viper2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 πως σου φάνηκε? λέω να το ξεκινήσω σήμερα. επίσης κάπου πήρε το μάτι μου κάτι ότι είναι prequel? ξέρεις τίποτα? Για new comedy ήταν μια χαρά. 1
nickarmy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 A “new edited version” of Season 1 will be broadcast on Noitamina in July! Psycho-Pass 2 will begin in October! And this winter, Psycho-Pass the Movie will have a countrywide roadshow release!
viper2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 A “new edited version” of Season 1 will be broadcast on Noitamina in July! Psycho-Pass 2 will begin in October! And this winter, Psycho-Pass the Movie will have a countrywide roadshow release! Δεν ξερω καν τι θα δειξει μετα απο αυτα που μας εδειξε... #ωραια
viper2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Denpa teki na kanojo http://myanimelist.net/anime/5177/Denpa_teki_na_Kanojo Το δευτερο μέρος απλώς ξέφυγε...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Και με το σημερινό Naruto Είχαμε δει κάτι spoilers που βγάζει ένας και έλεγε ότι ο Sasuke είναι η μετενσάρκωση του άλλου γιου (σώωωωπα) και πως η μάνα του SOT6P είχε το Byakugan (άσπρα μάτια, αλλά δεν το είχε πει στο προηγούμενο, οπότε δεν ήταν σίγουρο), αλλά λόγω Πρωταπριλιάς χθες, υπήρχαν υποψίες για μούφα. Τελικά ισχύουν (η μάνα είχε και το Byakugan και το Sharingan σε 3ο μάτι στο κούτελο) και μιας και ο SOT6P δίνει την δύναμη του και στους 2, θα δούμε άλλο ένα (Dragonball) power level. Next Chapter, Gai-sensei again! Edit: Bleach Άντε αφήστε τα χαμόγελα και τελειώστε την μάχη. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2014 από GhostRiderLSOV
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Τι έγινε, χάθηκε ο/η (ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί απαντάει και στα 2; ) Evabb να γράψει σήμερα;
evabb Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Τι έγινε ανησυχισες; :-P :-P :-P Naruto Και νομιζα ότι εκεί που ειδα (πριν κάτι κεφάλαια) κουραμα με σουσανο, ότι τα είχα δει όλα. Δεν αντέχω να περιμένω μία εβδομάδα ακόμη για την συνέχεια. Αν και νιώθω ότι έκανε άλμα στην ιστορία. Πώς βρέθηκε ξαφνικά ο σασουκε να μιλαει με τον sage of the six paths? Πάντως προβλέπεται να είναι γαματη η τελική μάχη με τον μανταρα. Ο Guy μάλλον θα πάει στα θυμαρακια στα επόμενα κεφάλαια αν και είναι ο μοναδικός που έχει ρίξει ξύλο στον μανταρα. Καλά το Bleach δεν μπαίνω καν στον κόπο να το σχολιάσω. Άμα δεν δω ichigo να παν να γαμηθουν
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Τι έγινε ανησυχισες; :-P :-P :-P Naruto Και νομιζα ότι εκεί που ειδα (πριν κάτι κεφάλαια) κουραμα με σουσανο, ότι τα είχα δει όλα. Δεν αντέχω να περιμένω μία εβδομάδα ακόμη για την συνέχεια. Αν και νιώθω ότι έκανε άλμα στην ιστορία. Πώς βρέθηκε ξαφνικά ο σασουκε να μιλαει με τον sage of the six paths? Πάντως προβλέπεται να είναι γαματη η τελική μάχη με τον μανταρα. Ο Guy μάλλον θα πάει στα θυμαρακια στα επόμενα κεφάλαια αν και είναι ο μοναδικός που έχει ρίξει ξύλο στον μανταρα. Καλά το Bleach δεν μπαίνω καν στον κόπο να το σχολιάσω. Άμα δεν δω ichigo να παν να γαμηθουν Λέω πάει, τον/την (τελικά τι είσαι; ) χάσαμε. :P Naruto Αφού ήταν στάνταρ ότι θα ήταν η άλλη "μετενσάρκωση" (ευτυχώς που είναι μόνο chakra και όχι πνεύμα 100%) ο Sasuke. Αναρωτιέμαι ποια ήταν η δική του απάντηση γιατί "friends that I want to protect" =/= Sasuke. Gai-sensei θα μας αποχαιρετήσει σίγουρα, αλλά θα σκίσει κώλους πιστεύω. Εγώ πάλι γουστάρω όσο δεν βλέπω τον Ichigo και τα asspulls που γίνονται για να νικήσει.
evabb Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Λέω πάει, τον/την (τελικά τι είσαι; ) χάσαμε. :P Naruto Αφού ήταν στάνταρ ότι θα ήταν η άλλη "μετενσάρκωση" (ευτυχώς που είναι μόνο chakra και όχι πνεύμα 100%) ο Sasuke. Αναρωτιέμαι ποια ήταν η δική του απάντηση γιατί "friends that I want to protect" =/= Sasuke. Gai-sensei θα μας αποχαιρετήσει σίγουρα, αλλά θα σκίσει κώλους πιστεύω. Εγώ πάλι γουστάρω όσο δεν βλέπω τον Ichigo και τα asspulls που γίνονται για να νικήσει. γυναικα ειμαι naruto η φαση με τον sasuke ειναι πολυ περιεργη, αφου οταν το ειδα αρχισα να κοιταω προηγουμενα κεφαλαια μπας και εχω ξεχασει τπτ αλλα τελικα τον ειχαμε αφησει στο χωμα με τον καμπουτο απο πανω του σωστα; (ακουγεται καπως αυτο) . γενικως we need moar info γιατι ο sasuke ηταν παντα χαρακτηρας κλειδι στην ολη ιστορια και στην ουσια γι αυτον εχουν γινει όλα αν το το καλοσκεφτεις. οποτε πρεπει να δωσει βαθος στην αποφαση του αυτη την στιγμη. εχω μια εντυπωση οτι τον επιασαν τεμπελιες τον mangaka. δεν γινεται να μας ξεπεταξει κατι τετοιο σε 2 καρε. bleach δηλαδη τωρα ειλικρινα δεν θες να δεις το καινουργιο μπανκαι σε δραση; ειναι τοσο badass
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 γυναικα ειμαι naruto η φαση με τον sasuke ειναι πολυ περιεργη, αφου οταν το ειδα αρχισα να κοιταω προηγουμενα κεφαλαια μπας και εχω ξεχασει τπτ αλλα τελικα τον ειχαμε αφησει στο χωμα με τον καμπουτο απο πανω του σωστα; (ακουγεται καπως αυτο) . γενικως we need moar info γιατι ο sasuke ηταν παντα χαρακτηρας κλειδι στην ολη ιστορια και στην ουσια γι αυτον εχουν γινει όλα αν το το καλοσκεφτεις. οποτε πρεπει να δωσει βαθος στην αποφαση του αυτη την στιγμη. εχω μια εντυπωση οτι τον επιασαν τεμπελιες τον mangaka. δεν γινεται να μας ξεπεταξει κατι τετοιο σε 2 καρε. bleach δηλαδη τωρα ειλικρινα δεν θες να δεις το καινουργιο μπανκαι σε δραση; ειναι τοσο badass Ναι, το πρόσεξα από το άλλο τόπικ με τις σοκολάτες μετά. Bleach -> Μπα... Να τελειώσει κάποτε θέλω. Καλύτερα να δω Bankai του Kenpachi.
evabb Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ναι, το πρόσεξα από το άλλο τόπικ με τις σοκολάτες μετά. Bleach -> Μπα... Να τελειώσει κάποτε θέλω. Καλύτερα να δω Bankai του Kenpachi. αυτο νομιζω θα το δουμε αρκετα συντομα .
ikaruga24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 γυναικα ειμαι naruto η φαση με τον sasuke ειναι πολυ περιεργη, αφου οταν το ειδα αρχισα να κοιταω προηγουμενα κεφαλαια μπας και εχω ξεχασει τπτ αλλα τελικα τον ειχαμε αφησει στο χωμα με τον καμπουτο απο πανω του σωστα; (ακουγεται καπως αυτο) . γενικως we need moar info γιατι ο sasuke ηταν παντα χαρακτηρας κλειδι στην ολη ιστορια και στην ουσια γι αυτον εχουν γινει όλα αν το το καλοσκεφτεις. οποτε πρεπει να δωσει βαθος στην αποφαση του αυτη την στιγμη. εχω μια εντυπωση οτι τον επιασαν τεμπελιες τον mangaka. δεν γινεται να μας ξεπεταξει κατι τετοιο σε 2 καρε. Ειναι απλουστατο βασικα. Απλα μιας και ο naruto αλλα και ο sasuke βρεθηκαν την ιδια στιγμη στο χειλος του θανατου και αφου και οι δυο ετοιμαζονται για την επιστροφη τους ειναι λογικο να θεωρησουμε οτι ο Sage απλα μιλαει και στους δυο μεσα στο ονειρο τους. Δεν βρεθηκαν naruto/sasuke στον ιδιο χωρο. Απλα και οι δυο τωρα θα ξυπνησουν με νεες δυναμεις, ποιος ξερει τι. Μπορουμε ομως να θεωρησουμε οτι οι απαντησεις και των δυο αρεσαν στον Sot6p. Απλα καλο ειναι να μαθουμε τι απαντησε και ο Sasuke. Κατα τα αλλα το naruto μου αρεσε περισσοτερο οταν ηταν περισσοτερο τακτικη/teamwork/planning/ παρα power levels. Μεχρι και τη μαχη του Danzo με τον Sasuke ηταν καλα. Μετα αρχισαμε να ξεφευγουμε. Ο Pain μια χαρα ηταν σαν ultimate badass με αδυναμιες και κατα την ταπεινη μου αποψη θα επρεπε να ειχε παραμεινει σαν ο απολυτος master ninja της εποχης αυτης.
evabb Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 γυναικα ειμαι naruto η φαση με τον sasuke ειναι πολυ περιεργη, αφου οταν το ειδα αρχισα να κοιταω προηγουμενα κεφαλαια μπας και εχω ξεχασει τπτ αλλα τελικα τον ειχαμε αφησει στο χωμα με τον καμπουτο απο πανω του σωστα; (ακουγεται καπως αυτο) . γενικως we need moar info γιατι ο sasuke ηταν παντα χαρακτηρας κλειδι στην ολη ιστορια και στην ουσια γι αυτον εχουν γινει όλα αν το το καλοσκεφτεις. οποτε πρεπει να δωσει βαθος στην αποφαση του αυτη την στιγμη. εχω μια εντυπωση οτι τον επιασαν τεμπελιες τον mangaka. δεν γινεται να μας ξεπεταξει κατι τετοιο σε 2 καρε. Ειναι απλουστατο βασικα. Απλα μιας και ο naruto αλλα και ο sasuke βρεθηκαν την ιδια στιγμη στο χειλος του θανατου και αφου και οι δυο ετοιμαζονται για την επιστροφη τους ειναι λογικο να θεωρησουμε οτι ο Sage απλα μιλαει και στους δυο μεσα στο ονειρο τους. Δεν βρεθηκαν naruto/sasuke στον ιδιο χωρο. Απλα και οι δυο τωρα θα ξυπνησουν με νεες δυναμεις, ποιος ξερει τι. Μπορουμε ομως να θεωρησουμε οτι οι απαντησεις και των δυο αρεσαν στον Sot6p. Απλα καλο ειναι να μαθουμε τι απαντησε και ο Sasuke. Κατα τα αλλα το naruto μου αρεσε περισσοτερο οταν ηταν περισσοτερο τακτικη/teamwork/planning/ παρα power levels. Μεχρι και τη μαχη του Danzo με τον Sasuke ηταν καλα. Μετα αρχισαμε να ξεφευγουμε. Ο Pain μια χαρα ηταν σαν ultimate badass με αδυναμιες και κατα την ταπεινη μου αποψη θα επρεπε να ειχε παραμεινει σαν ο απολυτος master ninja της εποχης αυτης. ναι αυτο το καταλαβα οτι δεν βρισκονται στον ιδιο χωρο ο sasuke και ο naruto, απλα η συζητηση του sage με τον sasuke λειπει εντελως κι αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα.
omghi2u Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 δεν νομιζω οτι θα δουμε ποτε το bankai t kenpachi. δεν ειναι καν δικο του το ξιφος. ουτε shikai δεν εχει .. (καλα οτι δεν ξερει το ονομα του σπαθιου και δεν εχει καμια επαφη μαζι του το γνωριζουμε ολοι ετσι?)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 άμα κάνει bankai θα καταστραφεί το σύμπαν... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα