Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Naruto 672

Μου άρεσε πολύ η κλωτσιά στον Madara. ^_^
Καιρός ήταν κάποιος να τον σκίσει λίγο.

Τώρα φαίνεται ότι ο Naruto έχει και ιατρικές (ή κάτι παραπάνω; ) δυνάμεις;
Αναρωτιέμαι αν και ο Sasuke έχει αντίστοιχες ή ίσως "αντίθετες".

Από την μία καλό που σώζει τον Gai-sensei, από την άλλη, περιμένω να αναστήσει τον Neji, γιατί πάλι κόσμος την γλυτώνει από sure-death sacrifices. :P

Δημοσ.

Μην ξύνετε πληγές με το Fate/Zero. Κρίμα που τελείωσε...

Δεν υποτίθεται οτι θα βγει καινούργιο;

Δημοσ.

Naruto 672

Μου άρεσε πολύ η κλωτσιά στον Madara. ^_^

Καιρός ήταν κάποιος να τον σκίσει λίγο.

Τώρα φαίνεται ότι ο Naruto έχει και ιατρικές (ή κάτι παραπάνω; ) δυνάμεις;

Αναρωτιέμαι αν και ο Sasuke έχει αντίστοιχες ή ίσως "αντίθετες".

Από την μία καλό που σώζει τον Gai-sensei, από την άλλη, περιμένω να αναστήσει τον Neji, γιατί πάλι κόσμος την γλυτώνει από sure-death sacrifices. :P

Naruto 672

ανοιγω κι εγω να διαβασω το κεφαλαιο, βλεπω γκαι σενσει να τις ριχνει στον μανταρα, λεω «ωραιοοοοοςςς» επιτελους που καποιος του εκανε λιγο ζημεια γιατι 200 νοματεοι εκει τον κοιτανε εδω και 80 κεφαλαια.  Η κλωτσια ηταν «ονειρο»! Εκει βεβαια που σκαλωσα ηταν με την εμφανιση του Ναρουτο. Ενταξει δεν θα μου κανει εντυπωση αν θα μπορει να αναστησει και νεκρους πλεον. Ναρουτο ειναι ολα τα περιμενω πια. Οοοοοοοοοοοοολα ειναι δυνατα σε αυτο το μανγκα.

In other news

ξεκινησε χθες εδω το  BIFFF=Brussels International Fantastic Film Festival (8/4 - 20/04). Το Σαββατο προβαλεται το Ghost in the shell Arise και λεω να το τιμησω.

http://www.bifff.net/shop/index.php?main_page=bifff_movie&movie_id=396

poster2014_BIFFF%202014.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Naruto

Η ζημιά δεν ήταν λίγη. Οκ, not fatal σίγουρα, αλλά έτσι και με τα X-Ray για να βλέπουμε τα κόκκαλα να σπάνε. :P

Bleach

Κλασσικά, κακός ανασυντάσσεται και καλός κάνει την δική του "super". Next chapter: Bankai ε; :D

• Like 1
Δημοσ.

Naruto

Η ζημιά δεν ήταν λίγη. Οκ, not fatal σίγουρα, αλλά έτσι και με τα X-Ray για να βλέπουμε τα κόκκαλα να σπάνε. :P

Bleach

Κλασσικά, κακός ανασυντάσσεται και καλός κάνει την δική του "super". Next chapter: Bankai ε; :D

Bleach

ελα μωρη αρρωστια κενπατσι. δεν ξερω αν θα δουμε μπανκαι η απλα την πρωτη μορφη της κατανας του. αυτος ο πουστης ομως που οτι φανταζεται γινεται πραγματικοτητα ειναι πολυ overpowered. αναρωτιεμαι πως σκατα θα τον τελειωσει.

Δημοσ.

Αν ξερει κανεις που μπορω να βρω το Zettai Karen Children unlimited ας ριξει το παρασυνθημα. Μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον απο τα ελαχιστα που ειδα. Σε φαση Fate/Zero την μυριζομαι τη δουλεια. 

Kissanime......όλα online σε 720p/1080p....

• Like 2
Δημοσ.

κ που λετε...

Nozarashi, meaning "exposed in a field", is a motif of skulls, bones, and/or skeletons. It is can be found most often in men's items and other summer wafuku items.

ναρουτο

εχω την εντυπωση οτι ο ναρουτο στον γκαι εκανε οτι εκανε τοσο καιρο σε ολο το αρμι... ρεστορ το τσακρα του. ετσι πιστευω... θα δουμε στο επομενο λογικα τι εγινε.

• Like 1
Δημοσ.

Το break blade δεν προκειται να το subbarei κανεις;

6 επεισοδια τα εχουν κανει sub οι gg viper

μμμ πιθανοτατα να ειναι οι ταινιες?

Τα του 2014...

Δημοσ.

Madoka 3: rebellion

Με το που πατάω το play αναρωτήθηκα για το ποιο ειναι πιο fucked up, αυτη ή η σειρά;

Τελικά ήταν αυτό.

Επίσης, αν δεν ειχε τα Loli, θα ήταν το επόμενο ορόσημο στα anime μετά το evangelion...

Δείτε το με δικιά σας ευθύνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...