα kudos πανω του. Τωρα το P4 ναι ειναι shounen αλλα ειναι απο τα ενδιαφεροντα shounen γιατι οι δυναμεις του ηρωρα...ενταξει δεν χρειαζεται να στα πω...φιλος των SMT τρελος εισαι και εσυ. Οταν λες το CGI σε καταστρεφει, ειναι καλο ή κακο?
viper2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ναι δεν περιμενω να ξαφνιαστω με το Rah αλλα αν καταφερει να με κρατησει για τους δικους του λογους τοτε σαφεστατα kudos πανω του. Τωρα το P4 ναι ειναι shounen αλλα ειναι απο τα ενδιαφεροντα shounen γιατι οι δυναμεις του ηρωρα...ενταξει δεν χρειαζεται να στα πω...φιλος των SMT τρελος εισαι και εσυ. Οταν λες το CGI σε καταστρεφει, ειναι καλο ή κακο? Για αρχή το rah ειναι non linear. Λογικό μιας και εχει να κανει με time bubbles... Άποψη μου ειναι οτι αν θελεις να δεις SMT τότε, δες devil summoner και persona trinity soul. Οπου το πρωτο ειναι κάπως δραματικό ενω το δευτερο ειναι μεγάλη παρασκευη. Επίσης τα 12fps του sidonia ειναι τόσο άσχημα που μάλλον θα παει για drop. In other news Και εκεί που τον συνθλίβει ο τεράστιος μηχανικός πιγκουίνος, ξαφνικά, σκάει ενα Apache και ρίχνει πορνοπεριοδικα αντί για ρουκέτες. Η επιχείρηση ήταν επιτυχής και σταμάτησε την επίθεση του ο μηχανικός πιγκουίνος. + Ο πατέρας του βενζινάδικου έπαθε mental breakdown απο το front tail coltural dance. Η κακομοιριά η κόρη του επειδη έβλεπε τον πατέρα της να μην τρώει τπτ προσπάθησε να τον ταΐσει μια μπανάνα φέρνοντας την στο ύψος των ματιών του με το τραγικό αποτέλεσμα της νευρικής κρίσης. It is official, θα το δω. =] 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα