vag10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 το kingdom είναι πολύ καλό, όσοι δεν το έχετε διαβάσει και σας αρέσουν οι μάχες σας το προτείνω Υ.γ. από που προτιμάτε να διαβάζετε manga?
viper2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 εγω διαβαζα περι δικαιωματων για το περιοδικο στο οποιο δημοσιευοταν το DGM. ποιον εχει κλεψει δλδ; Η ιστορία στην πιάτσα ( πολυ πριν μπει σε hiatus) ειναι οτι οι περισσότεροι χαρακτήρες ειναι κλεμμένος απο άλλους artists. Either way, πως γινεται να να μην δουλεύει στο dgrayman επειδη ειναι άρρωστη αλλα να ειναι αρκετα υγιείς για δουλεύει σε αλλα projects; το kingdom είναι πολύ καλό, όσοι δεν το έχετε διαβάσει και σας αρέσουν οι μάχες σας το προτείνω Υ.γ. από που προτιμάτε να διαβάζετε manga? Batoto Για το απλό λόγο οτι δεν κλέβει την δουλειά άλλων by βάζοντας το λογότυπο του στην δουλειά άλλων. Πχ mangareader
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Κάτι λέγαμε για όπλα πριν κάτι μέρες. 1
evabb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 πωωωω τι λες τωρα. σκετη καβλα. το θελω! btw χθες ενας (φλωρος οσο δεν παει αλλο) συναδελφος ειδε την μινιατουρα και νομιζε οτι θα σκοτωσω κανεναν. προσπαθησα να του εξηγησω οτι ειναι πολυ πρακτικο για να ανοιγεις γραμματα αλλα νομιζω με εχει παρει ηδη για ψυχοπαθη. καλα που δεν ξερει οτι εχω σπαθια σπιτι μου. Η ιστορία στην πιάτσα ( πολυ πριν μπει σε hiatus) ειναι οτι οι περισσότεροι χαρακτήρες ειναι κλεμμένος απο άλλους artists.Either way, πως γινεται να να μην δουλεύει στο dgrayman επειδη ειναι άρρωστη αλλα να ειναι αρκετα υγιείς για δουλεύει σε αλλα projects; μαλιστα δλδ το πραμα βρωμαει απο παντου. καταλαβα δλδ δεν θα δουμε ποτε την συνεχεια.
viper2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 μαλιστα δλδ το πραμα βρωμαει απο παντου. καταλαβα δλδ δεν θα δουμε ποτε την συνεχεια. Το μόνο σίγουρο.
Haris San Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ποιο anime εχετε να προτεινετε με καλο ξυλο και χαρακτηρες? (στην φαση που ειμαι δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ το story) Εχω δει: Bleach, One piece, Naruto, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Death Note, Attack On Titan, Hellsing. (προφανως και DB Z,GT)
xavier Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ποιο anime εχετε να προτεινετε με καλο ξυλο και χαρακτηρες? (στην φαση που ειμαι δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ το story) Εχω δει: Bleach, One piece, Naruto, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Death Note, Attack On Titan, Hellsing. (προφανως και DB Z,GT) claymore , kenichi the mightiest disciple, hajime no ippo και αν και δεν το εχω δει, νομιζω οτι το yu yu hakusho μοιαζει περισσοτερο με το db απο οποιαδηποτε αλλη σειρα
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ποιο anime εχετε να προτεινετε με καλο ξυλο και χαρακτηρες? (στην φαση που ειμαι δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ το story) Εχω δει: Bleach, One piece, Naruto, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Death Note, Attack On Titan, Hellsing. (προφανως και DB Z,GT) Guyver the bioboosted armor, Karas, Fate Zero, Basilisk. 1
arianos16 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Παει και το klk. Και τώρα; πως σου φάνηκε? λέω να το ξεκινήσω σήμερα. επίσης κάπου πήρε το μάτι μου κάτι ότι είναι prequel? ξέρεις τίποτα?
xavier Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 οντως και το basilisk πολυ καλο, προσθεσε και το ninja scrolls, γιατι οχι και το afro samurai
omghi2u Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ποιο anime εχετε να προτεινετε με καλο ξυλο και χαρακτηρες? (στην φαση που ειμαι δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ το story) Εχω δει: Bleach, One piece, Naruto, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Death Note, Attack On Titan, Hellsing. (προφανως και DB Z,GT) οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω δες kenichi & claymore (must imo αν και τα τελευταια 2.5 επεισοδια ειναι filler) επισης τσεκαρε http://myanimelist.net/anime/1606/Kekkaishi http://myanimelist.net/anime/1482/D.Gray-man & http://myanimelist.net/anime/174/Tenjou_Tenge http://myanimelist.net/anime/205/Samurai_Champloo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα