revolver1990 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Witchcraft Works Είναι μια σειρά που ξεκίνησε τον Γενάρη και τελείωσε τον Μάρτιο με 12 επεισόδια.Είναι ένα anime εναλλαγής ρόλων με έντονα στοιχεία φαντασίας ,ικανοποιητικά visuals ,έντονη δράση και κωμικά ξεσπάσματα...την πέτυχα κατα λάθος και με κράτησε από το πρώτο επεισόδιο. 1
omghi2u Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 για πείτε κανένα καλό anime για μαραθώνιο θα είμαι κρεβατομένος για μια εβδομάδα +++ χωρίς να μπορώ να κάτσω σε pc κλπ ούτε τίποτα και θέλω να έχω να βλέπω απ τα αγαπημένα μου ηταν full metal alchemist , deadmans wonderland , shingeki no kyojin, one piece.. έχω δει πολλά αλλα τώρα δεν μου έρχονται στο μυαλό θέλω να ειναι στο στυλ αυτών που ανέφερα και να έχουν δυνατές σκηνές αλλα και wtf moments τσεκαρε αυτο https://www.youtube.com/watch?v=F6zRqjxkRBY 2
evabb Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 τσεκαρε αυτο https://www.youtube.com/watch?v=F6zRqjxkRBY ωπα αυτο φαινεται πολυ καλο οχι μαλακιες. το κομματακι που ακουγεται στο βιντεο που μπορουμε να το βρουμε;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 By the way, είδε κανείς το πρόσφατο CGI Captain Harlock; Μου άρεσε γενικά (ειδικά το "redesigned" Arcadia), αλλά το σενάριο ήταν ολίγον... περίεργο. Επίσης, Harlock στην οθόνη -> Ή ο ίδιος ή κάτι θα κάνει την μπέρτα να ανεμίσει, just 'cause.
viper2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 By the way, είδε κανείς το πρόσφατο CGI Captain Harlock; Μου άρεσε γενικά (ειδικά το "redesigned" Arcadia), αλλά το σενάριο ήταν ολίγον... περίεργο. Επίσης, Harlock στην οθόνη -> Ή ο ίδιος ή κάτι θα κάνει την μπέρτα να ανεμίσει, just 'cause. Ποιο release έχεις;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ποιο release έχεις; Αν δεν κάνω λάθος, από Seiakusetsu. Kάτι τέτοια τα σβήνω αφού τα δω... 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 πείτε εσείς , θα τα βάλω όλα στο pc και απο Σαββατο - Κυριακή που θα επιστρέψω σπίτι θα έχω να βλέπωε ρε θα πέσουν κάτι μαραθώνιοι xD!!!
iniohos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 ωπα αυτο φαινεται πολυ καλο οχι μαλακιες. το κομματακι που ακουγεται στο βιντεο που μπορουμε να το βρουμε; Αν και φανταζομαι θα το εχεις ηδη βρει, αλλα και για οποιον αλλο θελει να μαθει Kamelot,το τραγουδι Karma 1
pesis Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 παιδια κανενα σαν το NARUTO και ΟΝΕ PIECE υπαρχει παρομοιο?
silmarien Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 παιδια κανενα σαν το NARUTO και ΟΝΕ PIECE υπαρχει παρομοιο? Bleach, Fairy tail 1
omghi2u Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 αν εννοεις shonen με πολλα επς τοτε Inuyasha , fairy tail & Bleach (δεν ειμαι σιγουρος αν το Rurouni Kenshin ειναι καθαρα στην κατηγορια shonen) 1
pesis Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 και κατι ακομα ελληνικη μεταφραση? τα εβλεπα στα ρωσικα αλλα ζοριζομαι λιγο με την γλωσσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα