Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 το εχει πει ο mangaka οτι θα ειναι το τελευταιο arc? οταν θα τελειωσει θα κλαει ο μισος πλανητης με μαυρο δακρυ, καπως οταν τελειωσε το χαρι ποτερ. Δεν έχω το interview το ίδιο, αλλά σε fansite που τα τσεκάρουν συνέχεια, έτσι λένε. Και τόσο που παίρνει το Ninja War στέκει. Έχει μαζευτεί και όλο το cast, περιμένουμε τα τελευταία (μάλλον) power upgrades και έχουμε τον OP Madara. (αλλά έφαγε μερικές ωραίες) 1
evabb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Made in Asia 2014 Brussels αυτη ειναι η αιθουσα μονο με τα παιχνιδια και δεν φαινεται και ολοκληρη 2
evabb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Τα κατανα ειναι απο πλαστικό ή απο μέταλλο; αυτα προς πωληση ειναι ολα απο μεταλλο. ανοξειδωτο ατσαλι. των cosplayers ειναι οτι τους φωτισει ο θεος, 1
viper2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 αυτα προς πωληση ειναι ολα απο μεταλλο. ανοξειδωτο ατσαλι. των cosplayers ειναι οτι τους φωτισει ο θεος, Ξέρεις πιο ειναι το πρόβλημα; Δεν βλέπω price tag στις φωτό. Παίζει να μου πεις ενα εύρος τιμών; Domo
evabb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ξέρεις πιο ειναι το πρόβλημα; Δεν βλέπω price tag στις φωτό. Παίζει να μου πεις ενα εύρος τιμών; Domo απο 30 εως 50 ευρω σε γενικες γραμμες αλλα καποια μπορει να πανε παραπανω. παρε και μερικα ακομα 1
evabb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 και αυτα εδω ειναι τα δικα μου. το μπλε ειναι απο το blue exorcist και το μαυρο ειναι bankai (αυτο που ειχε οταν ξαναβρηκε τις δυναμεις του) το blue exorcist ειναι συνολικα 1 μετρο με λεπιδα 70 εκ και το μπανκαι ειναι 1,40 μετρα συνολικα με λεπιδα 1 μετρο. η θηκη του blue exorcist ειναι απο πλαστικο και η θηκη του μπανκαι ξυλινη. (το στηριγμα το αγορασα επιπλεον και ειναι ξυλινο). το blue exorcist κοστισε 30 ευρω και το μπανκαι 50 ευρω. το στηριγμα καποιοι το πουλανε κι αλλοι το δινουν τζαμπα, εμενα με γδαραν 20 ευρω. του cloud buster το σπαθι δεν ξερω αν προσεξες οτι κανει 250 ευρω. αλλα ενταξει ειναι εξαιρεση εντελως. μονο τα κιλα μεταλλο που ζυγιζει δικιολογουν την τιμη. 4
silmarien Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Respect για το Bankai. Το σκεφτόμουν να το σχολιάσω ότι δεν το είδα. Με κάνεις περήφανο!! 2
viper2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ξανάκοιταξα τις τιμές και έχω την νοσηρή υποψία οτι οι τιμες διαμορφώνονται φάση της δημοτικότητας του anime/game και οχι της ποσότητας του μετάλλου... Βλέπε cloud's sword XD 1
evabb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ίσως. Από την άλλη έχει πολύ λεπτομέρεια το βόδι του cloud. Ήμουν στο παρατριχα να αγοράσω το σπαθί του attack on titan αλλά κρατήθηκα. Γαμώ το μικρό μου σπίτι. (first world problems)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εγώ θα ήθελα το Dragonslayer, αλλά... 1) Πώς το φέρνεις Ελλάδα; 2) Πώς το σηκώνεις; 3) Εκτός από κρεβάτι, τι να το κάνεις;
evabb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Όλα αυτά τα σπαθιά είναι διακοσμητικά. Δεν κόβουν, βέβαια καρφώνουν όμως οπότε δεν είναι παιχνιδάκια. Από αεροδρόμιο δύσκολα περνάνε αλλά λογικά οδικώς γίνεται ή με μεταφορική με τραίνο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να τα κουβαλάς μέσα στο convention με τις ώρες και είναι πολύ κουραστικό. Ποιο είναι το dragonslayer?
viper2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εγώ θα ήθελα το Dragonslayer, αλλά... 1) Πώς το φέρνεις Ελλάδα; 2) Πώς το σηκώνεις; 3) Εκτός από κρεβάτι, τι να το κάνεις; Και εγω θελω αλλα έχω πρόβλημα με το πρωτο... XD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα