evabb Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 τελεια, μην μου κανετε σποιλερ γιατι θα το δω το βραδυ μαλλον. δεν προλαβαινω τωρα
evabb Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Το είδα το είδα! Το animation παρα πολύ καλό. Τρομερή διαφορά σε σχέση με την πρώτη σειρά. Και τώρα περιμένω ήδη το καινούργιο soundtrack.
Toxo <3 lover Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 αααααα δεν ξερω μεχρι που εχεις διαβασει. Προφανώς δεν έχει διαβάσει... 1
omghi2u Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 ur bones are cookies. μπουμ, πιθανοτατα να μην το θυμαμαι αν εχει γινει κατι τετοιο. μερικα κουμπατσαπτερς απλα τα περνας απο συνηθεια τσακ τσακ
viper2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Το jojo ειναι καλο Το blade and soul ειναι ncsoft με οτι αυτό συνεπάγεται Το selector ειναι κάπως περίεργο. Λένε οτι θα γίνει το Elfen laid 2. Δεν ξέρω για να σας πω. Τουτεστιν Σχεδόν τπτ και αυτη την περίοδο...
ikaruga24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Αυτος ο τυπακος ειναι καλος! Το προβλημα ειναι οτι περιοριζονται οι επιλογες του σε οτι κυκλοφορει στο Αμερικα. Οπως και να εχει ομως ο τυπακος εχει χαρισμα και μιλαει πολυ σωστα.
evabb Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 πολυ ωραιο βιντεο. μου εδωσε παρα πολλες ιδεες και χαιρομαι που δεν ανεφερε τα super γνωστα. καποια απ αυτα που ανεφερε ειτε τα εχω δει ειτε ειναι στην λιστα με τα προσεχως αλλα τα περισσοτερα δεν τα ηξερα καν. εχουμε πολυ δουλεια.
viper2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Αυτος ο τυπακος ειναι καλος! Το προβλημα ειναι οτι περιοριζονται οι επιλογες του σε οτι κυκλοφορει στο Αμερικα. Οπως και να εχει ομως ο τυπακος εχει χαρισμα και μιλαει πολυ σωστα. Συμφωνω με λιγα απο αυτα που ειπε και διαφωνω με τις περισσοτερες επιλογες του αλλα i have to give it to him για τον satoshi. http://en.wikipedia.org/wiki/Satoshi_Kon#Works
evabb Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 καλα δεν υπαρχει απολυτη λιστα, αυτες ειναι δικες του προτιμησεις κυριως.
omghi2u Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 μα η καθε λιστα προτιμησεις του δημιουργου της δεν ειναι ? το σκουπιδι το δικο μου ο θησαυρος καποιου αλλου κτλ
nicoc89 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 για πείτε κανένα καλό anime για μαραθώνιοθα είμαι κρεβατομένος για μια εβδομάδα +++ χωρίς να μπορώ να κάτσω σε pc κλπ ούτε τίποτα και θέλω να έχω να βλέπωαπ τα αγαπημένα μου ηταν full metal alchemist , deadmans wonderland , shingeki no kyojin, one piece..έχω δει πολλά αλλα τώρα δεν μου έρχονται στο μυαλόθέλω να ειναι στο στυλ αυτών που ανέφερα και να έχουν δυνατές σκηνές αλλα και wtf moments
evabb Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 code geass αν και θα το τελειωσεις σε 2 μερες υγ ειναι δυο σεζον και πρεπει να δεις και τις δύο 1
alex_000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Τέλιωσα και το ippo. Αναμενόμενα γαμάτο. Λυπάμαι πολύ που έχω γίνει τόσο δύσκολος με τα anime. Ξεπερνάω πολύ δύσκολα το 3ο - 4ο επεισόδιο και δεν μπορώ να παρακολουθήσω τίποτα. Oταν έχεις δει όλα τα υπεργαμάτα πως να δεις το κάθε τυχαίο.. Ακόμα και amime που θεωρούνται κορυφή όπως το attack on titan κάπου στο 10 έχασα το ενδιαφέρον τελείως , ενώ το code geass δεν μπόρεσα να ξεπεράσω το 3ο παρόλο που προσπάθησα να το δω δυο φορές. Ζηλεύω τον αδερφό μου που καταφέρνει και βλέπει Naruto. Θα προτιμούσα να βγάλω τα μάτια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα