StrEaMLiNe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ έχω να προτείνω τα εξής,όσο αναφορά anime 1)Monster 2)Samurai Champloo 3)Gungrave 4)Burst Angel Manga:Battle Royale και Death Note Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 4)Burst Angel kata kanona mou thn spane ta anime me female prwtagwnisth/stes eimai falokraths? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Melinbonian Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ μόλις είδα το Hunter x Hunter. Το τέλος του με σκότωσε... Πολύ απότομο. Το έχει δει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Elfen Lied Το βλπεπω αυτην την περίοδο.Μεχρι τωρα καλο φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ μόλις είδα το Hunter x Hunter. Το τέλος του με σκότωσε... Πολύ απότομο. Το έχει δει κανείς? elpizw na eides to Hunter X Hunter kai meta ta OVA tou etsi? to last einai to Greed Island... nai einai apotomo to telos tou anime (dld tou Greed Island) alla eutuxws sto manga synexizetai blame anime...once again Elfen LiedΤο βλπεπω αυτην την περίοδο.Μεχρι τωρα καλο φαινεται. aristo...apo ta kalytera pou exw dei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Ο τίτλος που με γοήτευσε αλλά τελικά ποτέ δε βρήκα ήταν το Nausicaa.Με είχε συγκινήσει πολύ το anime πριν 8-9 χρόνια, ασχολήθηκα με το manga αλλά πλέον όχι. Αν κανείς ξέρει τον τίτλο, ας μου πει πάντως... φιλε Nikolae_ Δεν ηταν Anime series το ειχα πετιχει οταν ειμουν 7 στο καναλι 06 Λεγετε Nausicaa and the valey of the wind. Ειναι ενα απο τα πρωτα Anime του Hayao Miyazaki.Ειναι αφτος που εχει βγαλει τα πιο καλα και γνωστα Animes και εχουν φτασει και στους ελληνικους κινιματογραφους. Η αλικη στην χωρα των θαυματων ή Spirited Away, Princess Mononoke, Howls moving castle,Laputa: Castle in the Sky και περισι εβγαλε μια ακομα γαματη ταινια η οποια διιγιτε τις ιστοριες απο την σειρα βιβλιων Tales from Earthsea. Σε επιπεδο σειρων μεγαλη του επιτιχεια ειχε το Lupin 3 ,sherlock hound Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Εγω ειμαι γενικα νεος στον κοσμο των ανιμ. Προτεινω τα Full metall alchemist Fullmetall panic Neon genesis Evagelion Ποιο προσφατα Naruto Bleach D.Grayman Kekkaishi Death note Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Σταματηστε ότι βλέπετε και αρχίστε το hajime no Ippo. Δεν περίμενα να μου κανει τοσο θετική εντύπωση καποιο anime καθώς μετά απο τόσες σειρές που εχω δει δεν εντυπωσιάζομαι ευκολα όπως στην αρχή. Συστηνεται ανεπυφίλακτα. Παω για το gungrave τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Shigurui....πολύ καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aeikinitos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Με σειρά προτίμησης : Bleach - ακόμη να τελειώσει Death Note - σύντομο και έξυπνο Full metal alchemist - έχει ωραία ιστορία Basilisk - αν σας αρέσουν τα ninja Elfen Lied Last exile - δεν το έχω δει όλο Trinity blood - Το βλέπω τώρα, δεν έχω σχηματίσει γνώμη ακόμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 το Trinity Blood anime είναι τίγκα στο filler γμτ το manga του είναι αρκετά διαφορετικό... δυστυχώς πέθανε ο mangaka στην αρχή της κυκλοφορίας και ανέλαβαν το manga άλλοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danny7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ενα εχω να πω DEATH NOTE!!!αυτο το ανιμε πρεπει να το δειτε ολοι πιστευω πωσ ειναι κορυφαιο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becausE Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Με σειρά προτίμησης :Bleach - ακόμη να τελειώσει Death Note - σύντομο και έξυπνο Full metal alchemist - έχει ωραία ιστορία Basilisk - αν σας αρέσουν τα ninja Elfen Lied Last exile - δεν το έχω δει όλο Trinity blood - Το βλέπω τώρα, δεν έχω σχηματίσει γνώμη ακόμη... το bleach έχει αρχίσει να γίνετε αφάνταστα βαρετό μόνο το manga βλέπω μπας και δείξει καμιά καλή μάχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barret Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 δυστυχώς πέθανε ο mangaka στην αρχή της κυκλοφορίας και ανέλαβαν το manga άλλοι... Mangaka...XAXAXA σόρρυ αλλά μου θυμίζει τον μακάκα που λέει ο λαζόπουλος. Ακόμα γελάω. Για να πάρω μέρος στην συζήτηση απο anime δεν έχω δεί πολλά. Πολύ εντυπωσιακό και σαν ιστορία και σαν δράση θεωρώ το Vampire Hunter D: BLoodlust To ghost in the shell με έχασε κάπου με τα φιλοσοφικά του ερωτήματα. Και απο σειρές μετά απο όσα διάβασα εδώ μέσα άρχισα να βλέπω το Blood+ -αρκετά ενδιαφέρον αλλα πολύ αργό. Το Hellsing, μ' αρέσουν τα βαμπίρια. Φαίνεται? Το βρήκα πολύ σκοτεινό αλλά μου φάνηκε λιγάκι low budget!!! Και το Deathnote το οποίο αν και πολύ διεστραμένο σαν ιδέα η εκτέλεση του είναι απίστευτη και πολύ έξυπνα δομημένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 yotsuba!!!! δεν μπορω παρα να χαμογελασω με τις ιστοριες της. http://koiwai.biz/eng/v1/ch01/ το manga. απο anime : http://en.wikipedia.org/wiki/The_Melancholy_of_Haruhi_Suzumiya & http://en.wikipedia.org/wiki/Azumanga_Daioh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα