Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το είδα το είδα! Το animation παρα πολύ καλό. Τρομερή διαφορά σε σχέση με την πρώτη σειρά. Και τώρα περιμένω ήδη το καινούργιο soundtrack.

Δημοσ.

ur bones are cookies. μπουμ, πιθανοτατα να μην το θυμαμαι αν εχει γινει κατι τετοιο. μερικα κουμπατσαπτερς απλα τα περνας απο συνηθεια τσακ τσακ

Δημοσ.

Το jojo ειναι καλο

Το blade and soul ειναι ncsoft με οτι αυτό συνεπάγεται

Το selector ειναι κάπως περίεργο. Λένε οτι θα γίνει το Elfen laid 2. Δεν ξέρω για να σας πω.

Τουτεστιν

Σχεδόν τπτ και αυτη την περίοδο...

Δημοσ.

Αυτος ο τυπακος ειναι καλος! Το προβλημα ειναι οτι περιοριζονται οι επιλογες του σε οτι κυκλοφορει στο Αμερικα. Οπως και να εχει ομως ο τυπακος εχει χαρισμα και μιλαει πολυ σωστα. 

Δημοσ.

πολυ ωραιο βιντεο. μου εδωσε παρα πολλες ιδεες και χαιρομαι που δεν ανεφερε τα super γνωστα. καποια απ αυτα που ανεφερε ειτε τα εχω δει ειτε ειναι στην λιστα με τα προσεχως αλλα τα περισσοτερα δεν τα ηξερα καν. εχουμε πολυ δουλεια. :-D

Δημοσ.

Αυτος ο τυπακος ειναι καλος! Το προβλημα ειναι οτι περιοριζονται οι επιλογες του σε οτι κυκλοφορει στο Αμερικα. Οπως και να εχει ομως ο τυπακος εχει χαρισμα και μιλαει πολυ σωστα. 

Συμφωνω με λιγα απο αυτα που ειπε και διαφωνω με τις περισσοτερες επιλογες του αλλα i have to give it to him για τον satoshi.

http://en.wikipedia.org/wiki/Satoshi_Kon#Works

Δημοσ.

μα η καθε λιστα προτιμησεις του δημιουργου της δεν ειναι ? :P το σκουπιδι το δικο μου ο θησαυρος καποιου αλλου κτλ ;)

Δημοσ.

για πείτε κανένα καλό anime για μαραθώνιο
θα είμαι κρεβατομένος για μια εβδομάδα +++ χωρίς να μπορώ να κάτσω σε pc κλπ ούτε τίποτα και θέλω να έχω να βλέπω

απ τα αγαπημένα μου ηταν full metal alchemist , deadmans wonderland , shingeki no kyojin, one piece..
έχω δει πολλά αλλα τώρα δεν μου έρχονται στο μυαλό

θέλω να ειναι στο στυλ αυτών που ανέφερα και να έχουν δυνατές σκηνές αλλα και wtf moments

Δημοσ.

Τέλιωσα και το ippo. Αναμενόμενα γαμάτο. 

Λυπάμαι πολύ που έχω γίνει τόσο δύσκολος με τα anime. Ξεπερνάω πολύ δύσκολα το 3ο - 4ο επεισόδιο και δεν μπορώ να παρακολουθήσω τίποτα. Oταν έχεις δει όλα τα υπεργαμάτα πως να δεις το κάθε τυχαίο..

Ακόμα και amime που θεωρούνται κορυφή όπως το attack on titan κάπου στο 10 έχασα το ενδιαφέρον τελείως , ενώ το code geass δεν μπόρεσα να ξεπεράσω το 3ο παρόλο που προσπάθησα να το δω δυο φορές. 

Ζηλεύω τον αδερφό μου που καταφέρνει και βλέπει Naruto. Θα προτιμούσα να βγάλω τα μάτια μου. 

takamura_vs_drago_by_el_andyjack-d2538md

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...