Προς το περιεχόμενο

Official Anime, Manga/Manhwa/Manhua Topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω που παει η ολη ιστορια, δεν βλεπω σκοπο.

Λογικά όλοι θέλουν την δύναμη του Tsuchimikado. Να τον πάρουν με το μέρος τους. Εγώ δεν κατάλαβα η Kyouko τι αστεράκια βλέπει. Ξύπνησε καμία δύναμη ως απόγονος των ακολούθων του Tsuchimikado? Ο γυαλαμπούκας είναι εχθρός?

• Απαντ. 12,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικά όλοι θέλουν την δύναμη του Tsuchimikado. Να τον πάρουν με το μέρος τους. Εγώ δεν κατάλαβα η Kyouko τι αστεράκια βλέπει. Ξύπνησε καμία δύναμη ως απόγονος των ακολούθων του Tsuchimikado? Ο γυαλαμπούκας είναι εχθρός?

ε μα βλεπεις και μετα μου λες τι δεν καταλαβαινω

κατ αρχας δεν εχω δει να εχει καμια σουπερ δυναμη ο Harutora κακα τα ψεματα, η αλλη πεθανε κανονικα και με το νομο και δεν ξερουμε καν αν μπορει να σωθει, ειναι τελειως φλου το ολο πραμα. επισης δεν εχω καταλαβει ποιος ειναι καλος και ποιος κακος. και δεν βλεπουμε και καμια μαχη,

Δημοσ.

Καλημερα, ξεκινησα το Sword Art online και ομολογω οτι εχω καιρο να ενθουσιαστω με anime ετσι (ειναι που εχω υπαρξει και καμενος απο mmo βεβαια). Λιγο το story το τρεχει καπως ατσαλα, αλλα μεχρι τωρα με κραταει (5 επεισοδιο). Επομενο εβαλα το Black Lagoon, μοιαζει λιγο με Cowboy Bebop αλλα ελπιζω να μην ειναι τοσο ξενερωτο, μ'αρεσουν οι χαρακτηρες μεχρι τωρα.

Δημοσ.

λολ τι mmo στο sword art online 5-6 eps να εχουν να κανουν με αυτο τον τομεα. ρομαντζαδα και harem in the making ειναι. αν θες mmo μιας και "καμενος" try Log Horizon.

Δημοσ.

Καλημερα, ξεκινησα το Sword Art online και ομολογω οτι εχω καιρο να ενθουσιαστω με anime ετσι (ειναι που εχω υπαρξει και καμενος απο mmo βεβαια). Λιγο το story το τρεχει καπως ατσαλα, αλλα μεχρι τωρα με κραταει (5 επεισοδιο). Επομενο εβαλα το Black Lagoon, μοιαζει λιγο με Cowboy Bebop αλλα ελπιζω να μην ειναι τοσο ξενερωτο, μ'αρεσουν οι χαρακτηρες μεχρι τωρα.

και οσο προχωραει θα αρχισεις να μπαινεις σε σκεψεις  ;)

λολ τι mmo στο sword art online 5-6 eps να εχουν να κανουν με αυτο τον τομεα. ρομαντζαδα και harem in the making ειναι. αν θες mmo μιας και "καμενος" try Log Horizon.

μμμμμ οχι, μαλλον δεν καταλαβες τι θελει να πει η ιστορια.

Δημοσ.

οτι τι? "σαρκάζει" την ζωή του κόσμου που ασχολείται online παιχνίδια?

μιλάμε για πολύ σαρκασμό
μέσα από ένα mmorpg ο irl loser πρωταγωνιστής

απέκτησε γαμάτους φίλους που τους είχε μόνο για έκτατη ανάγκη επειδή είναι loneLOLwolf/LOLbeater
γνώρισε γαμάτες γκόμενες στην ηλικία του που όλες τον γούσταραν αλλά αυτός διάλεξε την καλύτερη (<333)
γνώρισε και άλλες γκόμενες που δεν ξεκαθάρισε το άνιμε αν τον γούσταραν αλλά έκαναν παιχνιδάκια μαζί (:333)
απέκτησε σταθερή σχέση με τη γκόμενα που διάλεξε και έκαναν και εικόνικο παιδάκι (<333)
είχε γαμάτη μοναδική ιδιότητα
ανάγκαστηκε να σώσει τη γαμάτη γκόμενα που διάλεξε επειδή αν και είναι το δυνατότερο θηλυκό, ο άντρας πρέπει να τη σώσει επειδή είναι ο δυνατότερος παίχτης
ξεχνάω πολλά αλλά δε πειράζει

η σειρά ήταν απίστευτα γελοία, πραγματικά δεν ξέρω αν θα καθόμουν να ασχοληθώ μαζί της αν δεν υπήρχε το fanbase της να την εκθειάζει
λευθεριά

Δημοσ.

οτι τι? "σαρκάζει" την ζωή του κόσμου που ασχολείται online παιχνίδια?

μιλάμε για πολύ σαρκασμό

μέσα από ένα mmorpg ο irl loser πρωταγωνιστής

απέκτησε γαμάτους φίλους που τους είχε μόνο για έκτατη ανάγκη επειδή είναι loneLOLwolf/LOLbeater

γνώρισε γαμάτες γκόμενες στην ηλικία του που όλες τον γούσταραν αλλά αυτός διάλεξε την καλύτερη (<333)

γνώρισε και άλλες γκόμενες που δεν ξεκαθάρισε το άνιμε αν τον γούσταραν αλλά έκαναν παιχνιδάκια μαζί (:333)

απέκτησε σταθερή σχέση με τη γκόμενα που διάλεξε και έκαναν και εικόνικο παιδάκι (<333)

είχε γαμάτη μοναδική ιδιότητα

ανάγκαστηκε να σώσει τη γαμάτη γκόμενα που διάλεξε επειδή αν και είναι το δυνατότερο θηλυκό, ο άντρας πρέπει να τη σώσει επειδή είναι ο δυνατότερος παίχτης

ξεχνάω πολλά αλλά δε πειράζει

η σειρά ήταν απίστευτα γελοία, πραγματικά δεν ξέρω αν θα καθόμουν να ασχοληθώ μαζί της αν δεν υπήρχε το fanbase της να την εκθειάζει

λευθεριά

νομιζω το εχεις καταλαβει εντελως λαθος το ολο πραμα. οταν το εβλεπα δεν ενοιωσα οτι σαρκαζε κατι και να φανταστεις ξεκινησα να το βλεπω με το σκεπτικο «τωρα θα ειναι καμια μαλακια ολκης»

Οπως το λες το τυπακι στην πραγματικοτητα δεν ειναι τπτ το σπουδαιο δεκτον και μεσα στο παιχνιδι μεταμορφωνεται.

Εκει ειναι λοιπον το θεμα. το πως μεταμορφωνεται, οχι μονο αυτος αλλα και ολοι οι παιχτες και μετα το ιδιο το παιχνιδι τους ξεγυμνωνει.Αυτος ειναι ο πρωτος προβληματισμος. το πως αλλαζουν προσωπικοτητα οι ανθρωποι πισω απο την ασφαλεια μιας οθονης.

Επειτα ομως μενουν στο παιχνιδι για 2-4 χρονια (δεν θυμαμαι ποσα λεει) και εκει μπαινει ο δευτερος προβληματισμος. Τελικα αυτο που ζουν εκει μεσα ειναι η πραγματικη ζωη ή οχι; Να σου θυμισω οτι αναφερει παιχτες που εχουν ξεγραψει την πιθανοτητα να βγουν απο το παιχνιδι και σκεφτονται να κανουν την ζωη τους εκει μεσα διαδικτυακα. Επισης τα συναισθηματα που βιωνουν ειναι αληθινα ή οχι απο την στιγμη δεν υπαρχει φυσικη επαφη (αναφορα στις γκομενες);

Και εκει ειναι ο τριτος προβληματισμος,Και ο τεταρτος στο ποσο τελικα η διαδικτυακη ζωη ειναι απλα εικονικη ή τελικα πραγματικη. Μπορουμε πλεον στις μερες να διαχωρισουμε αυτες τις δυο ζωες;

Αν παιζεις τετοιου ειδους παιχνιδια και θιχτηκες απο το ανιμε εκανες μεγαλο λαθος γιατι ισα ισα υπερασπιζεται αυτους που παιζουν online

• Moderators
Δημοσ.

τωρα 4-5 chapters stalling/flashbacks να σηκωθει και Klapsuke κ να δουν ολοι το tag team τους vs madara

:-D  :-D

Klapsuke! Τώρα θα μου κάτσει το όνομα στο μυαλό. :P

• Like 1
Δημοσ.

Naruto 669

ρε παιδια τι εγινε; καταφερε ενας εστω να του ανοιξει λιγο το ρουθουνι (του μανταρα), πλακα θα εχει τελικα να τελειωσει τον μανταρα ο Λι. χουχ  :-D

ο σακατης ο ναρουτο απο την αλλη ειχα ξεχασει οτι υπηρχε πια. μαλλον του βαλαν το αλλο μισο του nine tails και συνηλθε.

ειλικρινα παντως δεν βλεπω με τι τροπο μπορει να πεθανει αυτος ο παπαρας ο μανταρας. επισης εχω μια εντυπωση οτι πλησιαζει στο τελος του το μανγκα. 

• Moderators
Δημοσ.

Naruto 669

ρε παιδια τι εγινε; καταφερε ενας εστω να του ανοιξει λιγο το ρουθουνι (του μανταρα), πλακα θα εχει τελικα να τελειωσει τον μανταρα ο Λι. χουχ  :-D

ο σακατης ο ναρουτο απο την αλλη ειχα ξεχασει οτι υπηρχε πια. μαλλον του βαλαν το αλλο μισο του nine tails και συνηλθε.

ειλικρινα παντως δεν βλεπω με τι τροπο μπορει να πεθανει αυτος ο παπαρας ο μανταρας. επισης εχω μια εντυπωση οτι πλησιαζει στο τελος του το μανγκα. 

Είναι γνωστό ότι το Ninja War Arc είναι το τελευταίο. Άντε να έχει ένα μικρό post-war κομμάτι για να δούμε πόσο "έζησαν αυτοί καλά", κλπ.

O Madara έτσι όπως γίνεται κλασσικά με Naruto, θα φάει βρωμόξυλό κάπως και μετά "Έχεις δίκιο Naruto" ( said every Naruto villain ever) πριν δώσει το πνεύμα. :P

Εγώ θέλω να δω με τα pairings τι θα παιχτεί περισσότερο, because Troll Kishi is a troll. :P

• Like 2
Δημοσ.

Είναι γνωστό ότι το Ninja War Arc είναι το τελευταίο. Άντε να έχει ένα μικρό post-war κομμάτι για να δούμε πόσο "έζησαν αυτοί καλά", κλπ.

O Madara έτσι όπως γίνεται κλασσικά με Naruto, θα φάει βρωμόξυλό κάπως και μετά "Έχεις δίκιο Naruto" ( said every Naruto villain ever) πριν δώσει το πνεύμα. :P

Εγώ θέλω να δω με τα pairings τι θα παιχτεί περισσότερο, because Troll Kishi is a troll. :P

το εχει πει ο mangaka οτι θα ειναι το τελευταιο arc?

οταν θα τελειωσει θα κλαει ο μισος πλανητης με μαυρο δακρυ, καπως οταν τελειωσε το χαρι ποτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...