Toufas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 The Melancholy of Haruhi Suzumiya The Melancholy of Haruhi Suzumiya The Melancholy of Haruhi Suzumiya The Melancholy of Haruhi Suzumiya The Melancholy of Haruhi Suzumiya The Melancholy of Haruhi Suzumiya απλα ΤΡΟΜΕΡΟ, με αποθουσε το schoolgirl θεμα της σειρας....αλλα δεν εχει καμια σχεση και ο kaiji ειναι πολυ καλος 19 επεισοδια μεχρι τωρα, αλλα 5 για το τελος. Shigurui για πολυ ρεαλιστικο anime με βια και θα αρχισω το Wangan Midnight σε λιγο και να δω τα υπολοιπα gundam 00 που εχουνε βγει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Persona Trinity Soul...προοπτικές να είναι μέσα στα καλύτερα anime του 2008
antreas18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Vampire hunter d:bloodlust απλα θεικο!!!δεν ειναι επεισοδια...ενα ειναι και ελπιζω καποια στιγμη να βγει και συνεχεια..σε οποιον αρεσουν βαμπιρ,βρυκολακες,λυκανθρωποι κλπ κλπ το προτεινω ανεπιφυλακτα!
Toufas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 thresh αν δεν ειναι καλο θα σου κανω ζημια ομως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Vampire hunter d:bloodlust απλα θεικο!!!δεν ειναι επεισοδια...ενα ειναι και ελπιζω καποια στιγμη να βγει και συνεχεια..σε οποιον αρεσουν βαμπιρ,βρυκολακες,λυκανθρωποι κλπ κλπ το προτεινω ανεπιφυλακτα! αμφιβάλω αν θα βγει συνέχεια...είναι παλιό...αν ήταν θα είχε βγει κάτι thresh αν δεν ειναι καλο θα σου κανω ζημια ομως. δεν νομίζω να μην σου αρέσει
*nenya* Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 1) Saber Rider 2) Voltron 3) Jumaru 4) Area 88 5) Sailor Moon και άλλα πολλά!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 κάνα πιο πρόσφατο? (και που να ΜΗΝ το έδειχνει η ελληνική τηλεόραση)
*nenya* Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 κάνα πιο πρόσφατο? (και που να ΜΗΝ το έδειχνει η ελληνική τηλεόραση) Ναι ξέρω...μ'έπιασε η νοσταλγία μου για τα παιδικά μ χρόνια! Είναι όμως κάποιο καινούργιο που βρήκα αρκετά ενδιαφέρον και ως σενάριο... "Full metal alchemist" λέγεται και την υπόθεση μπορείται να διαβάσετε στο http://www.fullmetal-alchemist.com/synopsis.php?fma_agreement=yes Α! Και υπάρχει και σε παιχνίδι!
kegre Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Dragon Ball, Dragon Ball Z και Dragon Ball GT Και μια που δεν ξεχνιεται SAINT SEIYA. Υπαρχει απο το 1986 και βγαινουν σε λιγες ημερες καινουργια επισοδια.... 22 χρονια σειρα... δε παιζεται
kegre Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Και ξεχασα το καλυτερο anime με θεμα το ποδοσφαιρο.... CAPTAIN TSUBASA!!!!
kotsalo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Καλά κλασικά το dragonball ναι.Εγώ τώρα βλέπω το Claymore,έχω δει τα πρώτα 4 από τα 26 επεισόδια,ωραίο είναι,όχι κάτι τρομερό αλλά δεν νιώθω ότι χάνω και την ώρα μου.Λογικά επειδή είναι αρχή το βλέπω έτσι,δεν ξέρω,αν το έχει δει κανείς να πει καμια γνώμη.Επίσης death note είναι τρομερό anime,το hellsing πολύ καλό,αναλόγως τι anime προτιμάει ο καθένας
the_end Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 το claymore είναι θεϊκό (μέχρι το 21-22 επεισόδιο).
kotsalo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Ωραία,σίγουρα θα το δω με άλλη όρεξη τώρα,ίσως ήμουν και υπερβολικός στην προηγούμενη κρίση μου,χαχα.Thanks the_end
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 το Claymore manga λέει...το anime στα 1-2 last episodes έχει fillers...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα