evabb Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Sexualization of underage girls. ;ςερτυ Ουριστε;;;;
silmarien Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ουριστε;;;; http://en.wikipedia.org/wiki/Lolicon 1
mitsosbmx Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Παίδες,τέλειωσα εξεταστική και ψάχνομαι με κανα καλό anime να καώ! Έχω δεί με σειρά προτίμησης : Death note,Bleach,Hellsing (OVA),Elfen lied,Soul eater(το σταμάτησα περσύ αν θυμάμαι καλά δεν θυμάμαι κατα πόσο άξιζε),Highschool of the dead(όχι πατάτα αλλα μάλλον ώς hentai βλέπεται ) Θα προτιμούσα κάτι τελείωμενο,δεν θέλω να ξαναφάω την ξενέρα του bleach που μας άφησε με το πτηνό στο χέρι!!!
viper2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Sexualization of underage girls. ;ςερτυ http://en.wikipedia.org/wiki/Lolicon Λόλι, πως λέμε Λολίτα... Παιδες, μας τρολλάρει. #iampositive In other news Βαριέμαι να γράψω και θελω να δω κανά παλαιό anime απο τις βαλίτσες μου. Ανοίγω τις βαλίτσες και βλέπω οτι έχουν χαλάσει τα DVD. #boom 1
evabb Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Lolicon μονο εμενα μου ακουγεται τελειως αρρωστο αυτο; εχω μια εντυπωση οτι δεν εννοει 17χρονες αλλα 7χρονες. 1
Zaknafein Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Γιατί το πρώτο ή το τελευταίο βίτσιο-απωθημένο των Γιαπωνέζων είναι που εμφανίζεται σε anime;
evabb Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 σιγουρα οχι. απλα ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν ολες αυτες οι φημες που ακουμε και η εικονα που εχουμε γι αυτους ειναι πραγματικη. στην τελικη σεξ κανουν ή οχι;
silmarien Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Αν το σεξ περιλαμβάνει πλοκάμια ναι. Αλλιώς αναπαραγωγή με μίτωση. 1
viper2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 in other news no game no life = Το NEET concept απλως με συγκλονίζει. Δηλαδη, το βρισκω εξωγήινο. Dropped because of loli Hitsugi no Chaika Δεν μπορω να πω οτι ειναι κακο. Βασικα, το incantation ειναι που με ξαφνιασε. Okay, ειναι shounen αλλα θα του δωσω 2-3 eps. σιγουρα οχι. απλα ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν ολες αυτες οι φημες που ακουμε και η εικονα που εχουμε γι αυτους ειναι πραγματικη. στην τελικη σεξ κανουν ή οχι; in other news δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για το χρωμα και για το cgi επισης καποια στιγμη πρεπει να το ξεκινησω 1
omghi2u Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 η προτελευταια φωτογραφια απο που ειναι φιλε viper?
viper2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 η προτελευταια φωτογραφια απο που ειναι φιλε viper? οριακα δεν ειναι hentai αλλα για κατι τετοια αγαπαμε την Ιαπωνια Kangoku Gakuen 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Αυτή είναι η τελευταία, για την προηγούμενη ρώτησε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα