Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Witchcraft Works 

Είναι μια σειρά που ξεκίνησε τον Γενάρη και τελείωσε τον Μάρτιο με 12 επεισόδια.Είναι ένα anime εναλλαγής ρόλων με έντονα στοιχεία φαντασίας ,ικανοποιητικά visuals ,έντονη δράση και κωμικά ξεσπάσματα...την πέτυχα κατα λάθος και με κράτησε από το πρώτο επεισόδιο.

• Like 1
Δημοσ.

για πείτε κανένα καλό anime για μαραθώνιο

θα είμαι κρεβατομένος για μια εβδομάδα +++ χωρίς να μπορώ να κάτσω σε pc κλπ ούτε τίποτα και θέλω να έχω να βλέπω

απ τα αγαπημένα μου ηταν full metal alchemist , deadmans wonderland , shingeki no kyojin, one piece..

έχω δει πολλά αλλα τώρα δεν μου έρχονται στο μυαλό

θέλω να ειναι στο στυλ αυτών που ανέφερα και να έχουν δυνατές σκηνές αλλα και wtf moments

τσεκαρε αυτο https://www.youtube.com/watch?v=F6zRqjxkRBY

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

By the way, είδε κανείς το πρόσφατο CGI Captain Harlock;

Μου άρεσε γενικά (ειδικά το "redesigned" Arcadia), αλλά το σενάριο ήταν ολίγον... περίεργο. :P

Επίσης, Harlock στην οθόνη -> Ή ο ίδιος ή κάτι θα κάνει την μπέρτα να ανεμίσει, just 'cause. :P

Δημοσ.

By the way, είδε κανείς το πρόσφατο CGI Captain Harlock;

Μου άρεσε γενικά (ειδικά το "redesigned" Arcadia), αλλά το σενάριο ήταν ολίγον... περίεργο. :P

Επίσης, Harlock στην οθόνη -> Ή ο ίδιος ή κάτι θα κάνει την μπέρτα να ανεμίσει, just 'cause. :P

Ποιο release έχεις;

Δημοσ.

πείτε εσείς , θα τα βάλω όλα στο pc και απο Σαββατο - Κυριακή που θα επιστρέψω σπίτι θα έχω να βλέπω
ε ρε θα πέσουν κάτι μαραθώνιοι xD!!!

Δημοσ.

ωπα αυτο φαινεται πολυ καλο οχι μαλακιες.  

το κομματακι που ακουγεται στο βιντεο που μπορουμε να το βρουμε;  :-D

Αν και φανταζομαι θα το εχεις ηδη βρει, αλλα και για οποιον αλλο θελει να μαθει Kamelot,το τραγουδι Karma

• Like 1
Δημοσ.

αν εννοεις shonen με πολλα επς τοτε Inuyasha , fairy tail & Bleach (δεν ειμαι σιγουρος αν το Rurouni Kenshin ειναι καθαρα στην κατηγορια shonen)

• Like 1
Δημοσ.

και κατι ακομα ελληνικη μεταφραση?

τα εβλεπα στα ρωσικα αλλα ζοριζομαι λιγο με την γλωσσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...