Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ δεν μου έδωσε τέτοια εντύπωση. Το τέλος δεν ήταν κακό. Είχε μια καλούτσικη μάχη και happy ending φυσικά. Γενικά σαν concept μου άρεσε και θα έβλεπα ευχάριστα και άλλα επεισόδια.

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελπιζω το τελος του πρωτου να με ανταμειψει για την υπομονη που κανω μετα την αλλαγη της ιστοριας, που εμενα προσωπικα με απογοητευσε αφανταστα. Αντε να παει στο καλο το ατελειωτο ρομαντζο, που με χαλαει τελικα οταν ολοκληρωνεται (ειχα μαθει στο παρατριχα love story τοσο καιρο), αντε να παει στο καλο και οι "οκ" μαχες μεχρι τωρα... Οσο για τον προβληματισμο του anime, νομιζω οτι χανεται στο βαθος, ενω θα μπορουσε να στον δωσει με αλλο τροπο.  Τεσσερα επεισοδια μου εμειναν, η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.

κι εγω ειχα απογοητευτει εκει που αλλαξε η ιστορια στην μεση. χαθηκε λιγο η ουσια μου φαινεται. προσωπικα μου αρεσε σαν συνολο.

Δημοσ.

κι εγω ειχα απογοητευτει εκει που αλλαξε η ιστορια στην μεση. χαθηκε λιγο η ουσια μου φαινεται. προσωπικα μου αρεσε σαν συνολο.

Η αλλαγη ηρθε πολυ αποτομα και αναιτια για μενα. Εγω ηλπιζα σε 10 επεισοδια να βλεπαμε 10 boss battles οχι twist στο σεναριο οτι να'ναι και δραμα στη ζωη μας μετα, μου φαινεται πολυ προχειρη δουλεια και τεμπελια αυτη η αλλαγη. Και κατι μου λεει οτι στο τελος epic battle δεν θα εχει. Επισης εκει κατω το χουν "αδερφος να μην ειναι κι οτι θελει ας ειναι?" Τι κουλο ρομαντζο παει να μας παιξει μετα ξαδερφια... Ιδωμεν, ειναι κριμα γιατι οσο ωραια ξεκινησε τοσο το κατεστρεψε στην πορεια.

Δημοσ.

Η αλλαγη ηρθε πολυ αποτομα και αναιτια για μενα. Εγω ηλπιζα σε 10 επεισοδια να βλεπαμε 10 boss battles οχι twist στο σεναριο οτι να'ναι και δραμα στη ζωη μας μετα, μου φαινεται πολυ προχειρη δουλεια και τεμπελια αυτη η αλλαγη. Και κατι μου λεει οτι στο τελος epic battle δεν θα εχει. Επισης εκει κατω το χουν "αδερφος να μην ειναι κι οτι θελει ας ειναι?" Τι κουλο ρομαντζο παει να μας παιξει μετα ξαδερφια... Ιδωμεν, ειναι κριμα γιατι οσο ωραια ξεκινησε τοσο το κατεστρεψε στην πορεια.

εχει μαχη στο τελος αλλα οχι ακριβως οπως την περιμενεις. 

Δημοσ.

Μολις είδα τα 25 επεισόδια του Attack on Titans.

Ξερει κανένας αν θα βγει και πότε 2η σεζον, γιατί μια αναζήτηση στο google και στο imdb, δεν έφεραν αποτελέσματα.

Δημοσ.

Μολις είδα τα 25 επεισόδια του Attack on Titans.

Ξερει κανένας αν θα βγει και πότε 2η σεζον, γιατί μια αναζήτηση στο google και στο imdb, δεν έφεραν αποτελέσματα.

εσυ και ολη η ανθρωποτητα εχει την ιδια απορια. διαβασε το μανγκα οσο περιμενουμε, ειναι αρκετα μπροστα.

• Like 2
Δημοσ.

Από τα πρώτα οχτώ επεισόδια του noragami που είχα δει δυο πράγματα μου έμειναν:

α) Ο yukine είναι μεταφορικά και κυριολεκτικά καρκίνος. (ψόφα yukine)

β) Η hiyori είναι υπερβολικά cliche.

Δημοσ.

Ολοκληρωσα λοιπον το sword art online. Μου αφησε μια πικρη γευση. Η αλλαγη στο story ηταν πολυ αποτομη και ανουσια και η συνεχεια χωρις ενδιαφερον. Το τελος εσωσε λιγο την κατασταση αφου μπηκε λιγο στην διαδικασια να μας προβληματισει για το virtual vs reality θεμα που δεν φαινοταν πουθενα. Με κουρασε το love story, με ενοχλησε το σεξουαλικο στοιχειο στο τελος (οπως και να το κανεις μιλαμε για ανηλικα παιδια στο anime) και γενικα απο super κατεληξε μετριο. Παρολαυτα θα περιμενω την δευτερη σεζον ελπιζοντας οτι θα στοχευσει περισσοτερο στο mmo στοιχειο (ειδικα η ιδεα στο τελος ειναι δυνατη με τρομερη δυνατοτητα αναπτυξης) κι οχι τοσο στο ρομαντζο. Επομενο στην λιστα ειναι το Log Horizon, γιατι εχω αναγκη απο ενα τετοιο story που δεν θα εχει κοριτσακια να μιξοκλαινε (ελπιζω δηλαδη).

Δημοσ.

Ολοκληρωσα λοιπον το sword art online. Μου αφησε μια πικρη γευση. Η αλλαγη στο story ηταν πολυ αποτομη και ανουσια και η συνεχεια χωρις ενδιαφερον. Το τελος εσωσε λιγο την κατασταση αφου μπηκε λιγο στην διαδικασια να μας προβληματισει για το virtual vs reality θεμα που δεν φαινοταν πουθενα. Με κουρασε το love story, με ενοχλησε το σεξουαλικο στοιχειο στο τελος (οπως και να το κανεις μιλαμε για ανηλικα παιδια στο anime) και γενικα απο super κατεληξε μετριο. Παρολαυτα θα περιμενω την δευτερη σεζον ελπιζοντας οτι θα στοχευσει περισσοτερο στο mmo στοιχειο (ειδικα η ιδεα στο τελος ειναι δυνατη με τρομερη δυνατοτητα αναπτυξης) κι οχι τοσο στο ρομαντζο. Επομενο στην λιστα ειναι το Log Horizon, γιατι εχω αναγκη απο ενα τετοιο story που δεν θα εχει κοριτσακια να μιξοκλαινε (ελπιζω δηλαδη).

15-16 χρονων; την σημερον εποχη; ανηλικα μονο στην ταυτοτητα. το τελος ηταν ωραιο. στην μεση οντως εκανε λιγο κοιλια αλλα παραυτα ηταν καλο.

θελω να παω εκει

http://en.rocketnews24.com/2014/03/25/we-check-out-patlabors-giant-robot-plus-cosplayers-and-anime-booze-galore-at-anime-japan/

• Moderators
Δημοσ.

Τελικά στο Naruto

ήταν σχεδόν σίγουρο ότι δεν ήταν real world, αλλά τελικά ούτε afterlife.

Κουλό ότι ο SOT6P μιλάει στον Naruto και τώρα μας λέει ότι είναι μετενσάρκωση του γιου του. Να μαντέεεεεεεψω ( :P) ότι το πνεύμα του άλλου είναι στον Sasuke; :P

Λέμε τώρα.

Loooong shot.

:P

Edit: Βγήκε και το Bleach, θα ποστάρω γνώμη σε λίγο.

Edit 2: Bleach Pattern continues

Ο (ενοχλητικός) κακός κάνει το κόλπο του, δεν πιάνει, στο επόμενο πρέπει ο Kenpachi να το τελειώσει.

Δημοσ.

Ξεκιναει το fairy tail !!!!!!!!!!!! 5 Απριλιου!! fuck yeah

(Για οποιον εχει διαβασει το manga)

αρα υποθετω το πιανουν κανονικα απο εκει που το αφησαν. δεν ειχα δει το τραιλερ. 

Δημοσ.

μακάρι να το συνεχίσουν από εκεί!

btw evabb τι έχεις να πεις για το φιναλε του Tokyo Ravens? σαν πολύ γρήγορα να έγιναν όλα αλλά

bad ass motherfucker Kon! <3

Δημοσ.

αρα υποθετω το πιανουν κανονικα απο εκει που το αφησαν. δεν ειχα δει το τραιλερ. 

Λογικα ναι. Στο trailer παντως δειχνουν αρκετες σκηνες για το τι επετε, εξου και το spoiler.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...