Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μακάρι να το συνεχίσουν από εκεί!

btw evabb τι έχεις να πεις για το φιναλε του Tokyo Ravens? σαν πολύ γρήγορα να έγιναν όλα αλλά

bad ass motherfucker Kon! <3

κατσε ρε πιο φιναλε; 25 επισοδεια δεν θα εχει; βγηκε το σημερινο; εχω μεινει στις προηγουμενης εβδομαδας νομιζω.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ήταν φινάλε αυτό που είδα? γιατί μου φάνηκε έτσι? :huh:

http://en.wikipedia.org/wiki/Tokyo_Ravens#Anime

ηταν τελικα. εγω εκανα λαθος. καθισα και το ειδα τωρα. λιγο αποτομο δεν ηταν το τελος; δεν ενθουσιαστικα και ιδιαιτερα με την εξελιξη. παντως ειναι ongoing το manga/light novel. η ιδια μαλακια ακριβως με το blue exorcist που τελειωσαν το anime αρπα κολα και γαμησαν ολη την ιστορια. πφφφφ βλακες

Τελικά στο Naruto

ήταν σχεδόν σίγουρο ότι δεν ήταν real world, αλλά τελικά ούτε afterlife.

Κουλό ότι ο SOT6P μιλάει στον Naruto και τώρα μας λέει ότι είναι μετενσάρκωση του γιου του. Να μαντέεεεεεεψω ( :P) ότι το πνεύμα του άλλου είναι στον Sasuke; :P

Λέμε τώρα.

Loooong shot.

:P

Edit: Βγήκε και το Bleach, θα ποστάρω γνώμη σε λίγο.

Edit 2: Bleach Pattern continues

Ο (ενοχλητικός) κακός κάνει το κόλπο του, δεν πιάνει, στο επόμενο πρέπει ο Kenpachi να το τελειώσει.

αμα σου πω οτι σκεφτηκα το ιδιο περι sasuke

παντως ο δευτερος γιος ειχε κανονικα τα sharingan οποτε μου φαινεται αρκετα πιθανο η μετενσαρκωση του να ειναι ο sakuke κατι που νιωθω οτι θα περιπλεξει τα πραματα, αφου κατι κεφαλαια πιο πριν πεταξε ο sasuke οτι θελει κι αυτος να γινει hokage. ελεος ρε παιδια δλδ και μετα λενε για το ελληνικο δημοσιο που ολοι σφαζονται για μια καρεκλα  :P

οσο για το bleach

πολυ το πιλατευουν και με εχει κουρασει. αντε να εμφανιστει ο γκασμας ο Ιτσιγκο να τελειωνουμε

• Like 1
Δημοσ.

επειδη ειμαι ολιγον σαδιστρια, μπειτε στον κοπο να δειτε τους τιτλους τελους του 25ου επισοδειου attack on titan μεχρι το τελος. εχει ενα χιντ για την συνεχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρόλο που το attack on Titan μου ειναι αδιάφορο, είμαι περίεργος να μάθω τι παίζει με τον

ape

Και αν ειναι πράγματι αυτό που λένε τα παιδιά στο /α/...

Επεξ/σία από viper2005
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...